Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
29.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu marka hakkın da biraz üstte bir yorum var.
    Anladım hocam uyarı için çok teşekkür ederim. 27" 1080p curved bir ekran bakıyorum Va yada ips olabilir. Min 75hz yeterli benim icin. Curved olması elle tutulur bir avantaj sağlamıyorsa şart değil. Oyun ağırlıklı kullanicam ekranı film ve dizi de izliyorum. Bana profesyonel bir öneri yaparsanız çok sevinirim bu bağlamda. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa1yan0s

Hocam bende Samsung monitörü alayım mı iyi midir derken kaçıranlardanım. Senin hesap bu fiyatı görünce samsung gibi olmasın diye hemen aldım. İncelemeni dört gözle bekliyorum. Birde iade konusun da bir şey sorsam? Açtıktan sonra beğenmediğimiz taktirde iade şansımız nedir? Açıkçası içime sinerek almadım ve samsung konusun da çok pişmanım.

Telegram'a geldim fakat bu monitör dışında çok fazla konuşma ve öneri soran var o yüzden ayrıldım.
    Aynı cihazi hepsiburadan almıştım 3 gün kullanıp iade ettim.Kutusunu açarken düzgün aç yırtma zarar verme.Tam ve eksiksiz şekilde geri gönderirirsen beğenmedim şeklinde almak zorundalar.
    Cooler Master K380 Thunder600W/AMD Ryzen 5 5600x 4.6GHz/GIGABYTE B550 AORUS PRO /Zotac RTX 3060 AMP 12GB White Edition/PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB Gaming DDR4-3600Mhz C18 32GB (2x16GB)/Samsung 500 GB 860 EVO SSD/Seagate BarraCuda 1TB/HP 24X 144HZ
  • fa1yan0s kullanıcısına yanıt
    Arızası ölü pikseli vb. varsa kesin iade edebilirsin ama açıp beğenmedim diyerek iade edebilir misin emin değilim. Bence "beklentimi karşılamadı" diyerek iade edebilirsin. Bu bir hak diye biliyorum. Senin de yazdığın gibi elimde zaten Samsung monitör var. Beklentimi karşılamazsa ben de elden çıkarırım. Telegram grubu aldı başını gitti. Sormak istediğin bir şey olursa sor yahu, illa cevap veren olur. En kötü beni etiketle sor. Orası etkileşim yeri, insanları zaptetmek zor :)

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Selam, bahsettiğin özelliklere sahip hiç bir monitör incelemedim. Aslında ben pek monitör incelemem. Elime geçeni test ederim sadece. Şunu belirteyim; 27 inç 1080p için fazladır. Bu boyuttaki bir ekranda piksel yoğunluğu düşüktür. Göz için de hiç iyi değil. 1080p istiyorsanız en fazla 24 inç tercih edin. İlla 27 inç diyorsanız da bence 2K'ya çıkın.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Sordum hocam ama etkileşim çok fazla olunca sıra gelmedi diyelim. :) Gene bir iki soruma cevap aldım. Dediğim gibi incelemeni bekliyorum umarım cihazın benden önce gelir bizde duruma göre şekilleniriz.

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    ITopya da bahsettiğin firma gibi güzellik yapar mı çok bilemiyorum, olmadı Xanthin dediği gibi yaparız.

2k da fiyatlar uçuk gerçekten. Peki saydığım özelliklerde 24" tavsiyesi ne olur

• Ürünler tükenmiş sanırım, Stokta Yok yazıyor. Alamayanlara geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Arızası ölü pikseli vb. varsa kesin iade edebilirsin ama açıp beğenmedim diyerek iade edebilir misin emin değilim. Bence "beklentimi karşılamadı" diyerek iade edebilirsin. Bu bir hak diye biliyorum. Senin de yazdığın gibi elimde zaten Samsung monitör var. Beklentimi karşılamazsa ben de elden çıkarırım. Telegram grubu aldı başını gitti. Sormak istediğin bir şey olursa sor yahu, illa cevap veren olur. En kötü beni etiketle sor. Orası etkileşim yeri, insanları zaptetmek zor :)
    bugün itopya'nın müşteri hizmetleriyle görüştüm. yoğunluk var, 10 gün sonra kargolama başlayacak dedi. hatta adres değişikliği için de ürünün kargoya verilmesini beklemelisiniz dedi. iade konusunu sordum. iade edilen ürünleri tekrardan satışa koyduklarını, bu nedenle; ürünü alıp test edebilirmişiz fakat ambalajına ve ürüne zarar vermemeliymişiz. ürünün tekrardan satışına engel bir şey yoksa iadede problem yaratmayacaklarını söyledi. bakalım, umarım dediklerini gibi davranılar. zaten aksi bir durum olursa; ürünü alan bir hayli çok kişi var, hep birlikte hareket ederek bir şeyler yapabiliriz.

