Devlete ait firmalar YDS istemeye başlamış. YDS puanı 70 altında ise başvuru bile yapamıyoruz. Ben youtubeda herhangi bir içeriği altyazı olmadan anlayabilen bir seviyedeyim. Günlük hayatta da ingilizce konuşabiliyorum, insanlarla anlaşabiliyorum. Lakin YDS'den aldığım puan 57 oldu. Yanlış yaptığım soruları yani kitapçığı göremiyorum. Nası çalışıcam ben bu sınava? |
YDS'den 70 Almak

-
-
Akın dil in online kurslarindan al 2 kitabı falan yeter diğerlerinin çoğu gereksiz, videoları izle derslerine katıl 80-90 arası alırsın 3-4 ay çalışma ile dediğin gibi durumdaysan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Remzi hocayı tavsiye ederim 4 kişilik arkadaş grubumla beraber katıldık hepimiz +70 aldık. Hepimizin temeli vardı biraz öncesinde ve yüksek lisans için ihtiyaç duymuştuk. Bütün ders notları ücretsiz olarak geldi, hoca oldukça planlı programlı anlaşılır şekilde ilerledi. Aklımıza takılan sorular her zaman ayrıntıyla cevaplandı. Set halinde aldığımız için akademik çeviri de vardı ve aşırı keyifliydi. Başarılar :)
-
Hocam PDF'ler elinizde hala duruyor mu? Mümkünse bir yere yükleyip özelden (telefon onayım olmadığı için olmuyormuş sanırım) ya da buradan paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iammelissa -- 4 Haziran 2025; 21:25:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X