Şimdi Ara

apartman önündeki araç hacizli ? polis geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, apartmanın önünde bulunan bir tane arac vardı. balkonda sıgara ıcerken polıs arabası geldı halen araca bakıyorlar. uzun süredir duruyordu yaklasık 20 gündür. acaba ne olacak merak ettim ?

• Karakolun otoparkına çekcekler, geceleri kimse yokken drift yapcaklar icrayla satılana kadar
  • Birazdan çekici ile götürecekler aracı.
  • Öyle bir hakları yok benim bildiğim kadarıyla. Araç trafikte olmadığı sürece aracı çekemezler.
  • Sonucu da yazarsanız buraya,

çektiler mi,çekmediler mi?
  • Aracın plakasını verirseniz E-devlet'ten sorgularım. Belki çalıntı falandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Öyle bir hakları yok benim bildiğim kadarıyla. Araç trafikte olmadığı sürece aracı çekemezler.

Yakalama varsa götürürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacizli olup birde yaklamasu varsa trafikte veya degil farketmez,sorgulamada cikiyorsa ceker goturur. Alacakli tarafin avukati ihbar etmiste olabilir polise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakalama varsa götürür ama yoksa götüremez. Hacizli olması önemli değil. Sonuç ne götürdüler mi, götürmediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Öyle bir hakları yok benim bildiğim kadarıyla. Araç trafikte olmadığı sürece aracı çekemezler.

Yakalama varsa götürürler.

Hacizli - Yakalatmalı ayrı tabii. Yakalatması varsa gözünün yaşına bakmazlar aracın plakasını sorguladıktan sonra.
  • Yakalatma varsa mecburen goturecekler. Polis memuru sistemde sorgulattiginda bir problem var ise kesinlikle islem yapmak zorunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelip kapinin onunden goturduklerine gore kesin yakalama vardir.
  • Arkadaş kayboldu.

Götürdüler mi aracı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Yakalatma varsa mecburen goturecekler. Polis memuru sistemde sorgulattiginda bir problem var ise kesinlikle islem yapmak zorunda.

Aynen. Gbt sorgulamasinda da sorgulayinca yakalama varsa almak zorunda dediginiz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, bilgisayarımda bir problem var sayfaları bir türlü tam acmıyor bende basılabılır versıyon'dan bakıyorum o yüzden alıntı yapamıyorum. araca baktılar 15 dakıka boyunca fakat ne yaptılar ettıler tam bılgım yok sonrasında gittiler. ben plakaya baktım 5 tane haciz görünüyor. (plaka vermem dogru olmaz)

Edit : imla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Yakalatma varsa mecburen goturecekler. Polis memuru sistemde sorgulattiginda bir problem var ise kesinlikle islem yapmak zorunda.

Aynen. Gbt sorgulamasinda da sorgulayinca yakalama varsa almak zorunda dediginiz gibi.

Evet. Goturmezse polis zan altinda kalir. Bizim burada aksam tepeye cektigimizde polis gbt sorgulamasi yapiyor. Sorunu olan varsa soylesin gece gece ugrastirmayin bizi diyorlar :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Evet. Goturmezse polis zan altinda kalir. Bizim burada aksam tepeye cektigimizde polis gbt sorgulamasi yapiyor. Sorunu olan varsa soylesin gece gece ugrastirmayin bizi diyorlar :D

o da güzelmiş :D

yanlış bilmiyorsam 2 sene öncesine kadar polis gbt sonucu alıp almama konusunda serbestti. sadece günde -atıyorum- 500 sorgulama yapması gerekiyordu.
    Ama şimdi o 500 sorgu içinden sorunlu çıkanları almak zorunda.
    Eskiden kaçanı kovalarken sorgulatırdık ama birgün memur arkadaş "abi sıkıntı çıkarsa almak zorunda kalrırz bulamazsak başımız yanar hani adam karşındaydı kimliği elindeydi demezler mi adama" demişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.