Şimdi Ara

antu.com'a neden girilmiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vito-Corleone

quote:

Orijinalden alıntı: dream_box_

quote:

diğer takımlara ve şahıslara ana avrat küfür'ün serbest oldugu site değil mi bu

burası iftiranın serbest olduğu site mi?

merak etme gözümle görmediğim şeyi söylemem .

Ben o sitede sırf rakip TD Elgin atamana köse dedim diye 14 gün ceza aldım, iftiranında bu kadarı olur. Hadi yürü sen kendi stadında başkanına yönetimine, futbolcuna ana avrat dümdüz git, yapmadığınız şey değil ya onda söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush

Ben o sitede sırf rakip TD Elgin atamana köse dedim diye 14 gün ceza aldım, iftiranında bu kadarı olur. Hadi yürü sen kendi stadında başkanına yönetimine, futbolcuna ana avrat dümdüz git, yapmadığınız şey değil ya onda söylüyorum.

bilmezler hocam

antu.com'a neden girilmiyor?

DH'den daha katı kurallar uygulanmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.İki kere altı ay bir sürü de kısa süreli cezalar aldım hem de yok yere :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: tergen

quote:

Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

Belki hala aralarında şampiyonluğu kutluyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmon

Ya o değil de ben Antu'ya üyeyim ama yorum yazamıyorum neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

quote:

Orası İnönü Stadyumu.

OOFFF OOFF OFF...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

quote:

Orası İnönü Stadyumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Ziyaretçiye kapatmışlar forumu şimdilik.
    Ben de merak etmiştim ne yorumlar yapıldı diye ama girememiştim.

niye kapatmışlar çok mu yoğunluk oluyor? Üye de olamıyoruz ki.

Kapalı unutmuşlar.Yöneticiler şampiyon olduklarını zannediyor hala.
  • Staddaki yangın söndü ama yüreklerdeki devam ediyor, görülsün istemiyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Kapalı unutmuşlar.Yöneticiler şampiyon olduklarını zannediyor hala.

Antu.com diğer forumlar gibi 50-100 kişinin takıldığı bir yer değil.

Yanılmıyorsam 1500 kişiyi aşınca hafif foruma alıyor otomatikman kendisini ve avatar imzalar kapanıyor.

Ziyaretçi olarak da foruma bağlanılamıyor dolayısıyla.

Bilgiler yeterliyse,hadi öpüldünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Staddaki yangın söndü ama yüreklerdeki devam ediyor, görülsün istemiyorlardır.

sanki o yazılanları sonradan okuyamıyacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Staddaki yangın söndü ama yüreklerdeki devam ediyor, görülsün istemiyorlardır.

sanki o yazılanları sonradan okuyamıyacağız.

Küllendikten sonra okuyacağız. Belki de uzun süre açmazlar siteyi. Hasar büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

quote:

Orijinalden alıntı: berdush

bilmezler hocam

DH'den daha katı kurallar uygulanmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.İki kere altı ay bir sürü de kısa süreli cezalar aldım hem de yok yere :))))

Ya arkadasim bir git allah askina gormesek inanicaz hadi. Antuyu okumuyorum ama transfer zamanlarinda gulmek icin girip okumuslugum var.

Antudaki herkez fanatizmin otesinde adi konulamayan birseydir. Yok ban yedim falan yazmissin, kose dedim diye ban yemisim yazmissin sen eger ondan ban yiyosan antunun %95 inin ban yemesi lazim. Galatasaray'a ya cincon yada 6s diyorlar, ezikler diyorlar ayni sekilde Besiktas'a da 8jk bunlarin hicbiri ban yemiyor galiba. Siki yonetim falan varmis herhalde rakip takimlara kufur edince argo kelimeler kullaninca her kac kazandiginda sike yaptilar hakem satin aldilar oydu buydu diyince ban sebebi olmuyor? Antudaki uyelerin %95 ine aciyorum sana okadar diyim bide gelmis burda antuyu savunuyor.

