geçen hafta üye olmadan girebiliyodum şimdi giremiyorum.Üye olmak da mümkün değil şu an .Sebebini bilen?
Ziyaretçiye kapatmışlar forumu şimdilik. Ben de merak etmiştim ne yorumlar yapıldı diye ama girememiştim.
quote:Orijinalden alıntı: kuşburnu Ziyaretçiye kapatmışlar forumu şimdilik. Ben de merak etmiştim ne yorumlar yapıldı diye ama girememiştim. niye kapatmışlar çok mu yoğunluk oluyor? Üye de olamıyoruz ki.
quote:Orijinalden alıntı: Vito-Corleone diğer takımlara ve şahıslara ana avrat küfür'ün serbest oldugu site değil mi bu burası iftiranın serbest olduğu site mi?
quote:Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker Belki hala aralarında şampiyonluğu kutluyorlardır. komik misin
quote:Orijinalden alıntı: Sil_Baştan quote:Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker Belki hala aralarında şampiyonluğu kutluyorlardır. komik misin Ali'yim böyle şeyleri kaldıramıyorsun hiç girme internete
quote:Orijinalden alıntı: dream_box_ quote:Orijinalden alıntı: Vito-Corleone diğer takımlara ve şahıslara ana avrat küfür'ün serbest oldugu site değil mi bu burası iftiranın serbest olduğu site mi? merak etme gözümle görmediğim şeyi söylemem .
quote:Orijinalden alıntı: Vito-Corleone quote:Orijinalden alıntı: dream_box_ quote:Orijinalden alıntı: Vito-Corleone diğer takımlara ve şahıslara ana avrat küfür'ün serbest oldugu site değil mi bu burası iftiranın serbest olduğu site mi? merak etme gözümle görmediğim şeyi söylemem . Çarşının sitesindekileri saymaya kalksak sayfalar yetmez
quote:Orijinalden alıntı: Electra Aç kapa forumuna döndü dimi Aklsercan Aç kapa Artema forumlarını biliyoruz biz elekra quote:Orijinalden alıntı: Vito-Corleone diğer takımlara ve şahıslara ana avrat küfür'ün serbest oldugu site değil mi bu Yavaş ol yavaş!!!
quote:Orijinalden alıntı: tergen quote:Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker Belki hala aralarında şampiyonluğu kutluyorlardır.
quote:Orijinalden alıntı: Vito-Corleone diğer takımlara ve şahıslara ana avrat küfür'ün serbest oldugu site değil mi bu Orası İnönü Stadyumu.
quote:Orijinalden alıntı: mehmet2468 quote:Orijinalden alıntı: Vito-Corleone diğer takımlara ve şahıslara ana avrat küfür'ün serbest oldugu site değil mi bu Orası İnönü Stadyumu. +1907
quote:Orijinalden alıntı: mehmet2468 quote:Orijinalden alıntı: Vito-Corleone diğer takımlara ve şahıslara ana avrat küfür'ün serbest oldugu site değil mi bu Orası İnönü Stadyumu. TIKLA !!!!! :)