Şimdi Ara

AOPEN G326 (HTPC) KASA İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
27.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: myd

Güzel inceleme Benim ninja sığmaz sanırım

AOPEN G326 (HTPC) KASA İNCELEMESİ

Teşekkürler. Ninjam olmadığı için deneyemedim doğrusu benim cpuda intelin stok fanı var ona göre kıyaslayabilirsin

• öncelşkle hayırlı olsun sonunda sabrededememiş htpc'yi yapmışssınız ve güzel bir çalışma olmuş.
    Merak ettiğim bunu televizyonun altında ne kadar guzel durabileceğidir. Çokhoş duracagını sanmıyorum aslında mesela daha renk uyumu olan bir aopen'i subat ayına kadar kullanıyorum ama hiç güzel durmuyor.
    http://img338.imageshack.us/my.php?image=fotoraf0024uw2.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: hortlek

öncelşkle hayırlı olsun sonunda sabrededememiş htpc'yi yapmışssınız ve güzel bir çalışma olmuş.
    Merak ettiğim bunu televizyonun altında ne kadar guzel durabileceğidir. Çokhoş duracagını sanmıyorum aslında mesela daha renk uyumu olan bir aopen'i subat ayına kadar kullanıyorum ama hiç güzel durmuyor.
    http://img338.imageshack.us/my.php?image=fotoraf0024uw2.jpg

Teşekkürler, sanırım bu kasa televizyondan daha dikkat çekici olur Gece tek başına ön paneli (EQ Modda) izlemek bile ayrı bir zevk. Kırmızı renkte Ferrari kırmızısı mubarek

• inceleme için sağol hoş güzel bir kasa güle güle kullan
  • Güzel inceleme eline sağlık , Donanim sitelerinin yapmadığı veya akıl edemediği HTPC için bir incelemeye ihtiyaç vardı.

Aopen sonunda H600 serisinden sonra iyi bir iş yapmış. Havalandırmayı nasıl etkiler bilmiyorum ama sadece PSU'nun fanının çalışması sessizlik için akıllıca bir düşünce. PSU'da modüler kablolu seçenek , ön panelde e-sata girişi olabilirdi . Ayrıca 5,25 yuvaları mekanizmalı olmasaymış daha iyi olurmuş.

RS780 + 45 watt işlemci + Fansız Blok işlemci soğutucu + Seagate 250 gb ile yemede yanında dowload etsin :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 20 Ocak 2008; 17:20:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bwhiteshark

Güzel inceleme eline sağlık , Donanim sitelerinin yapmadığı veya akıl edemediği HTPC için bir incelemeye ihtiyaç vardı.

Aopen sonunda H600 serisinden sonra iyi bir iş yapmış. Havalandırmayı nasıl etkiler bilmiyorum ama sadece PSU'nun fanının çalışması sessizlik için akıllıca bir düşünce. PSU'da modüler kablolu seçenek , ön panelde e-sata girişi olabilirdi . Ayrıca 5,25 yuvaları mekanizmalı olmasaymış daha iyi olurmuş.

RS780 + 45 watt işlemci + Fansız Blok işlemci soğutucu + Seagate 250 gb ile yemede yanında dowload etsin :-)

imzamdaki sistemde cool n qiet aktifken işlemci ve anakart sıcaklığım 20-30 arasında dolaşıyor. Psunun fanı sıcak havayı dışarı atmakta başarılı. Sessizlikte tek sorunum psu fanının yüksek devrinden dolayı oluşan havanın sürtünme sesiydi. Ufak bir müdahaleyle fanı sessiz hale getirdim. Şu anda kasamda sadece hddnin okuma sesini duyuyorum. Bu arada his ekran kartının iceq soğutucusunun çok çok sessiz olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Kulağımı dayayıp fanı durdurup tekrar çalıştırdığımda bile sesini duyamıyorum.

