Şimdi Ara

apartmanda doberman bakan varmı doberban apartmanda bakılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
21.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apartmanda doberman bakan varmı doberban apartmanda bakılırmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apartmanda Doberman Bakmak: Bilmeniz Gerekenler

Doberman Pinscher'lar, sadık ve koruyucu köpekler olarak bilinirler. Ancak apartmanda yaşayanlar, bir Doberman'ın uygun bir evcil hayvan olup olmadığını merak edebilirler.

Doberman'lar Evde Beslenir mi?

Evet, Doberman'lar apartmanlarda yaşayabilirler, ancak titiz eğitim ve egzersiz gerektirirler. Yeterli hareket alanı ve zihinsel uyarım sağlandığında, Doberman'lar apartman hayatına iyi uyum sağlayabilirler.

Apartmanda Yaşamanın Dezavantajları

• Yer Sınırı: Apartmanlar, Doberman'ların koşup oynamaları için sınırlı alan sunar.
    • Havlama ve Gürültü: Doberman'lar havlamaya eğilimlidir, bu da apartman komşuları için sorunlara neden olabilir.
    • Egzersiz İhtiyacı: Doberman'lar günde en az bir saat yoğun egzersize ihtiyaç duyar. Apartmanlarda bu ihtiyacı karşılamak zor olabilir.

Apartmanda Yaşamanın Avantajları

• Koruma: Doberman'lar son derece koruyucu köpeklerdir ve sahiplerini tehditlere karşı koruyabilirler.
    • Sosyalleşme: Apartmanlar, Doberman'ların diğer insanlarla ve köpeklerle sosyalleşmelerine yardımcı olabilir.
    • Klima Kontrollü Ortam: Apartmanlar, Doberman'ları aşırı sıcak veya soğuk hava koşullarından korur.

Doberman'lar Yasak mı?

Bazı apartman kompleksleri, Doberman gibi belirli köpek ırklarını yasaklayabilir. Bir Doberman edinmeden önce, apartman yönetiminize evcil hayvan politikalarını kontrol etmeniz önerilir.

Sonuç

Apartmanda Doberman bakmak mümkündür, ancak dikkatli düşünme ve uygun hazırlık gerektirir. Doberman'ı egitmenize, egzersiz yapmasına ve sosyalleştirmesine büyük ölçüde yatırım yapmaya istekliyseniz, apartman hayatında mutlu ve sağlıklı bir refakatçi olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bana kalırsa olmaz o iş çünki üç aylık aldığım kurt köpemi evimin çatısında ve balkonda zar zor baktım ama altı aylık olduktan sonra olucak gibi değildi sıkıntıdan aşırı havlıyorlar sıkılıyorlar bana kalırsa şansını fazla zorlama eğer birde apartmanda başka oturanlarda varsa hiç olmaz papazlık olursun.Şu an kayın pederin bahçede keyfine diyecek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

Bana kalırsa olmaz o iş çünki üç aylık aldığım kurt köpemi evimin çatısında ve balkonda zar zor baktım ama altı aylık olduktan sonra olucak gibi değildi sıkıntıdan aşırı havlıyorlar sıkılıyorlar bana kalırsa şansını fazla zorlama eğer birde apartmanda başka oturanlarda varsa hiç olmaz papazlık olursun.Şu an kayın pederin bahçede keyfine diyecek yok.
    bilmem ama kesin köpek almalıyım ben güvenlik için olsun günde 2 saat gezdiririm sorun olmaz sen ne önerirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 17 Mart 2010; 20:34:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

apartmanda köpek möpek beslenmez.kaçıncı yüzyıldayız yahu
    bırakın artık şu köylü alışikanlıklarını

hasta mısınız?apartmanda köpek beslenir iki ayaklı hayvanlar bile beslenebiliyorsa o apartmanda!

doberman ev için zor olur çok fazla egzersiz ihtiyacı vardır köpekte aradığınız özellikleri yazarsanız yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttoVonBismarck

quote:

hasta mısınız?apartmanda köpek beslenir iki ayaklı hayvanlar bile beslenebiliyorsa o apartmanda!

doberman ev için zor olur çok fazla egzersiz ihtiyacı vardır köpekte aradığınız özellikleri yazarsanız yardımcı olayım

o iki ayaklı dediğin kuşlar kafesde yaşıyor sadece. bakımı hem kolay hem de zaten o hayvanlar doğada yaşayamazlar. ama köpekler pislik kokuyor evlerde hem de ısırırı zarar veririler.
    şahsen ben çok korkuyorum neden kendimi sakındırayım gidin hayvanat bahçesinde sevin veya köylere gidin orada köpek sevin.

• quote:

quote:

quote:

o iki ayaklı dediğin kuşlar kafesde yaşıyor sadece. bakımı hem kolay hem de zaten o hayvanlar doğada yaşayamazlar. ama köpekler pislik kokuyor evlerde hem de ısırırı zarar veririler.
    şahsen ben çok korkuyorum neden kendimi sakındırayım gidin hayvanat bahçesinde sevin veya köylere gidin orada köpek sevin.

