Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı kayıt yenileme son tarihine yetişemedim bugün bankaya para yatırmak için gittim yapamadım büroyu aradım bir şey yapamayız sistem kapandı dediler 1 yıl kalmıştı bitirmeye aynı duruda olan halletmiş olan biri varsa yada sizler nasıl bir çözüm yolu öneriyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ammocihe
Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı kayıt yenileme son tarihine yetişemedim bugün bankaya para yatırmak için gittim yapamadım büroyu aradım bir şey yapamayız sistem kapandı dediler 1 yıl kalmıştı bitirmeye aynı duruda olan halletmiş olan biri varsa yada sizler nasıl bir çözüm yolu öneriyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla maalesef bir çözümü yok.. Adamlar kayıt yenileme son tarih 21 Aralık dediler.. Hadi mazeretli kayıt 24 Aralık'a kadar olsun dediler.. mazeret falan faso-fisoydu o da ayrı da.. yine giden ATM'den yatırdı parasını halletti işini.. ama 24 Aralık'tan sonra her ne nedenden olursa olsun kabul edilmeyecektir diye de kayıt yenileme kılavuzunda yazıyor...
Üzgünüm..
Benim gibi kayıt yenilemekte gecikenler burada toplanırsak çok iyi olur belki hep birlikte birşey yapılabilir.
ben hazırlık sınfını tekrar edicem ilk sene kaldım derslerden, kayıt yenilemeden filan hiç haberim olmadı, şimdi devam edemicez mi okula?
Nasıl yaa? Arkadaşlar siz hangi boyutta yaşıyorsunuz? Sallamadığınızı direkt söyleyin bari.. tarihler sizin aklınıza gelen zamanlarda olmuyor ne yazık ki..