Şimdi Ara

Antu Forumdan Bir Mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu elemanı takip edeniniz var mı? Yazdıkları hakkında ne düşünüyorsunuz? LÜTFEN SADECE FENERBAHÇELİLER YAZSIN!

Antu Forumdan Bir Mesaj

• İlk defa senden gördüm fakat güzel yazmış, inşallah doğrudur.
  • Daha önceden de birkaç söylediği duyum gerçekleşmiş. Kimdir, neyin nesidir bilmiyorum ama Antu dan takip edebilirsiniz.
  • ne bu şimdi, ona hakaret buna hakaret :)

maşallahı var yani
  • Emre Belözoğlu transferini bilmişti..Tesadüf mü bilmiyorum ama bildi..3-4 konu daha açtı foruma duyumlar hakkında..İnandırıcı konuşuyor ama umutlanmak istemiyorum
  • Yazı çok güzel. İnşallah duyumları gerçekleşir
  • faydalı ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • freedy bu gece duyumlarıyla meşhur benim bildiğim.Şu elm sokağındaki freedy gibi geceleri geliyo
  • O zaman ya Aykut Kocaman yalan söylüyor yada bu adam. Aykut uzun süredir takibimizde olan bir futbolcuydu Stoch dememişmiydi? Bu herifte 2-3 gün önce gündemimize girdi diyor. Biri sıkıyor. Kimin olduğu bellide neyse:))
  • Kulube yakin bir cok isim var, bi yerlerden haberler duyuyorlardir elbet, bu cok garip ve ekstra bi durum degil. Sonucta Aykut Kocaman'inda bir hayati ve cevresi var, konustugu dertlestigi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frithjof Schuon

O zaman ya Aykut Kocaman yalan söylüyor yada bu adam. Aykut uzun süredir takibimizde olan bir futbolcuydu Stoch dememişmiydi? Bu herifte 2-3 gün önce gündemimize girdi diyor. Biri sıkıyor. Kimin olduğu bellide neyse:))

Adamı uzun süredir takip ediyorduk demişti, transfer harekatı 2-3 önce gündemimize girdi diyor, alternatif yani.
  • Umarım Dzudsak ve Krasiç'i de alırız. Güizayı da 7-8 civarı bir paraya yollayıp iyi bir forvet alırsak çok iyi olucaz inşallah. İşte o zaman gerçekten çok iyi bir kadro kurmuş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Umarım Dzudsak ve Krasiç'i de alırız. Güizayı da 7-8 civarı bir paraya yollayıp iyi bir forvet alırsak çok iyi olucaz inşallah. İşte o zaman gerçekten çok iyi bir kadro kurmuş oluruz.

guizayı 2-3 M.Euroyada versek gitse keşke yada takas olarak üstüne parada verelim gitsin.ama Allahımdan tek istediğim şu krasiç,dudszak,hazardı alalım ve şu kereste guizadan kurtulalım.bizim takım tam bi bomba olur bu sene avrupadada iş yaparız
  • Krasiç ve Adam gibi bir golcü gelsin başka birşey istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Krasiç ve Adam gibi bir golcü gelsin başka birşey istemem.

Aynen renkdaş benim de tek isteğim bu.
  • Krasic, Dzudzsak ve kaliteli bir forvet gelirse Fenerbahçe lige en az 4 yıl ambargo koyar. Tabi bunların yanında defans hattı da önemli bir faktör.
  • Ee bi dakka şimdi Stoch yedek kulübesi için, Deivid'in yerine mi transfer edildi?

Dzudzsak'ı da, Krasic'i de alırsak Stoch anca yedek olur ki mümkün değil.

Bu adama kathiyen güvenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Krasiç ve Adam gibi bir golcü gelsin başka birşey istemem.

Ben Cujak ve bir golcüye de razıyım.
  • Beyler işin aslı kesinlikle mantıken şudur.Biz öncelikle Dzudszak'ı almak istedik.Ancak PSV çok yüksek fiyat çekti.12 milyon eurolarda bir şeyler konuşuluyordu.Fiyatı indiremedik ve alternatif isim olarak listede olan Stoch'u kadromuza kattık.Bu adam tamamen sallıyor.İtibar etmeyiniz.Yok 2-3 günde olmuşmuş.Yok artık.

Yönetim aynı zamanda Krasici almaya çalışıyor ve onunda bedeli yüksek.Sol kanada daha fiyatı uygun bir adam almak mantıklı geliyor.
  • Aynı arkadaş Aziz Yıldırım'ın transferden elini ayağını çektiğini de yazmış.
    Transferleri Aykut ve bir tane gençi futbolu iyi bilen bir adam yönetiyormuş ve tam yetkiye sahiplermiş.
    8 aydır oyuncu araştırıyorlarmış zaten.
    Yani artık Fenerbahçede hocamız yok yandık bittik durumu kalmamış.
    Ve aynı zamanda yeni gelecek hocanın da öyle çok kariyerli biri olması istenmiyormuş.
    Bu demek değil ki kötü biri olacak. Örneğin Bilic gibi başarıya aç teknik direktörler olması isteniyormuş. Aynı zamanda Aykut'un yetkilerini daraltmayacak bir td.
    Mükemmel haberler gerçekten.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.