Arkadaş ''2 ayaklı hayvan'' derken insanları bahsetmiş :) bu arada benim köpeğim yok fakat köpekler pislik falan değildir,tabi belli bir kokusu olur ama adam gibi bakılırsa pislik falan olmaz.Kimse zorla aldırmıyor,kurallara uygun şekilde isteyen istediğini yapar...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

quote:

quote:

Arkadaş ''2 ayaklı hayvan'' derken insanları bahsetmiş :) bu arada benim köpeğim yok fakat köpekler pislik falan değildir,tabi belli bir kokusu olur ama adam gibi bakılırsa pislik falan olmaz.Kimse zorla aldırmıyor,kurallara uygun şekilde isteyen istediğini yapar...

Alıntıları Göster
    aynen sana katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

Bakılmaz.Büyük köpek olarak apartmanda bakabilecekleriniz özellikle Golden Retriever ve Labrador Retriever tavsiye ederim ancak tabi büyük bir dairede yaşıyor olmalısınız ayrıca günde en az 1 saat koşması lazım dikkat edin gezdirilmesi değil tasmasız açık havada koşması gerek.Eğer apartman bahçeniz büyükse ve müsaitse orada koşabilir.Golden Retriever biraz fazla tüylü,Labrador ise daha az tüylüdür.Golden Retriever alacaksanız tüylerini sık sık ve düzenli olarak taramalısınız.Eğer tüy sorunuyla fazla uğraşmak istemiyorsanız bu iki ırk arasından Labrador'u tercih etmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Bakılmaz.Büyük köpek olarak apartmanda bakabilecekleriniz özellikle Golden Retriever ve Labrador Retriever tavsiye ederim ancak tabi büyük bir dairede yaşıyor olmalısınız ayrıca günde en az 1 saat koşması lazım dikkat edin gezdirilmesi değil tasmasız açık havada koşması gerek.Eğer apartman bahçeniz büyükse ve müsaitse orada koşabilir.Golden Retriever biraz fazla tüylü,Labrador ise daha az tüylüdür.Golden Retriever alacaksanız tüylerini sık sık ve düzenli olarak taramalısınız.Eğer tüy sorunuyla fazla uğraşmak istemiyorsanız bu iki ırk arasından Labrador'u tercih etmenizi tavsiye ederim.
    apartman dairem 2+1 bahçe yok
    ama 2 saat 3 saat gezdirebilirim
    sen koşma demiştin sanırım ınuda yaparım sorun deil
    doberman mıalsam alman kurdumu sence

• quote:

Alıntıları Göster
    veterinerde biriyle tanışmıştım dobermanı vardı 1.5 yaşında. kendi ağzıyla söylemişti şunları;

''evde besliyorum ve hem onun için hem bizim için tam bir eziyet.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

veterinerde biriyle tanışmıştım dobermanı vardı 1.5 yaşında. kendi ağzıyla söylemişti şunları;

''evde besliyorum ve hem onun için hem bizim için tam bir eziyet.''

Alıntıları Göster
    bu veterriner nerde istanbul kadıköy falanmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 4 Nisan 2010; 20:56:48 >
  • quote:

İkisi de çok büyük ve enerji dolu ırklar yani apartmanda bakılmaz.Ama illa büyük ırk istiyorsan apartmanda bakabileceğin Golden Retriever ve Labrador Retriever tavsiye ederim.Bunun dışında daha küçük bir ırk olarak King Charles Spaniel de önerebilirim.Gerçi koruma olarak demişsin de bence köpek alırken ön planda arkadaşlık amacı olması daha iyi.Bu tavsiye ettiğim köpekler iyi bakıldığında sana çok iyi dost olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 5 Nisan 2010; 14:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

İkisi de çok büyük ve enerji dolu ırklar yani apartmanda bakılmaz.Ama illa büyük ırk istiyorsan apartmanda bakabileceğin Golden Retriever ve Labrador Retriever tavsiye ederim.Bunun dışında daha küçük bir ırk olarak King Charles Spaniel de önerebilirim.Gerçi koruma olarak demişsin de bence köpek alırken ön planda arkadaşlık amacı olması daha iyi.Bu tavsiye ettiğim köpekler iyi bakıldığında sana çok iyi dost olabilirler.

Alıntıları Göster
    Güvenlik için köpek alacaksan günlüğü 1 liradan güvenlik sistemi döşet hem daha ucuz olur hem daha güveli. Günde 2 saat değil sabah akşam gezdirmen gerekir aşısı, yemeği, temizliği, salyası, oyunu bunları karşılaman gerekir. 2 saat gezdirip yem vermekle köpek bakılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester

Güvenlik için köpek alacaksan günlüğü 1 liradan güvenlik sistemi döşet hem daha ucuz olur hem daha güveli. Günde 2 saat değil sabah akşam gezdirmen gerekir aşısı, yemeği, temizliği, salyası, oyunu bunları karşılaman gerekir. 2 saat gezdirip yem vermekle köpek bakılmaz.

