Şimdi Ara

Apaçiler, apaçi olduklarının farkındalar mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum gayet açık ve belli; aynı trafiği paylaştığımız apaçilerden bahsediyorum.

Kendi kendilerine "ben bir apaçiyim" mi diyorlar, yoksa "ben çok farklıyım ve kıskanılıyorum" mu diyorlar???

• "Öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz. Bu sadece başkaları için zordur. Aynı şey apaçi olduğunuzda da geçerli."
  • valla okula arada bir arkadaşın doğanla gidiyoruz.Ben pislik bir tofaşcıyım diyip diyiyip duruyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya apaçilik kavramı onlar için elit bir algı oluşturuyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

"Öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz. Bu sadece başkaları için zordur. Aynı şey apaçi olduğunuzda da geçerli."
    Çok güzel yaaa

• Değiller , bir çocuk vardı 125cc çakma çin malı chopperi vardı ghost rider filmini izler izler gaza gelip trafiğe çıkar 80km ile giderken ghost riderrrrr diye bağırırdı

Yani farkında değiller çünkü hayatlarında başka şey görmemişler malesef ekonomi ve yetiştirilme kültürü ülkenin acı gerçeği

• bmw gözümü kanattı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Muazzam tespit bravo...
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ekşide "Hastası olunan sözler"başlığında denk gelmiştim sanırım bu söze. Diyorum Allah allah biryerden tanıdık ama nerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Ekşide "Hastası olunan sözler"başlığında denk gelmiştim sanırım bu söze. Diyorum Allah allah biryerden tanıdık ama nerden
    Apaci kismi farkli onu ben degistirdim

• zgn61 kullanıcısına yanıt
    Doğru. Böyle mallar da mevcut.
  • Değiller hocam.
    Düşünün bir çevreniz var. Ve çevreniz komple şahinci. Adamın aklına gelmez sis farlarını kapatmak.

Çalıştığımız bir kaç arkadaşa dedim, farların göz alıyor diye. Ben daha iyi görüyorum diyor. Karşısı tavşan gibi kalıyor diyor arkasına muhahaha diye kahkaha yapıştırıyor bir tane.

Ne diyeyim daha.
    Farkında değiller.
    Derler ya insan okudukça ne kadar cahil olduğunu anlar diye.
    İşte o hesap en acısı da cahil olduğunu bilmemek, inanmamak.

özet: farkında değiller. Olamazlar da.
  • Değiller muhtemelen,öyle olduklarını farketseler düzelirler mi gerçi bilmiyorum.
  • farkındayım,millet kötü gözle bakıyor ama hosuma gidiyor
  • Bu ege plakanin olayini bilmeyenler bir google’da arastirsin. :)

Bi link birakayim bi bakin,adam ferrarisini lambo’sunu makarasina boyle modifiye ediyor :)

Istanbulllyyoutube
    Lamborghini Murcielago lp640 in Istanbul Turkey part 2
    https://www.youtube.com/watch?v=mHI2pxV-g2g&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 29 Kasım 2019; 19:53:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

farkındayım,millet kötü gözle bakıyor ama hosuma gidiyor
    Reklamın kötüsü olmaz diyorsun yani. Çok doğru bir olay. Ayrıca sizin şahinlerden siyah olanına 3 ay bindim o şahinin manual dizaynı böyle kamyon motoru gibi çalışması içindeki tek elektronik aksamın taktığım teyp olması falan... Kare şeklinde göstergeler.. Çok ilginç bir araba gerçekten hahahaha O araba ile dolaşırken kendimi bir apaçi gibi hissediyordum gerçekten yanlama işlerine falan girmedim tabii ki ve beyaz değildi ama değişik bir hissiyat diyebilirim kendimi olmadığım halde tam bir apaçi kralı gibi hissettim eğer beyaz olsaydı apaçinin allahı gibi hissedecektim

yine olsa alır mıyım? hayır almam ama herkesin bir şahine binmesi gerektiğini düşünüyorum o şahine binince apaçilerin şahinde ne bulduklarını anlayacaksınız

not

1 gün şahin 1 gün mazda kullanıyordum o zaman. şahinden inip mazdaya binince mazdanın mükemmel bir sürüş konforu olduğunu hissediyordum. fakat şahinde giderken hopluyorsun resmen ve fren gaz direksiyon böyle nasıl söylesem kazma gibi ve kullanımı kolay değil fakat o kamyon sesi ve kare göstergeler eğer kullanmayan varsa o deneyimi yaşamak için kesinlikle kullanmanız lazım

bu arada benimki 90 model eski teknoloji şahindi yanılmıyorsam 94 model ve üstü tempra motorlu olmalı yoksa doğan mı öyleydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 29 Kasım 2019; 20:28:33 >

• Ben farkındayım apaçiyim azcık yaşımızın verdiği şeyle ve mutluyum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

Reklamın kötüsü olmaz diyorsun yani. Çok doğru bir olay. Ayrıca sizin şahinlerden siyah olanına 3 ay bindim o şahinin manual dizaynı böyle kamyon motoru gibi çalışması içindeki tek elektronik aksamın taktığım teyp olması falan... Kare şeklinde göstergeler.. Çok ilginç bir araba gerçekten hahahaha O araba ile dolaşırken kendimi bir apaçi gibi hissediyordum gerçekten yanlama işlerine falan girmedim tabii ki ve beyaz değildi ama değişik bir hissiyat diyebilirim kendimi olmadığım halde tam bir apaçi kralı gibi hissettim eğer beyaz olsaydı apaçinin allahı gibi hissedecektim

yine olsa alır mıyım? hayır almam ama herkesin bir şahine binmesi gerektiğini düşünüyorum o şahine binince apaçilerin şahinde ne bulduklarını anlayacaksınız

not

1 gün şahin 1 gün mazda kullanıyordum o zaman. şahinden inip mazdaya binince mazdanın mükemmel bir sürüş konforu olduğunu hissediyordum. fakat şahinde giderken hopluyorsun resmen ve fren gaz direksiyon böyle nasıl söylesem kazma gibi ve kullanımı kolay değil fakat o kamyon sesi ve kare göstergeler eğer kullanmayan varsa o deneyimi yaşamak için kesinlikle kullanmanız lazım

bu arada benimki 90 model eski teknoloji şahindi yanılmıyorsam 94 model ve üstü tempra motorlu olmalı yoksa doğan mı öyleydi ?

Alıntıları Göster
    Doğan SL ve SLX ile Tempra motor başladı. Sene 93.

Kuş serisinde, 131 de dahil, en çılgın vites kolu tasarımı uygulandı. Yandan baktığınızda gösteriyor kendini.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.