Şimdi Ara

AOC Monitor 494 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AOC M2470SWD2 23.6" 5ms (Analog+DVI) Full HD IPS Monitör

www.hepsiburada.com
    HBV0000031D5W - Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/ara?q=HBV0000031D5W

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dvi girişi var, hdmi şart değil sonuçta ekonomik bir üründe bir sürü giriş beklemeniz saçma.

ekran IPS panel.

ikinci elde dijital girişli ips panel 24 inçler bile 300-400 den aşağı değil ne olması lazım anlamıyorum. dvi girişi çoğu kartta var rtx 2000 serisi ile dvi kaldırılmış ama zaten öyle kartın varsa bu paraya ekran almazsın, ha alsan da kaybın olmaz görüntü dvi'dan dijital gider, hdmi ile tamamen aynıdır kalite olarak bir dönüştürücüyle onu da halledersin.

yani 400 küsüre bu fırsat iyiymiş ben diyim.
  • bitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 tıklama 0 cevap. Bu adam bir daha tahtakale esnafı alıp çıksın diye fırsat paylaşır mı?

• Fiyat iyiymiş.

• teşekkürler emeğinize sağlık
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Cevap yazılsa ne olacak? Her okuyan gerçek insan da değil, arama robotu da olabilir. Dün konu açıldığında gördüm ama ürün ilgimi çekmediği için çıktım konudan. Başkaları da bu şekilde yapmış olamaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 lira anca edecek monitor 494 TL sıcak fırsat diye paylaşılıyor. HDMI girişi bile yok.
    Teşekkürler enflasyon, teşekkürler Türkiye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

100 lira anca edecek monitor 494 TL sıcak fırsat diye paylaşılıyor. HDMI girişi bile yok.
    Teşekkürler enflasyon, teşekkürler Türkiye.
    dvi girişi var, hdmi şart değil sonuçta ekonomik bir üründe bir sürü giriş beklemeniz saçma.

ekran IPS panel.

ikinci elde dijital girişli ips panel 24 inçler bile 300-400 den aşağı değil ne olması lazım anlamıyorum. dvi girişi çoğu kartta var rtx 2000 serisi ile dvi kaldırılmış ama zaten öyle kartın varsa bu paraya ekran almazsın, ha alsan da kaybın olmaz görüntü dvi'dan dijital gider, hdmi ile tamamen aynıdır kalite olarak bir dönüştürücüyle onu da halledersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

dvi girişi var, hdmi şart değil sonuçta ekonomik bir üründe bir sürü giriş beklemeniz saçma.

ekran IPS panel.

Alıntıları Göster
    İşte kızdığım şey elektronik fiyatları 24"ler bile 300 400den aşağıda değil diyorsunuz haklısınız kesinlikle fiyatlarını haketmiyor.

• Zamlar hepimizi ok gibi gerdi bu işin sonu ne olacak bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.