Şimdi Ara

Apaçi arabaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e36 kullanicisiyim bundan sonra alacagim arac yine e36 olur ben meraklisiyim cunku. kitapciklarindan ilk yardim setine kadar kosifler cikislidir.

amma gel gelelim 15bin liralikta e36 var uzerinde noname jantlar sacma sapan egzoslara maruz kalmis. Ankara sagolsun e36lara ucube gozuyle bakmaya basladi insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Hele o eski Civic'lerde bir de arka tekerlerde gerzekçe abartılmış kamber varsa tam oluyor

Bu güne kadar gördüklerim arasında nirvanaya ulaşan şöyle bir örnek de vardı :

Apaçi arabaları

Bu arkadaşlar nasıl bir estetik anlayışına sahip merak ediyorum

İnsanı Honda'dan soğutuyorlar...

o nasıl bir egzosdur yav at ın aletini kaldırmış gibi.
    ben böyle bir egzos taksam utanırım hiçmi utanmıyor millet

• şahin ******
    scricocco ***
    s2000 *****
    civic hatch*****
    golf 1-2 ****
    e30-e36-e46 3 serileri (e90'a şimdilik paraları yetmiyor ibibiklerin) *****
    106-205-206gti (bunlar pek piyasada kalmadı) *****
    w124 coupe e serileri (bir zamanın haşmetli 300eleri bunlara kaldı) ***

e46 ve s2000 paralı apaçi arabaları, diğerleri parasız apaçi arabaları. Hele şahin, çok az düzgün şahin görmüşlüğüm var, %90'ı apaçi, sanayi çalışanı apaçi. s2000 ve civic hatch saf modcu apaçi arabaları, hepsi aynı, bir tane düzgün süren adam görmedim. Keza golf 1-2 de aynen. e30 denen 3 serileri zaten çakal kasa olarak nam salmış en çakal adamların sürdükleri arabalar. e36lar çakma m olarak apaçilerin tercih oluyorken, e46lar'da üstü açık olarak tercih ediliyor çomar apaçiler tarafından.

%100 eminim ileride golf 7'de apaçi arabası olacak iyice ucuzladığında. Polo gti ve mini cooper da yavaş yavaş apaçi arabası kıvamına gelmeye başladılar.

Araçlarda suç yok sürenlerde var. Spor ya da şekil araba sevmek suç değil. Ya da mantıklı modifiyeler de gayet normal. Ama apaçilik başka bir şey. O çevreye saygısızlık, görgüsüzlük ve en önemlisi görgüsüzlüğünün farkında olmama durumu. Bir zaafiyet. Bana göre zeka geriliği. Hani saçını horoz ibiği gibi yapan, saçını, kaşını usturayla abuk kazıtan, acayip giyinen ve para bulursa arabayla acayip hareket eden, insanın resmen göz zevkini bozan bu insanların beynini tam fonksiyonda çalıştığına kimse inandıramaz beni.

• Boş boş konular boş boş tipler ne çok seviyorsunuz tekrarlı boş konuşmayı...
    http://forum.donanimhaber.com/m_92568207/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_94280873/tm.htm
    egemen, lewis hamilton, gumbalciler, paul walker, yo yo yaparak dinlediğiniz araba meraklısı zenci r&bciler alayı apaçi zati...
  • Erkeğin arabasına aşırı düşkünlüğü libidosunun uzantısıdır. Güçlü araba güçlü seks gücü hayalidir. Şahini Doğan yapmaya çalışmak ta kendi küçük kuşunu kartal görüntüsünde yapmaya benzer.
  • Scirocco

• kuş serisi, honda cıvıklar ve bazı eski bmw'ler.. apaçilerin alayı zevksiz, kendilerinin ve arabaların çirkin olmasını iyi beceriyorlar
  • O değilde bu videodan sonra, yolda şahin görsem bu aklıma geliyor, önceden kızıyordum şimdi tebessüm ediyorum.

https://youtu.be/adiS65bM78Q

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Scirocco ?

İğne tamam da çuvaldız nerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apaçinin cebinde pek para olmayanı tofaşa biraz para denkleştireni eski kasa civic e biniyor üzülerek söylüyorum ki biraz daha parayı bulan o çok sevdiğim civic fd kasaya biniyor. Babadan zengin olanlar da modelli bmw. Benim gözümde bunlar canlanıyor genellemeden kimse kendine pay çıkarmasın
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Olmadı. S2000 kalitesiz mi ? 3 serisi kalitesiz mi ? Apaçilik arabada değil direksiyonu tutanda. Sizden daha akılcı bi yorum beklerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

-En son kasa haric tum honda civicler

-seat leon

-vw scirocco

-eski kasa bmwler

-tum tofas serileri

Honda civic nasıl unutulur,?

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

-En son kasa haric tum honda civicler

-seat leon

-vw scirocco

-eski kasa bmwler

-tum tofas serileri

Honda civic nasıl unutulur,?

Az daha bakinca en ustte bir honda civic belirmeye baslayacak :))

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Adam ilk sıraya yazmış hocam civic efsane gerçekten unutulur mu hiç :) Beni civicten soğutan en büyük sebep artık apaçi arabası olması ilk yıllarında bir ağırılığı vardı arabanın.
  • Dh garaj forumunda iskenderundan bi zati muhtesem bi fordfiesta paylasmisti. Ah tekrar bulabilsem onu. Bulsamda gostersem size. Ama oylede bi ozguvenle baslik acip yazi yazmis ki sornayin sandim iyi birsey var ama nerdee...

• Ya ne olursa olsun araba önemli değil. Önemli olan bu arkadaşların bunuçok normal bişeymiş gibi savunması ve yaptıklarını çok doğru bulmaları. Yanlışının farkında olduğunu anlamadan bu insanlar, bu durum kesinlikle düzelmez. İyileşmenin ilk adımı hasta olduğunu kabul etmek değil midir? O açıdan boşverin hangi araba olduğunu da toplum olarak biraz bilinçlenmeye çalışalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Scirocco ?

Scirocco yine kaliteli ve yeni bir araç. Her binen apaçi değil.

Leon sahibi ben apaci oluyorum o zaman. Ankaradaysaniz gelin tanisalim.

• Şahin varken,onunla aramda 1 şeritlik mesafe bırakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bu tarz konulara ihtiyaç vardı gerçekten hiiiiç açılmıyordu .

apaçi arabalar : Fiat 'ın hepsi , Mercedes'in bazıları , Audi'nin hepsi

Hiç apaçilerin eline düşmemiş aracı olan markalar : Seat ve BMW bir de buna Bentley'i dahil edebilirz belki .

İroni mi ciddi mi anlamadım

Ankarada çok var bu araçlardan. Şahinin önünü yere sıfır yapıp dötü kalkık şekilde gezenler, civic in lastiklerini iyice yatık pozisyona getirip ince yanak lastik ve kamberli kocaman jantlarla zıplaya zıplaya gidenler, Peugeot 106 Vs Vs

Bi de bu tipler koltuğun soluna oturup sol yanını da kapıya yaslayıp böm böm bakarlar ya deli oluyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Scirocco ?

Scirocco yine kaliteli ve yeni bir araç. Her binen apaçi değil.

Leon sahibi ben apaci oluyorum o zaman. Ankaradaysaniz gelin tanisalim.

Oley tehdit ediliyorum.

Yahu ne tehditi. Gelin tanışalım apacimiyim değil miyim görün amacıyla yazdım. Hani size göre leona binen herkes apaci ya. Gerçi şu cevabınızdan sonra tanışmasak da olur. Yorumlarınız umrumda bile olmaz artık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.