Şimdi Ara

Antu Forumdan Bir Mesaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para var huzur var. Ne kadar rahat konuşuyor adam. Şuna 6, buna 4.
  • Sağ kanat bir de forvet tamam ama şu Bilica'yı da gönderelim yerine sağlam bir stoper almamız şart. Ben Bilica'ya hala güvenmiyorum. Saatli bomba gibi adam.
  • Dzsudzsak'ı da alsak keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Dzsudzsak'ı da alsak keşke.

Onun gelmesinin biraz zor olduğu konuşuluyor şu ara antu da ama zaman gösterecek ne olacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Aynı arkadaş Aziz Yıldırım'ın transferden elini ayağını çektiğini de yazmış.
    Transferleri Aykut ve bir tane gençi futbolu iyi bilen bir adam yönetiyormuş ve tam yetkiye sahiplermiş.
    8 aydır oyuncu araştırıyorlarmış zaten.
    Yani artık Fenerbahçede hocamız yok yandık bittik durumu kalmamış.
    Ve aynı zamanda yeni gelecek hocanın da öyle çok kariyerli biri olması istenmiyormuş.
    Bu demek değil ki kötü biri olacak. Örneğin Bilic gibi başarıya aç teknik direktörler olması isteniyormuş. Aynı zamanda Aykut'un yetkilerini daraltmayacak bir td.
    Mükemmel haberler gerçekten.

tam aklımdan geçenler. inş dedikleri gibi olur.
  • Valla Deniz gidecek dedi gitti.
    Bu adamın söylediklerinin büyük çoğunluğu doğru çıkıyor.
  • dzudsakı alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Krasic, Dzudzsak ve kaliteli bir forvet gelirse Fenerbahçe lige en az 4 yıl ambargo koyar. Tabi bunların yanında defans hattı da önemli bir faktör.

Aynen katılıyorum kepenkleri kapatsak yeridir Aziz Yıldırım'dan herşey beklenir verirse değerinin üstünde para 2 oyuncuda gelir.
  • Bilica ve Selçuğa kalırsak ister Krasici almışın, ister Macarı ne yazar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Ee bi dakka şimdi Stoch yedek kulübesi için, Deivid'in yerine mi transfer edildi?

Dzudzsak'ı da, Krasic'i de alırsak Stoch anca yedek olur ki mümkün değil.

Bu adama kathiyen güvenmiyorum.

bu adam dediğin antunun en itibar edilen duyumcusudur yalnız
  • Benim gibi Antu ya bağlanamayan var mı şu an arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycene

Benim gibi Antu ya bağlanamayan var mı şu an arkadaşlar?

evet ben de bağlanamıyorum;

bi tıkladım açılmadı,aha dedim transfer var
  • Ben de heyecan yaptım hemen FBtv yi açtım :) Nedir sorun acaba? Alışkanlık oldu huzursuz hissediyorum bir pencerede Antu açık değilse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

Onun gelmesinin biraz zor olduğu konuşuluyor şu ara antu da ama zaman gösterecek ne olacağını

kim dedi ??

her duyumcuyum diyene inanmayın....

Aykut kocamanın listesinde 4üncü sırada o yüzden bekletiliyor en kötü ihtimal dzsudzsak yani....

• bence server da ya sorun var ya da temizlik..
  • peki bu antu forumunda herkesin bir yönetici dayısı amcaasa abisimi ar kardeşim önüne gelen antuda böyle konular açıyor
  • Şu anda twitter, rpdshr gibi birçok siteye girilmiyor. Sansür uygulandığı söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

quote:

kim dedi ??

Aykut kocamanın listesinde 4üncü sırada o yüzden bekletiliyor en kötü ihtimal dzsudzsak yani....

Kimse demedi hocam..Daha önceleri duyumları çıktı da ondan..
    Sitenin en güvenilir duyumcusu olmasa bile Emre belözoğlu transferini duyurmuştu

Sitenin en çok itibar edilen duyumcuları Şaşkınbakkal ve Kayus'dur...
    Hatta Kayus Aziz yıldırım Mehmet topuzla şu anda uçakta demişti üstlerindeki kıyafetlere kadar söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

quote:

kim dedi ??

Kimse demedi hocam..Daha önceleri duyumları çıktı da ondan..
    Sitenin en güvenilir duyumcusu olmasa bile Emre belözoğlu transferini duyurmuştu

Sitenin en çok itibar edilen duyumcuları Şaşkınbakkal ve Kayus'dur...
    Hatta Kayus Aziz yıldırım Mehmet topuzla şu anda uçakta demişti üstlerindeki kıyafetlere kadar söylemişti.

Kayus zannedersem daha sonra bir kaç yanlış duyumda bulunmuş, geçen bir mesajından sonra benzer tepkilere rastladım da.
    O güvenilirliği yok gibi kısacası, ancak evet en çok itibar görenlerden.
    Şaşkınbakkal'a gereksiz bir ceza vermişler, Antu'ya tepkisini pek girmeyerek ve duyum vermeyerek gösteriyor.
    Duyumcu olarak Riqquelme, Freddy falan var şimdi özellikle dikkat çeken. Tabi Kayus hala dikkat çekiyor, inanılmazdı o Topuz olayı

quote:

Orijinalden alıntı: mycene

Ben de heyecan yaptım hemen FBtv yi açtım :) Nedir sorun acaba? Alışkanlık oldu huzursuz hissediyorum bir pencerede Antu açık değilse :)

Aynen ben de, ktunnel'dan girdim baktım ne var ne yok diye bir sürü var giremeyen. TTnet'e yaptırmışlar yine yapacaklarını.

• Bende fenerliyim ancak bu transferi çok büyütmüşler.Gazetelere bakıyorum sanki messi geldi.Yok müthiş transfer, geleceğin en yetenekli futbolcusu.Adam y Chelsea'de 4 yılda sadece 4 kez forma şansı bulmuş.Ardından Twenteye gitmiş kiralık olarak.Zaten gördük fenerin karşısında Twente ve Stoch'u hiç öyle belirgin bir futbolcu değildi.Her genç oyuncu yıldız olsaydı...Neyse çok uzatmayacağım inşallah takımımıza yararlı olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.