Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
167.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KDGL

Beyler bu monitörü PS3'te oynıcam. Monitörde ses çıkışı var mı? Nasıl ses alıcam?

Hocam ilk sayfada açıklaması bulunuyor. Xbox 360 ve Ps3 ile kullanmaktayım .Anlatılanları yaparsanız çok memnun kalacaksınız eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeBur_

quote:

Beyler bu monitörü PS3'te oynıcam. Monitörde ses çıkışı var mı? Nasıl ses alıcam?

Hocam ilk sayfada açıklaması bulunuyor. Xbox 360 ve Ps3 ile kullanmaktayım .Anlatılanları yaparsanız çok memnun kalacaksınız eminim

hocam ps4 ' e yermi bu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: PeBur_

quote:

hocam ps4 ' e yermi bu sizce

Yemez hocam malesef. Eğer ps4 ü bu monitör ile kullanmak istiyorsak sesi mecburen Optik çıkıştan alacağız Yani Optik çıkışlı ses sistemi demek buda

• PeBur_ kullanıcısına yanıt
    Şöyle birşey le işi çözmüş oluruz hd ps4 de - vga monitör rca ses sistemine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomedTR -- 3 Mart 2014; 11:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: mic

Monitörü açalı 15 dk oldu, şimdilik hiç bir sorun yok. Görüntü mükemmel :) 1. mesajdaki Bright Frame ayarlarını yapıyorum. Birazdan oyuna giricem bakalım nasılmış :)

bright frame'siz mükemmel diyorsan ohoo

Yalnız bright frame açınca görsellik baya değişiyor güzel ama oyunda falan karanlık yerler de aşırı karanlık oluyor bildiğin simsiyah oluyor.kapı falan varsa görünmüyor.yarın resim koyarım örnek için.o yüzden bright I kapatıyorum

aynen öyle oluyor

• Bu monitör kaç hz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Bu monitör kaç hz

60

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bence almayın bu monitörü renkler çok soluk bright frame açıyosun oyun kararıyor.Fps Oyuncuları için çok kötü Kapatıyosun bu sefer renkler aşırı parlak oluyor bunun ikisinin orta bi ayarı yok fps oyuncuları için tavsiye etmem.Brigth frame olayı falan hikaye öyle abartıldığı kadar iyi bi monitör değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Arkadaşlar bence almayın bu monitörü renkler çok soluk bright frame açıyosun oyun kararıyor.Fps Oyuncuları için çok kötü Kapatıyosun bu sefer renkler aşırı parlak oluyor bunun ikisinin orta bi ayarı yok fps oyuncuları için tavsiye etmem.Brigth frame olayı falan hikaye öyle abartıldığı kadar iyi bi monitör değil

ama bright'in yanında parlaklık ve constrat ayarı var oradan ayarlaman lazım,o zaman karanlık olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Arkadaşlar bence almayın bu monitörü renkler çok soluk bright frame açıyosun oyun kararıyor.Fps Oyuncuları için çok kötü Kapatıyosun bu sefer renkler aşırı parlak oluyor bunun ikisinin orta bi ayarı yok fps oyuncuları için tavsiye etmem.Brigth frame olayı falan hikaye öyle abartıldığı kadar iyi bi monitör değil

ama bright'in yanında parlaklık ve constrat ayarı var oradan ayarlaman lazım,o zaman karanlık olmuyor.

Kardeş tamamda bu sefer masaüstü rengi çok parlak oluyor.Tarayıcı falan yani
  • graf,k tasarım anlamında bu monitör nasıldır.

kaç bit renk

birde ips değil sanırım.
  • merhaba.arkadaşlar bu monitörden bende almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var.ilk sayfada boyu yazılmış ama ayaklı olarakmı yazıldı acaba boyu yoksa ayaksızmı?bana ayağıyla beraber olan boyu lazım yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: klubnika

merhaba.arkadaşlar bu monitörden bende almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var.ilk sayfada boyu yazılmış ama ayaklı olarakmı yazıldı acaba boyu yoksa ayaksızmı?bana ayağıyla beraber olan boyu lazım yazarsanız sevinirim

ayaklıksız boy yazıldı hocam ben evde olamadığımdan söyleyemeyeceğim ama 15 20 cm ekle
  • Mac mini için almıştım monitörü ve ps4 için. Mac miniden vazgeçtim, ps4 de tvde. Satayım diyorum ama kıyamıyorum. Ciddn güzel monitör. Asus alsam bu kadar hoşuma gitmezdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almak istiyorum fakat bir sürü yorum yazılmış bilemedim ama bi an önce elimdeki asus vw192dr den kurtulmak istiyorum külüstür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

bende almak istiyorum fakat bir sürü yorum yazılmış bilemedim ama bi an önce elimdeki asus vw192dr den kurtulmak istiyorum külüstür

git bak vatanda gör ona göre karar ver :)

• İnanılmaz kibar şık duruyor ayrıca çok hafif ^^

• Ya bir şey soracağım alırken yüzde yüz emindim ölü pixel olmadığına ama dün bi açtım monitörü,sağ alt kenarda böyle kırmızı nokta çıktı siyah ve koyu mavi de görünüyor sadece.bir de üzerine hafif baskı yapınca kayboluyor falan garip yani.şimdi gözükmüyor mesela. Ne yapsam bilemedim

• Fazla bastırmadan biraz ovala sonra da ölü piksel testi yap, eğer ölü piksel varsa 1 saniye bekleme git değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Fazla bastırmadan biraz ovala sonra da ölü piksel testi yap, eğer ölü piksel varsa 1 saniye bekleme git değiştir.

Eve gidince tekrar bakacağım ya:( moralim bozuldu o kadar bekledim aylarca.önceki4 yıllık Philips monitörüm taş gibi maşallah ne ölü pixel ne ışık sızması vb hiç bir şey yoktu.

Ya bir garip yani dün görünce şaşırdım.sonradan oluyor mu bunlar durup dururken.böyle dün hafifçe üzerinden ovaladım böyle yanıp sönüyor gibi oldu kayboldu.test yaptım bir şey çıkmadı şimdi bakayım ne olacak.ölü değilde Can çekişen pixel gibi

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.