Şimdi Ara

Apartman ortamında amfi gitar çalmak yasak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst kattaki lavuk gelmiş şartelleri indirmiş tam kayıt alırken açtım kapıyı sen villada mı oturduğunu sanıyorsun vs. bir şeyler söyledi haklı olabilir sadece soruyorum var mı böyle bir şey?

• 1.5 yildir caliyorum daha bi defa bile biri gelip bisey demedi. son sese dayama. Sesini az acarsan hicbisey olmaz
  • sese abanırsan ve ses yalıtımı düşük bir binada oturuyorsan laf yersin. Şahsen ben evde otururken biri kafamı bellerse önce kendim giderim sonra bi daha giderim oda olmadı polisi ararım o uğraşsın.
  • Mikrofonla kayıt alıyordum kayıt aletlerim ses kartım vs yok sesi açmak zorunda kalıyorum.

Amfim peavey bandit 112 80 watt

10 kademe ve ses sanırım 1.5 2 civarındaydı...

Kapıyı çalmış hıyar duymadım elektrikler gitti baktım bu lavuk indirmiş açtım kapıyı bir şeyler dedi bu kaçıncı gelişim vs. gibi ne yaptığını sanıyorsun gibi bende kayıt gittiği için sinirlendim biraz çok iyi çalamadığım bir parçayı düzgün bir şekilde çalmıştım çünkü..

Konuşurken kapadım kapıyı yüzüne gerizekalı falan dedi bir dokunsa bana o zaman görecek

İşte benim sormak istediğim de polislik durum olursa ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peavey -- 16 Aralık 2010; 18:49:43 >
  • Kimin lavuk olduğu tartışmalı.Apartmanda oturmanın kurallarını bilmiyorsan oturma.Bangır bangır ses yukarıya çıkıyor demek ki,adam geldi.Yalıtım yaptır o zaman özel maddelerle.
  • Merak etme adama bu olaydan dolayı lavuk demiyorum apartmanın sahibiylede babam ile de kavgaları oldu ben zaten haklı mıyım haksız mıyım diye de sormadım adam haklı olabilir.

Sadece polislik durumda ne olur gerçekten yasak mı bunu merak ediyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Kimin lavuk olduğu tartışmalı.Apartmanda oturmanın kurallarını bilmiyorsan oturma.Bangır bangır ses yukarıya çıkıyor demek ki,adam geldi.Yalıtım yaptır o zaman özel maddelerle.
  • quote:

Kimin lavuk olduğu tartışmalı.Apartmanda oturmanın kurallarını bilmiyorsan oturma.Bangır bangır ses yukarıya çıkıyor demek ki,adam geldi.Yalıtım yaptır o zaman özel maddelerle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abartmadığın sürece benim bildiğim kadarıyla akşam 10 a kadar serbest.

Yani bizde böyle. Kardeşim elektrosunu alır arkadaşımda gelir elektroyla bende alırım baterimi çalışırız.

ama 10 a kadar diye bilirim.
  • Tamamen haksızsın saçmalıyorsunda ses kartın yoksa almayacaksın kayıt yada gidip stüdyoda aldıracaksın kapıyı duymamışmış bende kayıt alıyorum calıyorum hiç kimse gelip laf söylemiyor niyeyse.
  • Soruma cevap ver yada verme sana fikrini soran olmadı.

Bu arada sağ ol BrainGeR

Bateriyi apartmanda mı çalıyorsunuz?
    quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

Tamamen haksızsın saçmalıyorsunda ses kartın yoksa almayacaksın kayıt yada gidip stüdyoda aldıracaksın kapıyı duymamışmış bende kayıt alıyorum calıyorum hiç kimse gelip laf söylemiyor niyeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peavey -- 16 Aralık 2010; 18:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Mikrofonla kayıt alıyordum kayıt aletlerim ses kartım vs yok sesi açmak zorunda kalıyorum.

Kapıyı çalmış hıyar duymadım elektrikler gitti baktım bu lavuk indirmiş açtım kapıyı bir şeyler dedi bu kaçıncı gelişim vs. gibi ne yaptığını sanıyorsun gibi bende kayıt gittiği için sinirlendim biraz çok iyi çalamadığım bir parçayı düzgün bir şekilde çalmıştım çünkü..

Konuşurken kapadım kapıyı yüzüne gerizekalı falan dedi bir dokunsa bana o zaman görecek

Yani ne kadar yüksek sesli çaldığın buradan anlaşılıyor, gelip fırça çeken adam haklı, başkalarını da düşünmek gerek. Ama polis gelir mi böyle durumda bilemem şahsen ne kadar sesi açarsa açsın yandaki üstteki adam kalkıp polisi falan aramam.

• quote:

+
  • Kulaklık var iken kulağımda nasıl duymamı bekliyorsun anlamadım
    quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Mikrofonla kayıt alıyordum kayıt aletlerim ses kartım vs yok sesi açmak zorunda kalıyorum.

Yani ne kadar yüksek sesli çaldığın buradan anlaşılıyor, gelip fırça çeken adam haklı, başkalarını da düşünmek gerek. Ama polis gelir mi böyle durumda bilemem şahsen ne kadar sesi açarsa açsın yandaki üstteki adam kalkıp polisi falan aramam.

