Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
28.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın kargoda dağıtım olur sanırım
  • xooa kullanıcısına yanıt
    Sizin saniyesinde kalitesini anladığınız monitörü nedense PcMonitors dünya kadar testine rağmen anlayamamış, enteresan.
    https://pcmonitors.info/reviews/aoc-24g2u-24g2/
  • Avon Barksdale kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Ben teşhirde gördüğümü söylüyorum.
    Monitör ayarlarıyla biraz düzeliyorsa onu bilemiyorum. Sizin mesajınıza kadar aklıma gelmemişti.
    Hani klasik Benq'lar ayarsız kötü gelir ya insanın gözüne.

Belki de monitöre sorunlu bir kablo ile bağladılar da o yüzden bana rezalet geldi.
    Ama takdir edersiniz ki insan gözüyle gördükten sonra inceleme sitelerini arka plana atıyor.

Neyse kullananlar sadece fiyatından dolayı kendilerini ikna ediyor olabilirler demek istemiştim. Ki bunun forumda çok yapıldığına itiraz etmezsiniz herhalde.

Size de hak veriyorum. O incelemeyi yapan siteden sonra benim yorumumu gören ben olsam ben de sizin tepkinizi verirdim.
    Ama teşhirdeki o kadar monitörden sonra 24g2u bariz kötüydü. Belki de yukarıda yazdığım sebeplerdendir. Bilemiyorum.
  • Sipariş Tarihim: 22/11/2019 03:39:50
    Benden sonra sipariş verenlerin kargoları verilmiş benimki hala "hazırlanıyor".
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    22/11/2019 06:39 Benimki de hala hazırlanıyor ve mağaza teslim.
  • 22/11/2019 07:12:12 aldım 23 kasımda UPS kargolanmış
  • Sipariş Tarihi ve Saati 22/11/2019 14:13:47
    Bulunduğunuz konuma göre değişkenlik gösterebilir mi?.Sizin siparişler sabah saatleri,halen kargo yapılmadıysa biz bayağı bekleriz.
  • Uzun zamandır monitör arayışı içerisindeydim. Sonunda bu monitöre karar verdim yabancı forumlardan araştırdım bir sıknıtısı yok gibi duruyor inşallah pişman olmam. Gamepower jd gibi markaralara para verene kadar aoc kalitesinde ürün almayı tercih ederim. Ürünün adam akıllı incelemesi yok ürün elime ulaşır ulaşmaz kutu açılımı ve inceleme videosu yapmayı düşünüyuorum :) zamanında almış olup inceleme videosu atan olsaydı şuan tıklanma rekorları kırıyor olurdu :)
  • Tekrar indirimde arkadaşlar. Almak isteyenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakkoba

Tekrar indirimde arkadaşlar. Almak isteyenlere duyurulur.
    elim kaşınıyor ama siyahların b*klanması ve markanın b*klanmasından dolayı ikilemdeyim
  • Benimkiler geldi bile vayy
    Itopya tebrikler ekran kartim gelmedi ama hala kargoda degil
    AOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ekranda geldi, aksam deniyip bu yorumu güncellerim. ölü pixel yoktur umarım, tek isteiğim bu.

edit: ölü pixel yok, renkleri gayet canlı, uzun vadede nasıl olur bilmiyuorum ama suan beni oldukça etkiledi. her nekadar benim çok işime yaramasada ekran yükseklik ayarını sağlayan mekanik sisteme bayıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 25 Kasım 2019; 18:7:53 >
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Hocam ölü piksel testi yaptınız mı ? Kutular sanki birisinin iadesi gibi duruyo dikkat edin bu arada.
  • Sofy.Tqb kullanıcısına yanıt
    Banada oyle geldi bantlamişlar guvenlik bandi yoktu bitanesinde ölü pixel var digerindede ufak 2 tane var olu pixel programi açtim eger geçmezse gondericem geri malesef

• Bu sabah geldi benimki de, 2-3 saat kullandım. Herhangi bir sorun gözükmüyor şimdilik
  • Sofy.Tqb kullanıcısına yanıt
    Aşiri kucuk bir ölüpixel ama kullandigimda gidebilir acik biraktim şimdi 15cm yaklasinda gorunuyor

• benimki geldi şuan için hiçbir sıkıntısı yok
  • Benimki geldi sorunsuz teşekkürler itopya
  • Oyun için hangi ayarları kullanıyorsunuz ince ayarı var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.