Bildirim
Aöf sınav saati yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
AÖF sitesine girdiğinde sınav giriş belgesi var. onu indirirsen veya bastırırsan görürsün hangi oturumlarda sınav olduğunu.
saat 9:30 da başlayan sınavların bitiş saati 12:00 olması lazım. -
peki öss gibi yanlışlar doğruyu götürüyor mu?sınav giriş belgesini yazdırmak zorunda mıyız? -
doğru yanlış götürmez
sınav giriş belgesi yazdırmak zorundasın
sınav başladıktan 30 dakika sonra çıkabilirsin ama son 15 dakika çıkamazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: burakko9
doğru yanlış götürmez
sınav başladıktan 30 dakika sonra çıkabilirsin ama son 15 dakika çıkamazsın
peki kalem silgiyi onlar mı veriyor biz mi götürüyoruz?ikinci üniversite programına başladım bu sene.hiçbir fikrim yok sistemle ilgili. -
Tesekkur ederim arkadaşlar
Cıktı aldım saat sadece 9.30 yazıyor ve girecegim bes ders varmıs inş oğleye kalmadan biter
Giriş belgesinde kalem silgi getiriniz yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
quote:
Orijinalden alıntı: burakko9
doğru yanlış götürmez
sınav başladıktan 30 dakika sonra çıkabilirsin ama son 15 dakika çıkamazsın
peki kalem silgiyi onlar mı veriyor biz mi götürüyoruz?ikinci üniversite programına başladım bu sene.hiçbir fikrim yok sistemle ilgili.
kalemini silgini kendin götürüyorsun,cıktıyı almak zorundasın ne olur ne olmaz bidaha yalvar yakar girmemek için sınava renkli renksiz farketmez cıkart yeter. yanlıslar doğruyu götürmüyor. -
Hesap makinesi serbest isteyen götürebilir. Telefon götürmeyin kalırsınız kapıda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X