Şimdi Ara

antivürüslere güvenemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisarayıma format attım ve çok hızlı bu hızı hangi antivürüsle korurum......

• valla ben hız/güvenlik olarak en çok avastı beendim onu tavsiye ederim ama en güvenlisi diil tabiki de ama şu da var varlığıyla yokluğu bir hiç rahatsız etmio beni
  • Evet ben de avast derim.Norton bilgisayarı yavaşlatio,kaspersky gelen virüse geç diyo.Ya panda ya avast
  • NOD32
  • Nod32 ya da Antivir Premium
  • Kaspersky üstüne varmı :)
  • bitdefender yada kaspersky derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP VİRÜS
    3 yıl önce açıldı
    siteme virüs girdi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaspersky cok iyi ama kasar makinayı ... kasmasın dersen ; avast veya antivir iyi bi secim gibi ...
  • Kaspersky kullanacaksan Pro olanı kullan derim.
  • kaspersk + zonealarm pro çalışır durumda ad-aware ve a-squared el altında hazır durumda..... mutlu mesut yaşıyorum... bazı günler günde 6-7 farklı ip adresince taranıyorum zone sağolsun blok blok blok....
  • bende avast derim...kaspersky iyi ama düşük ram'li bilgisayarları kasar...ama kaspersky'nin virüs veritabanı avast'tan iyidir..ama avast hem türkçe hemde bilgisayarı kaspersky kadar kasmıyor...avast...
  • Kaspersky ve onun anti heackeri hiçbirşey olmaz bilgisayarına birde kasar ama asla norton kadar değil sonra avast felanda okadar hızlı değil virüs proğramları içerisinde virüs yakalama yüzdesi en yüksek olan ve veri tabanı en geniş olan kaspersky dir
  • Kaspersky gelen virüse geç dermiş.

• kaspersky gelen hangi virüse geçdemiş hı
  • Norton ve Symantec.Ben Norton kullanıyorum çünkü beleş geliyo elime ama kaspersky daha ii
  • Arkadaşım ben şahsen AVG adaware ve antivir kullanıyorum ve memnunum. Diğer antivirüs programları iyi olabilir ama bilgisayarı çok yavaşlatıyo ben denedim ve u sonuca vardım. Gene de sen bilirsin. Örnek vermek gerekirse avast bilgisayarı çok yavaşlatıyo . istersen bi dene .

ÖNERDİĞİM BİLGİSAYARLARI İNDİRMEK İÇİN.......

[[ FULLFORUM.FORUMUP.COM]]

ÜYE OLMAYI UNUTMAYINIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhuraylakci24 -- 4 Şubat 2006 19:13:45 >
  • kaspersky antivirüs pro başkasını tanımam
  • quote:

Örnek vermek gerekirse avast bilgisayarı çok yavaşlatıyo .

Oha yani avastda yavaşlatıyorsa norton o zaman .........
  • ya arkadaşlar hepiniz kaspersky demişiniz ama bunu ben beleş nerden bulurumBiraz pintilik yapayım dedim

• mks 2005 i bi kullan istersen önce arkadaşların tavsiye ettiği antivirüslerle dene ondan sonra şu tavsiye etttiğim programı kullan farkını görüceksin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.