Şimdi Ara

antu.com'a neden girilmiyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Ya arkadasim bir git allah askina gormesek inanicaz hadi. Antuyu okumuyorum ama transfer zamanlarinda gulmek icin girip okumuslugum var.

Antudaki herkez fanatizmin otesinde adi konulamayan birseydir. Yok ban yedim falan yazmissin, kose dedim diye ban yemisim yazmissin sen eger ondan ban yiyosan antunun %95 inin ban yemesi lazim. Galatasaray'a ya cincon yada 6s diyorlar, ezikler diyorlar ayni sekilde Besiktas'a da 8jk bunlarin hicbiri ban yemiyor galiba. Siki yonetim falan varmis herhalde rakip takimlara kufur edince argo kelimeler kullaninca her kac kazandiginda sike yaptilar hakem satin aldilar oydu buydu diyince ban sebebi olmuyor? Antudaki uyelerin %95 ine aciyorum sana okadar diyim bide gelmis burda antuyu savunuyor.

Bide yazmis Dh den kati kurallar uygulanmiyorsa bende birsey bilmiyorum, e birsey bilmediginde bukadar acik soylenmezki arkadasim. Sen Dh'de de bakayim bir ezikler, mallar 6s liler 8jk liler ban yemeden durabiliyormusun. Ac bakayim bi 6saray- herhangi bir takim diye mac konusu ban yemeden durabiliyormusun. Bide resim mesim koymus ciddi ciddi yazmis. Senin isin ne burda antuda takil git orda karsi takimlara hakaret edip kendini tatmin et

6s,8jk,cincon falan diyorlar da bu her forumda oluyor.En beğendiğim ama yoğun olmayan,en azından üyelerin yarısının mantıklı şeyler yazdığı Alisamiyen.net de bile Fenerbahçe için OT ( O takım) deniyor.[Kısaltmaya bak]

Ultraslan.com ve forzabesiktas i saymıyorum bile.

antu.com türkiye'de en çok üyeyi barındıran taraftar sitesi olduğu için yaş aralığı çok farkediyor ve yorumlar tabi ki de birbirinden farklı olabiliyor.

Eğer tabi siz ziyaretçilerin işi gücü Türk Futbolu Forumu'nda takılmak olduğu için İslam Çupi forumunu okumuyorsunuz bile.

sadece 8jk 6s veya cincondan ban yemesi gerekiyorsa orası taraftar forumu değil Donanımhaber gibi bir yer olurdu zaten.

Beni ilgilendirmiyor senin dedigin forumlarida okumuyorum bu arada. Ben senin kurallari daha kati Dh den dedigin icin cevap yazdim. Yoksa antu cokda umrumda degil yani. O Islam Cupi dedigin yer Fenerbahce forumu olan yer ise eger adamlarin kendi takimlarina hakaret edicek halleri yok. Neyse benim orda isim yok ben bu foruma konulan resimleri ve gorduklerimi soyliyorum. Her mactan once soylenen yok 6s bu maci satin aldi falan atilan onlarca iftira gordum sadece bu forumda konulan resimlerden forumu okusan surekli kim bilir neler vardir. Dedigim sey orasi objektif bi forum degil, kendini tatmin edenlerin Fenerbahce'lilerin yeri.

Yas farki demissin o zaman benim gordugum kadariyla Antu forumlarinda seviyeli bir adam yok rakip hakkinda konusan. Gecen gordugum bi resimde sampiyonluk kacinca yazan bi adami gordum karimi evden kovdum falan diyordu oyle bi forum iste orasi savunulcak bir yani yok yani.

Dedigin forumlarida bilmiyorum dolayisiyla neler yazdiklarinida bilmiyorum. Eger dedigin terimleri kullaniyorlarsa onlarinda antudan bir farki yoktur rakibe hakaret bakimindan, ama objektiflik olarak hicbir forumun antudan fazla olabilicegini dusunmuyorum.

madem antu forumunu okumuyorsun,sadece buradaki fanatik adamların kılı kırk yarıp koydukları resimlere bakıp 3 kuruşluk bilginle ne yorum yapıyorsun?çok kaliteli dediğin donanımhaber forumundan sadece 1 gün içinde yazılan mesajlardan bir aranjman yaparım,antudakilere kurban olursun.

Ben donanimhabere nerde cok kaliteli demisim? ( Donanimhaber antudan cok daha kaliteli bir forumdur simdi soyluyorum.) Benim dedigim donanimhaber antudan daha siki kurallari olan ve daha cok objektif taraftarin oldugu bi forumdur. Koy bakayim istedigin herseyi bende sana antudakileri koyayim. Antudakilere kurban olurmusum. O forum kadar bos bi forum gormedim bostan kastim her rakip takim kazandiginda sike diyen. Surekli rakip takimlara mal ezikler 6sliler 8jkliler diyen hicbir yorumlari objektif olmayan bir forum.

Ulan hepsini gectim adamlar Aslantepe'ye kalkmis mason lari bile karistirmislar Neyse siz kendi forumunuzu benden iyi biliyorsunuz hala kalkip Antu'yu savunuyorsan bana sende bir sorun oldugunu dusunmeye baslarim. Yazilcak cok sey varda sirf antu gibi bos bir forum icin burda tartismaya devam edemiyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

Orijinalden alıntı: tergen

quote:

Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

Belki hala aralarında şampiyonluğu kutluyorlardır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.