• Nikriz Rüyası kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ben de bugün itopyadan 999 liraya aldım bu monitörü fakat şuanda aklımda bi sorun var. Henüz kasamı toplamadım fakat topladığımda nvidia 2060 yada 2070 kart kullanacağım. son duyduğum haberlere göre nvidia artık yeni güncellemeyle freesync desteği sağluyor 2000 serisi kartlara. fakat bazı haber sitelerinde bazı monitörlerde de çalışmayacağı ve bu işin şans olduğu yazıyor . ne diyorsunuz bu konuda çalışacak mı sizce ?
    Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max / İşlemci: Ryzen5 3600 / İşlemci soğutucusu: Arctic freezer esports 34 duo / Ekran kartı: Asus Rog Strix 2060 Super / Ram: 2x8 GB 3000mhz Corsair Vengeance / SSD: Samsung Evo 860 500gb / PSU: FSP HYDRO 700W Bronze 80 / Kasa: MSI Mag Vampiric 010M

https://forum.donanimhaber.com/itu-de-ortalama-yapmak--150373361#150377389
  • quote:

Orijinalden alıntı: edlerbest1907

Merhaba hocam ben de bugün itopyadan 999 liraya aldım bu monitörü fakat şuanda aklımda bi sorun var. Henüz kasamı toplamadım fakat topladığımda nvidia 2060 yada 2070 kart kullanacağım. son duyduğum haberlere göre nvidia artık yeni güncellemeyle freesync desteği sağluyor 2000 serisi kartlara. fakat bazı haber sitelerinde bazı monitörlerde de çalışmayacağı ve bu işin şans olduğu yazıyor . ne diyorsunuz bu konuda çalışacak mı sizce ?
    hiçbir bilgim yok hocam. fakat bu monitör 2019 üretim ve büyük ihtimalle destekleyecektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stok bitmiş olamaz yalnız. 4 saat önce siparişi verdiğimde 230 küsür stokta ürün görünüyordu. 24 saatte tükenmeyen ürünün bu sürede bitmesi zor. Kaçıranların takip etmesinde fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Ragnar Lothbrok
  • Rig3L kullanıcısına yanıt
    Aslında ikisi de.

• Roby R kullanıcısına yanıt
    Stok sayacı fake. O sayı kendi kendine düşer ve artar. Alacak olan bir an önce alsın diye aldatmacadır. İtopya gerçek stok bilgisi paylaşmaz. Stok olmadığında ürün direkt "stokta yok"a düşer.

Hocam ben monitör olarak
    Philips
    Satın al: Philips 4000 series LED TV 32PHK4309/12 LED TV
    https://www.philips.com.tr/c-p/32PHK4309_12/4000-series-digital-crystal-clear-oezellikli-led-tv
    bu aleti yani bir led tv kullanıyorum. Çok çeşitli oyun oynayan biri değilim oynadığım tek oyun LoL ayrıca pc de genellikle tarayıcı üzerinde zaman geçiririm. Sizce monitör olarak led tv kullanmanın bir dezavantajı olur mu benim için?

Vikings
    Ragnar Lothbrok

• Rig3L kullanıcısına yanıt
    Hocam monitör başkadır TV başkadır. TV monitör gibi yakından bakmaya uygun değildir. Kısa zamanda gözleriniz yorulur, uzun dönemde ise gözünüzden sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Gecikme ve tepki süresi gibi durumlar çeşitli sickness rahatsızlıklar yaratabilir. Tabii her TV aynı değildir ama ben tavsiye etmiyorum açıkçası...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.