Şimdi Ara

Apaçi arabaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arabalar vardır ismi geçer geçmez gözünüzün önünde abort egsozlar,yanlamalar, son ses müzikle geçen apaçiler canlanır.

Şimdi yok efendim bende o araç var efendi gibi kullanıyorum diyen olabilir istisnalar kaideyi bozmaz.

Apaçi arabası deyince gözünüzün önüne gelen ilk araç hangisidir ?

Benim ilk aklıma gelen : Peugot 106 ,şu arabayı alıpta insan gibi kullanan göremeden ölücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 30 Ocak 2016; 14:18:30 >

• Abi onlar öyledir.sen bide bunların desteklediği.hesapta reislerini gör
    Toplum tarafından dislanmislar kimse adam yerine bile koyup.yüzlerine bakmıyor kendi dünyalarında.takılıyor garibanlar başka birisi geluncede saldırır o yaban.ayilari
    Ellerinde tesbih ayakları dışarıda gezenlerden ne beklersin.Millete ülkeye olduğu gibi zarar.Telef edilmeleri gerek bence..
    Ne kadar bmw seven ve kullanıcısı olmuş da olsam e28 den e90 lci modeline kadar hepsi apaçi arabası olmuş durumda ( e92 de dahil ) şuan f30 2012 modeller de o yolda gidiyor.şahin doğan standart zaten
    Scirocco lar da 1.4 arabaya kafam kadar egzoz takıp ses almaya çalışmak stock araçtan tam apaçi işi
    Birde her apaçi nin kesin bir kez bindiği honda civicler güncel kasa dışında hepsi patlak araçlardır.Vtec diye birşey duymuşlar sanki araç devire gelince 120 den 200 bg oluyor öyle anlatırlar ölüsüne 30-40 yazarlar sahipleri de apaçidir .
  • Ekonomik seviyelere göre değişiyor ama en yaygınları Şahin ve eski BMW'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ned_Starkk -- 30 Ocak 2016; 14:24:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Şahin neyse de bmw yi sırf bu imajından dolayı eleyen arkadaşlarım var. Gerçi bu tanesi yurtdışına gidince bmw x1 aldı:)

• Ne kadarda tipini sevsem 96-02 arası 3 kapı civicler. Hem herkes almak istiyor fiyat artıyor üstüne birde marka honda. Ha birde düzgününü bulamıyon bulsanda herif kaç bin lira istiyor. Ellenmemiş de bulmak zor. Kısacası muamma.

• Ülkemizde araçlar modifiye edilmiyor adeta tecavüz edilip trafiğe bırakılıyor

• şahin, eski bmwler, eski civic, s2000, peugeot 106, eski suzuki swiftler. dahada var. tabi bunları düzgün kullananlarda vardır elbet ama ben görmedim.
    saydıklarım içinde tek sempatik gelen araç suzuki swift.
  • -En son kasa haric tum honda civicler

-seat leon

-vw scirocco

-eski kasa bmwler

-tum tofas serileri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aile arabası şahini adam etme..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

Kesinlikle. Şahin neyse de bmw yi sırf bu imajından dolayı eleyen arkadaşlarım var. Gerçi bu tanesi yurtdışına gidince bmw x1 aldı:)

bmw apaçi arabası değil (eski bmw ler apaçilerin eline düşmüşsse bilemem)

soruya gelirsek

şahin den başlar
    eski honda civicler
    scirocco
    seat leon mk1 ve mk2 kısmen mk3
    honda s2000
    106 ve 206 gti

bir abdal sıpaları var
    şahin doğan serçe
    eski kasa mercedesler

birde kendi arabası olmayıp makas ata ata gidenler var
    dacia şirket araçları
    renault ve fiat filo arabaları.

liste uzar gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einz42 -- 30 Ocak 2016; 14:48:01 >
  • Hele o eski Civic'lerde bir de arka tekerlerde gerzekçe abartılmış kamber varsa tam oluyor

Bu güne kadar gördüklerim arasında nirvanaya ulaşan şöyle bir örnek de vardı :

Apaçi arabaları

Bu arkadaşlar nasıl bir estetik anlayışına sahip merak ediyorum

İnsanı Honda'dan soğutuyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 30 Ocak 2016; 14:52:33 >

• Einz42 E kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hepsini yazmışsın
  • Gecen sahincilerin yutup videosu altına yorum yaptim. Yani ari kovanina comak soktum acikca

Tabi ne beklersin bu tek hucreli canlilardan. Sovmeye başladılar.

Sorun degil icimdekileri soyledim ya rahatladim.

Bu arada su sacma sapan egzozlari, cakarlari, cakma zenonlari yapana da satana da alana da hepsine en derinden sevgi ve saygilarimi iletiyorum. Ama asil suclu devlet. Ota oka ceza yazan bunlara niye bakmiyor?

• Mercedes Cla lar bile yavaş yavaş apaçi arabası olmaya başladı.Çıtayı yükselttiler :)

• Abi onlar öyledir.sen bide bunların desteklediği.hesapta reislerini gör
    Toplum tarafından dislanmislar kimse adam yerine bile koyup.yüzlerine bakmıyor kendi dünyalarında.takılıyor garibanlar başka birisi geluncede saldırır o yaban.ayilari
    Ellerinde tesbih ayakları dışarıda gezenlerden ne beklersin.Millete ülkeye olduğu gibi zarar.Telef edilmeleri gerek bence..

• Ne kadar bmw seven ve kullanıcısı olmuş da olsam e28 den e90 lci modeline kadar hepsi apaçi arabası olmuş durumda ( e92 de dahil ) şuan f30 2012 modeller de o yolda gidiyor.şahin doğan standart zaten
    Scirocco lar da 1.4 arabaya kafam kadar egzoz takıp ses almaya çalışmak stock araçtan tam apaçi işi
    Birde her apaçi nin kesin bir kez bindiği honda civicler güncel kasa dışında hepsi patlak araçlardır.Vtec diye birşey duymuşlar sanki araç devire gelince 120 den 200 bg oluyor öyle anlatırlar ölüsüne 30-40 yazarlar sahipleri de apaçidir .

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

-En son kasa haric tum honda civicler

-seat leon

-vw scirocco

-eski kasa bmwler

-tum tofas serileri

Kesinlikle en popülerleri bunlar. Düzgün modifiye olsa yine tamam dicem egsozu açtırıp cama film çektiren kendini rallici zannediyor
  • Ben civic hb ime hic dokunmadim.
    Orjinal.

• Leon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konulara ihtiyaç vardı gerçekten hiiiiç açılmıyordu .

apaçi arabalar : Fiat 'ın hepsi , Mercedes'in bazıları , Audi'nin hepsi

Hiç apaçilerin eline düşmemiş aracı olan markalar : Seat ve BMW bir de buna Bentley'i dahil edebilirz belki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Ocak 2016; 15:21:55 >
  • Hafif ticari araçlar.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Sorma ya. Adamlar kendilerini hakli goruyor. Diyor ki bize laf edersiniz ama ferraride de egzoz sesi var. Ona birsey demezsiniz. Biz de onlardan rahatsiz oluyoruz. Gel buna birsey de simdi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.