Şimdi Ara

AOF'den Onur Belgesi almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aof Kamu Lisansta bu son yılım ve dönemim onur belgesiyle bitirsem diyorum nasıl bitiririm .Onur belgesi alanlar illaki vardır yardımcı olabilirler mi?

• Dönem not ortalamanız en az 3.00 olursa Onur Belgesi, en az 3.50 olursa Yüksek Onur Belgesi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Dönem not ortalamanız en az 3.00 olursa Onur Belgesi, en az 3.50 olursa Yüksek Onur Belgesi alabilirsiniz.

6 tane dersim var bu dönem hepsinden ortalama 80 alsam bu vize ve finallerde ortalama 3.0 olur mu??
  • Dönem not ortalamasını büyük ölçüde harf notları belirler. Bu yüzden harf notlarınızın AA-AB-BA-BB olmasına özen gösterin. Hatta bunun için ille de 80 almanıza gerek yok. Çünkü çan eğrisinden dolayı çoğu dersten 70'le bile AA alınabiliyor.
  • quote:

Dönem not ortalamasını büyük ölçüde harf notları belirler. Bu yüzden harf notlarınızın AA-AB-BA-BB olmasına özen gösterin. Hatta bunun için ille de 80 almanıza gerek yok. Çünkü çan eğrisinden dolayı çoğu dersten 70'le bile AA alınabiliyor.

Tamam sağol inşallah bu dönem alırım kapanışı onur belgesiyle yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ki-ok

quote:

Dönem not ortalamanız en az 3.00 olursa Onur Belgesi, en az 3.50 olursa Yüksek Onur Belgesi alabilirsiniz.

6 tane dersim var bu dönem hepsinden ortalama 80 alsam bu vize ve finallerde ortalama 3.0 olur mu??

Hepsinden 80 alsan yüksek onur alırsın hatta durumuna göre 4.0 bile yapabilirsin. Onur belgesinin çok kasacak bir yanı yok.
    Adalet okuyorum. Geçen dönem 3 dersim aa ydı sadece. 3.24 den onur geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışırda 3.00 geçersen sıkıntı yok, sende yöntem istediğine göre :http://www.anadoluuni.com/forum-aof-ders-notlari.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDS'den 70 Almak
    8 ay önce açıldı
    Gazi e-posta alma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim ilk senem bu. Geçen dönem onur belgesi aldım. Adrese gönderilsin olarak belirttim siteden. Önümüzdeki ayın ilk haftası gelir yazıyordu. Fakat 2 ay geçti gelmedi arkadaşlar. Bu durumda olan var mı? AÖF Bürosuna gittim fakat adrese gelecek, bize gelmedi dediler. Ne yapmam lazım?
  • Ay sonuna kadar bekleyin. Ay sonu olmasına rağmen gelmezse o zaman büronuza danışırsınız.
  • Diyelim ki sonuçlar Şubat'ta açıklandı. Mart ayının sonunda dağıtıma başlanıyor Nisan'ın başında elinize geçmiş oluyor.

Eğer belge elinize geçmezse ya da size ulaşılamazsa kayıtlı olduğunuz büroda muhafaza ediliyor. Belgenin yokluğu takdirde de tek sefere mahsus bürodan belge çıkartma şansınız bulunmaktadır.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam Onur Belgesi veya Yüksek Onur Belgesi alabilmek için aldığın derslerin kredi toplamları 30 AKTS olmalı, eğer yanlışım varsa aydınlatırsa sevinirim.
  • RvReneth kullanıcısına yanıt
    aynen benimde gelmedi bekliyorum yolunu dört gözle dostum:)
  • Arkadaşlar işletme 4. sınıf öğrencisiyim. Güz döneminde bütün derslerimi AA ile geçtim ve başka dersim yok.. Dönem Not Ortalamam 3,92 - Genel Not Ortalamam 2,57.

Bahar Döneminden tek dersim var oda Maliyet Yönetimi. Bu derside verirsem Mezun oluyorum . Yayınlanan Soru cevap kagıtlarına bakarak Bu dersten 80 aldım çok şükür. şimdi ben tek dersten AA ile geçersem Onur belgesi almaya hak kazanabiliyormuyum acaba? Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: vladsamsn

Arkadaşlar işletme 4. sınıf öğrencisiyim. Güz döneminde bütün derslerimi AA ile geçtim ve başka dersim yok.. Dönem Not Ortalamam 3,92 - Genel Not Ortalamam 2,57.

Bahar Döneminden tek dersim var oda Maliyet Yönetimi. Bu derside verirsem Mezun oluyorum . Yayınlanan Soru cevap kagıtlarına bakarak Bu dersten 80 aldım çok şükür. şimdi ben tek dersten AA ile geçersem Onur belgesi almaya hak kazanabiliyormuyum acaba? Saygılarımla

Alamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahar dönemi sonuçlarına göre dönem ortalamam 3.39. Onur belgesi almaya hak kazandım galiba. Öğrenci sayfasında onur belgesi linkinde birşey çıkmıyor. Sisteme yüklenmedi mi acaba

• onur belgesi alamadık ama mezun olduk :)) diplomalar ne zaman verilecek var mı bilen??
  • ki-ok K kullanıcısına yanıt
    Aman sorma atip tutan cok olur.sinavlar aciklandiktan sonra 20 gun icerisinde veriliyor.ben aof'un yalancisiyim

• 20 günse iyi yine :d
  • ki-ok K kullanıcısına yanıt
    Diplomayla ilgili Facebook üzerinden sorulmuş verilen yanıt.

AOF'den Onur Belgesi almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Haziran 2015; 15:21:09 >
  • Teşekkürler herkese artık tek sıkıntı iş bulmak 2016 kpssye hazırlıklara başlayım en iyisi 90 gibi puan alırsam yerleşirim heralde ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ki-ok

Teşekkürler herkese artık tek sıkıntı iş bulmak 2016 kpssye hazırlıklara başlayım en iyisi 90 gibi puan alırsam yerleşirim heralde ??

90 ile yerleşilir. Ben 3 defa girdim birinde 69 birinde 70 birinde 75 aldım. Çalışmadan girip aldım. Eş dost kızıyor. İnsanların bir kısmı çalışıp o puanı alıyor sen çalışmadan alıyorsun diye kızıyorlar ama işin aslı çalışmak içinde zamanım olmuyor çünkü o üç seferde de aklımda sınava girmek yokken başvurdum da denedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.