Bide yazmis Dh den kati kurallar uygulanmiyorsa bende birsey bilmiyorum, e birsey bilmediginde bukadar acik soylenmezki arkadasim. Sen Dh'de de bakayim bir ezikler, mallar 6s liler 8jk liler ban yemeden durabiliyormusun. Ac bakayim bi 6saray- herhangi bir takim diye mac konusu ban yemeden durabiliyormusun. Bide resim mesim koymus ciddi ciddi yazmis. Senin isin ne burda antuda takil git orda karsi takimlara hakaret edip kendini tatmin et

• Antu forumunda herkes küfürlü mesaj yazıyor, diğer taraftar forumlarında da belki öyledir ama, DH Futbol'da göremeyeceğiniz şeyler bunlar

Ben size anlatayım merak edenler için, hala bizimle, İbrahim Toraman ile uğraşayıp, ağıza alınmayacak hakaretler ve küfürler yazıyorlar. O gitsin, şu kalsın, büyük başkan vs. işte, fazla bi değişiklik yok anlayacağınız.
  • @berdush
    Senin gibi coluk cocuga cevap verecek degilim, ergen seni...
  • Mesajımı silmişler sağlık olsun, Yiğit sakin ol, heyecanlandın hemen.
  • Once hakaret et, sonra sakin ol de..Neyse yoneticiler gerekeni yapmis zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

Belki hala aralarında şampiyonluğu kutluyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Ya arkadasim bir git allah askina gormesek inanicaz hadi. Antuyu okumuyorum ama transfer zamanlarinda gulmek icin girip okumuslugum var.

Antudaki herkez fanatizmin otesinde adi konulamayan birseydir. Yok ban yedim falan yazmissin, kose dedim diye ban yemisim yazmissin sen eger ondan ban yiyosan antunun %95 inin ban yemesi lazim. Galatasaray'a ya cincon yada 6s diyorlar, ezikler diyorlar ayni sekilde Besiktas'a da 8jk bunlarin hicbiri ban yemiyor galiba. Siki yonetim falan varmis herhalde rakip takimlara kufur edince argo kelimeler kullaninca her kac kazandiginda sike yaptilar hakem satin aldilar oydu buydu diyince ban sebebi olmuyor? Antudaki uyelerin %95 ine aciyorum sana okadar diyim bide gelmis burda antuyu savunuyor.

Bide yazmis Dh den kati kurallar uygulanmiyorsa bende birsey bilmiyorum, e birsey bilmediginde bukadar acik soylenmezki arkadasim. Sen Dh'de de bakayim bir ezikler, mallar 6s liler 8jk liler ban yemeden durabiliyormusun. Ac bakayim bi 6saray- herhangi bir takim diye mac konusu ban yemeden durabiliyormusun. Bide resim mesim koymus ciddi ciddi yazmis. Senin isin ne burda antuda takil git orda karsi takimlara hakaret edip kendini tatmin et

6s,8jk,cincon falan diyorlar da bu her forumda oluyor.En beğendiğim ama yoğun olmayan,en azından üyelerin yarısının mantıklı şeyler yazdığı Alisamiyen.net de bile Fenerbahçe için OT ( O takım) deniyor.[Kısaltmaya bak]

Ultraslan.com ve forzabesiktas i saymıyorum bile.

antu.com türkiye'de en çok üyeyi barındıran taraftar sitesi olduğu için yaş aralığı çok farkediyor ve yorumlar tabi ki de birbirinden farklı olabiliyor.

Eğer tabi siz ziyaretçilerin işi gücü Türk Futbolu Forumu'nda takılmak olduğu için İslam Çupi forumunu okumuyorsunuz bile.

sadece 8jk 6s veya cincondan ban yemesi gerekiyorsa orası taraftar forumu değil Donanımhaber gibi bir yer olurdu zaten.