Alıntıları Göster
    İlk heves ile alıp ilerleyen zamanlarda sıkılabilirsiniz. Tatile giderken götüremeyeceğiniz düşünülürse vereceğiniz birilerini düşünün. Yoksa bende Husky yavrularını çok beğeniyorum. Para sıkıntım filanda yok. Köpeği nerde bir yerde görsem hemen gidip alasım geliyor. Ama ev, hayat şartlarını kafama getirdiğimde mümkün değil.. Müstakil bir villada olmanız lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

pslik deilmii :)) kopk beslemedigin için bilemiorsun :)) kopegin hergün 3 4 defa tuwalet ihtyacı wardır ... eğer zamanında cıkartıp yaptırmassan içeri yapar cok yaşadım biliorm :) büyük sorumluluk gerektiren bi iş bu...apartmanda bakmak zor olur yani bakılırda cok zor uraştırıo

• quote:

Orijinalden alıntı: HoodRide

quote:

quote:

quote:

quote:

pslik deilmii :)) kopk beslemedigin için bilemiorsun :)) kopegin hergün 3 4 defa tuwalet ihtyacı wardır ... eğer zamanında cıkartıp yaptırmassan içeri yapar cok yaşadım biliorm :) büyük sorumluluk gerektiren bi iş bu...apartmanda bakmak zor olur yani bakılırda cok zor uraştırıo

Alıntıları Göster
    Golden Retriever ve Labrador Retriever bu köpekler sadece oyun amaçlı köpeklerdri dışarda kediden bile korkarlar bak kardeşim benim evimde doberman 4 yaşında havlamıyor bile nasıl yetiş tirisen öle alırsın arkadaşın biri demiş günde 4 kere tuvalet yok böle bişi akşamdan akşama çok rahat ve sıkıntısız tutyolar bu arada alman kurdu alma onlar pek sadık değil şöyle mesala dışarda başına birşey geldi tek kişi olursa kaçmaz ama 5 yada 6 kişi sıkıştırısa eğer baktı birşey yapamıyor kaçar bunu gördüm hemde kaç kere doberman alcaksanda dişi onlar daha uysal ve sadıklar erkekleri daha haylaz zor olabilir dobermanlar alman kurtları gibi sinek geçse havlamaz öle huyları yoktur tahrik edilmediği sürece alman kurdunu bakımıda zor kıl yönünden ve çok çabuk enfeksiyon kapan köpekler doberman çogu köpekten akıllı ve sadıktır ince zariftir asaleti var kahve rengi çok güzel duruyo benim kji siyah bu arada alıcak san doberman üstüne tanımam

• quote:

Orijinalden alıntı: h1n1_pusucu_35

Golden Retriever ve Labrador Retriever bu köpekler sadece oyun amaçlı köpeklerdri dışarda kediden bile korkarlar bak kardeşim benim evimde doberman 4 yaşında havlamıyor bile nasıl yetiş tirisen öle alırsın arkadaşın biri demiş günde 4 kere tuvalet yok böle bişi akşamdan akşama çok rahat ve sıkıntısız tutyolar bu arada alman kurdu alma onlar pek sadık değil şöyle mesala dışarda başına birşey geldi tek kişi olursa kaçmaz ama 5 yada 6 kişi sıkıştırısa eğer baktı birşey yapamıyor kaçar bunu gördüm hemde kaç kere doberman alcaksanda dişi onlar daha uysal ve sadıklar erkekleri daha haylaz zor olabilir dobermanlar alman kurtları gibi sinek geçse havlamaz öle huyları yoktur tahrik edilmediği sürece alman kurdunu bakımıda zor kıl yönünden ve çok çabuk enfeksiyon kapan köpekler doberman çogu köpekten akıllı ve sadıktır ince zariftir asaleti var kahve rengi çok güzel duruyo benim kji siyah bu arada alıcak san doberman üstüne tanımam

zaten alırsam kesin doberman alcam

• quote:

şimdi dostum darılmada gücenmede biz senin gibi insanlara sonradan görme diyoruz ve nato kafa nato mermer oluyo gelişmiş haliniz.....

arkadaşım istediğin köpekte tazı kanı var sen şimdi okadar atletic köpeği evemi kapatmaya düşünüyosun????

pitbull gibi naçizane bi ırk dururken niye insanlar başka çözümler arıyolar....illa büyük olsun diyosan mastiff var okadar büyük olmasın diyosan mastiffle piti kırıyolar bandoge cıkıyo ortaya....orta ebatlarda bazuka gibi köpek ama şunu unutma pitbull cıktı hayat durdu

• quote:

bakılır niye bakılmasın ama hem seni zorlar hem köpeğini.

yeterli egzersiz yaptırabilecek zamanım, köpeği iyi yetiştirebilecek deneyimim, zorluklara dayanabilecek sabrım, herşeyi büyütmeyecek anlayışlı komşularım var dersen bakılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

quote:

bakılır niye bakılmasın ama hem seni zorlar hem köpeğini.

yeterli egzersiz yaptırabilecek zamanım, köpeği iyi yetiştirebilecek deneyimim, zorluklara dayanabilecek sabrım, herşeyi büyütmeyecek anlayışlı komşularım var dersen bakılır...
    Apartmanda boxer beslenir mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.