• Bizim üstekide evde öküz mü besliyorda o kadar tepinme sesi geliyor anlamıyorum.Hayvan kızı hayvan öküz yiyor yiyor evde koşu yapıyor sanırsam sonra birde senin gibi diyecek birşeyi olmadığı için insanın yüzüne kapıyı kapatıyor.Sonra bir dokunsa görücek dersiniz.Eğer insan bir kere denildiğinde anlamıyorsa ondan sonra diyeck birşey yoktur.Herneyse soruna gelirsek amfi gitar çalmak yasak değildir fakat rahatsız edici seste olursa yasak olur.
  • quote:

Soruma cevap ver yada verme sana fikrini soran olmadı.

Bu arada sağ ol BrainGeR

quote:

Tamamen haksızsın saçmalıyorsunda ses kartın yoksa almayacaksın kayıt yada gidip stüdyoda aldıracaksın kapıyı duymamışmış bende kayıt alıyorum calıyorum hiç kimse gelip laf söylemiyor niyeyse.

Babanın uşağı yok burda sen kimsinde emir veriyorsun forum ne demek onu öğren ilk önce sonrada bak bakayım kural dışı bişey varmı yazımda o zaman istediğimi yazarım.Sen o adamada böyle davranıyorsan polisle kapına dayanınca görürsün, bizim ülke böyle anasını satayım insanın insana saygısı yok yorgunmudur uykusuzmudur.

• Benim şartellerimi indiremez gerekirse polis çağırsın benim gündüz 75 gece 45 db e kadar açma hakkım var bunu geçtiğimi sanmıyorum.Geçtiysem de indiremez.
    quote:

Orijinalden alıntı: özgr

Bizim üstekide evde öküz mü besliyorda o kadar tepinme sesi geliyor anlamıyorum.Hayvan kızı hayvan öküz yiyor yiyor evde koşu yapıyor sanırsam sonra birde senin gibi diyecek birşeyi olmadığı için insanın yüzüne kapıyı kapatıyor.Sonra bir dokunsa görücek dersiniz.Eğer insan bir kere denildiğinde anlamıyorsa ondan sonra diyeck birşey yoktur.Herneyse soruna gelirsek amfi gitar çalmak yasak değildir fakat rahatsız edici seste olursa yasak olur.
  • Ben haklı mıyım haksız mıyım diye sormadım bunu da belirttim haksız olabilirim dedim sen gelmiş haksızsın şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diyorsun orası kimseyi ilgilendirmez adamla benim aramda olan bir şey ister lavuk derim ister hıyar.
    quote:

quote:

Bu arada sağ ol BrainGeR

quote:

Babanın uşağı yok burda sen kimsinde emir veriyorsun forum ne demek onu öğren ilk önce sonrada bak bakayım kural dışı bişey varmı yazımda o zaman istediğimi yazarım.Sen o adamada böyle davranıyorsan polisle kapına dayanınca görürsün, bizim ülke böyle anasını satayım insanın insana saygısı yok yorgunmudur uykusuzmudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peavey -- 16 Aralık 2010; 19:10:47 >

• quote:

Ben haklı mıyım haksız mıyım diye sormadım bunu da belirttim haksız olabilirim dedim sen gelmiş haksızsın şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diyorsun orası kimseyi ilgilendirmez adamla benim aramda olan bir şey ister lavuk derim ister hıyar.
    quote:

quote:

Bu arada sağ ol BrainGeR

quote:

Tamam şöyle diyim o zaman db olayı yalan yok gündüz 75 gece 45, babanın kavgasıda olmuş bina yöneticisiyle herkes rahatsız oluyorlarsa imza toplayıp attırabilirler polisde gıcıklık yapabilir evde bu kadar ses felan diye.

• quote:

Benim şartellerimi indiremez gerekirse polis çağırsın benim gündüz 75 gece 45 db e kadar açma hakkım var bunu geçtiğimi sanmıyorum.Geçtiysem de indiremez.
    quote:

Orijinalden alıntı: özgr

Bizim üstekide evde öküz mü besliyorda o kadar tepinme sesi geliyor anlamıyorum.Hayvan kızı hayvan öküz yiyor yiyor evde koşu yapıyor sanırsam sonra birde senin gibi diyecek birşeyi olmadığı için insanın yüzüne kapıyı kapatıyor.Sonra bir dokunsa görücek dersiniz.Eğer insan bir kere denildiğinde anlamıyorsa ondan sonra diyeck birşey yoktur.Herneyse soruna gelirsek amfi gitar çalmak yasak değildir fakat rahatsız edici seste olursa yasak olur.

Apartmanda onun yaptığıda yasak.Ama o dinsizin hakkından imansız geleceğini düşünüp öyle yapmıştır.

• yasak yada değil konunun bu olmaması gerekir.yasak değil napacaksın konser mi veren apartmana.

sen daha iyi ibiliyorsundur ne şekilde çaldığını, ses yüksek mi değil mi kendin karar verip yasak mı değil mi düşünmek yerine etrafa rahatsızlık veriyor muyum diye düşün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.