• quote:

quote:

6s,8jk,cincon falan diyorlar da bu her forumda oluyor.En beğendiğim ama yoğun olmayan,en azından üyelerin yarısının mantıklı şeyler yazdığı Alisamiyen.net de bile Fenerbahçe için OT ( O takım) deniyor.[Kısaltmaya bak]

antu.com türkiye'de en çok üyeyi barındıran taraftar sitesi olduğu için yaş aralığı çok farkediyor ve yorumlar tabi ki de birbirinden farklı olabiliyor.

Eğer tabi siz ziyaretçilerin işi gücü Türk Futbolu Forumu'nda takılmak olduğu için İslam Çupi forumunu okumuyorsunuz bile.

sadece 8jk 6s veya cincondan ban yemesi gerekiyorsa orası taraftar forumu değil Donanımhaber gibi bir yer olurdu zaten.

Beni ilgilendirmiyor senin dedigin forumlarida okumuyorum bu arada. Ben senin kurallari daha kati Dh den dedigin icin cevap yazdim. Yoksa antu cokda umrumda degil yani. O Islam Cupi dedigin yer Fenerbahce forumu olan yer ise eger adamlarin kendi takimlarina hakaret edicek halleri yok. Neyse benim orda isim yok ben bu foruma konulan resimleri ve gorduklerimi soyliyorum. Her mactan once soylenen yok 6s bu maci satin aldi falan atilan onlarca iftira gordum sadece bu forumda konulan resimlerden forumu okusan surekli kim bilir neler vardir. Dedigim sey orasi objektif bi forum degil, kendini tatmin edenlerin Fenerbahce'lilerin yeri.

Yas farki demissin o zaman benim gordugum kadariyla Antu forumlarinda seviyeli bir adam yok rakip hakkinda konusan. Gecen gordugum bi resimde sampiyonluk kacinca yazan bi adami gordum karimi evden kovdum falan diyordu oyle bi forum iste orasi savunulcak bir yani yok yani.

Dedigin forumlarida bilmiyorum dolayisiyla neler yazdiklarinida bilmiyorum. Eger dedigin terimleri kullaniyorlarsa onlarinda antudan bir farki yoktur rakibe hakaret bakimindan, ama objektiflik olarak hicbir forumun antudan fazla olabilicegini dusunmuyorum.

• quote:

quote:

quote:

Beni ilgilendirmiyor senin dedigin forumlarida okumuyorum bu arada. Ben senin kurallari daha kati Dh den dedigin icin cevap yazdim. Yoksa antu cokda umrumda degil yani. O Islam Cupi dedigin yer Fenerbahce forumu olan yer ise eger adamlarin kendi takimlarina hakaret edicek halleri yok. Neyse benim orda isim yok ben bu foruma konulan resimleri ve gorduklerimi soyliyorum. Her mactan once soylenen yok 6s bu maci satin aldi falan atilan onlarca iftira gordum sadece bu forumda konulan resimlerden forumu okusan surekli kim bilir neler vardir. Dedigim sey orasi objektif bi forum degil, kendini tatmin edenlerin Fenerbahce'lilerin yeri.

Yas farki demissin o zaman benim gordugum kadariyla Antu forumlarinda seviyeli bir adam yok rakip hakkinda konusan. Gecen gordugum bi resimde sampiyonluk kacinca yazan bi adami gordum karimi evden kovdum falan diyordu oyle bi forum iste orasi savunulcak bir yani yok yani.

Dedigin forumlarida bilmiyorum dolayisiyla neler yazdiklarinida bilmiyorum. Eger dedigin terimleri kullaniyorlarsa onlarinda antudan bir farki yoktur rakibe hakaret bakimindan, ama objektiflik olarak hicbir forumun antudan fazla olabilicegini dusunmuyorum.

madem antu forumunu okumuyorsun,sadece buradaki fanatik adamların kılı kırk yarıp koydukları resimlere bakıp 3 kuruşluk bilginle ne yorum yapıyorsun?çok kaliteli dediğin donanımhaber forumundan sadece 1 gün içinde yazılan mesajlardan bir aranjman yaparım,antudakilere kurban olursun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.