Şimdi Ara

Apartmana yeni fiber geldi hız 100 Mbps çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmana fiber geldi desteklenen hız 100 Mbps çıkıyor. Ulan zaten VDSL 100 Mbps veriyordu. Niye fiber geldi o zaman. Salak salak işler. Millenicom sorgulamasında 1.000 Mbps çıkıyor onu da anlamadım. Türk Telekom hız belirtmeden altyapı mevcuttur veriyor.

• Adresinize Türk Telekom fiber gelmiş. Türk Telekom altyapısı ile anlaşmalı olan bazı firmalar 1000 Mbps hıza kadar size hizmet verebilir ancak Türknet veremez. Türknet yalnızca kendi altyapısı ile 1000/1000 simetrik gigafiber hizmeti sunar. Aşağıdaki linkten tekrar sorgu yaparsanız 1000Mbps altyapınız olduğunu görebilirsiniz.

toplama pc forum
    Altyapı Sorgulama
    https://tpc.net.tr/forum/pages/altyapi-sorgulama

Bu web site senin mi? Toplama pc üzerine bir web site neden ve nasıl internet altyapı sorgulaması yapabiliyor. Böyle bir hizmeti vermeye yetkili bile değil. Ayrıca konuda TürkNet ile ilgili hiçbir şey yazmadım. Neden Türknetten bahsettin?

ortada ki görsel türknetin altyapı sorgu ekranı ondan demiş olabilir.. türknet tt kom üzerinden sadece 100 mbps veriyor.. anlaşmalı olduğu bazı firmalar var vodafone millenicom gigaspeed gibi bunlar üzerinden 1000 mbps verebiliyor

Şimdi anladım mevzuyu. O zaman 1.000 Mbps verebilen firmalara geçicem.

aynen gigafiber yoksa 1000 veren bir firmaya geçmek mantıklı olan ama telekom hariç o pahalı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.