• bwhiteshark
    bir iki gün içerisinde, iki tane lian li kasa incelemesi yayınlamaya çalışacağım...
    bunlardan birisi htpc formunda, gayet hoş bir kasaya benziyor, öteki ise tam bir asalet simgesi...
  • Oldukça ayrıntılı , güzel bir incele olmuş

teşekkürler
  • Arkadaşlar bu kasalara HD3870X2 yada ultra gibi bir kart sığar mı? ben kasanın hem küçük hem performanslı olmasını isterimde ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT

Arkadaşlar bu kasalara HD3870X2 yada ultra gibi bir kart sığar mı? ben kasanın hem küçük hem performanslı olmasını isterimde ...

Yukarıda yolladığım resimlere bakarsanız his 2600xt nin kasa içindeki durumunu görebilirsiniz. Yaklaşık olarak 28 santimlik yer var. Bu ölçüyü geçmiyorsa neden takılmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT

Arkadaşlar bu kasalara HD3870X2 yada ultra gibi bir kart sığar mı? ben kasanın hem küçük hem performanslı olmasını isterimde ...

Anakartta slot yeri uygunsa uzun ekran kartlarıda takılabilir. Yukarıdaki resimler size bu konuda fikir verebilir diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar kasayı bende almak istiyorum tam aradığım tarzda ve fiyatta. bu tarz kasalara online sitelerde bakarken 200 liranın altında pek alınası şeyler bulamadım.
    Sormak istediğim sorular,
    her türlü micro atx anakart takılabiliyormu?
    Ya ben göremedim yada yazmamışsınız kaç tane harddisk yuvası mevcut acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

arkadaşlar kasayı bende almak istiyorum tam aradığım tarzda ve fiyatta. bu tarz kasalara online sitelerde bakarken 200 liranın altında pek alınası şeyler bulamadım.
    Sormak istediğim sorular,
    her türlü micro atx anakart takılabiliyormu?
    Ya ben göremedim yada yazmamışsınız kaç tane harddisk yuvası mevcut acaba?

Aopen G326 hepsi burada da 113 ytl Aopen G325 bimeksde yaklaşık aynı fiyat. Online alışveriş için bir çok alternatif var. Her türlü mikro atx kartı takabilirsiniz. Kasada toplam 3 adet hdd yuvası var. İkisi sökülüp takılabiliyor. Ses azaltıcı lastikleri de mevcut. Diğeri de dvd yuvasının altında. Eğer floppy , kart okuyucu gibi 3.5dan takılan bir aletiniz yoksa benim gibi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. zaten download makinesi olarak kullanıcam. Kasada aradığım tüm nitelikler mevcut. tek eksiği ufak bir kulbunun olmayışı Bu sayede lan partylerede götürmek için F\P oranı çok yüksek bir ürün haline gelirdi
  • Neden notebook kasalarını lcd'siz olarak üretip htpc olarak satmıyorlar? Bunlardan daha zarif sistemler olmaz o zaman herhalde. Ya da yaparlar da işlerine gelmiyordur belki de. Ondan sonra millet ne htpc kasa arar ne bişey.Aç kalırlar walla.
  • bende uzun zamandır htpc kasa alma derdindeyim bu inceleme iyi oldu acaba benim sistem bu kasaya sığarmı? (gigabyte p35 ds3r,e6750 işlemci,2*1gb ram,palit8800gt)
  • yalnız şöyle bi sorun var

arkadaş g325 için 400w dedi ama heryerde 350w peak diyor

yani 326 gibi 300w ve 350w peak değere sahip

bi yanlışlıkmı var
  • valla çok güzel bir paylaşım yapmışsın
    bende htpc kasa düşünüyorum ama hazır almıcım kendim yapıcam
  • Güzel inceleme, güzel kasa fiyatı bi araştırmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaos

bende uzun zamandır htpc kasa alma derdindeyim bu inceleme iyi oldu acaba benim sistem bu kasaya sığarmı? (gigabyte p35 ds3r,e6750 işlemci,2*1gb ram,palit8800gt)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.