Şimdi Ara

Antimadde nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Antimadde tam olarak neoluyor?...Baya araştırdım ama anlayamadım belki burdan biri anlatabilir

• Olağan özdek ile birleştiğinde erkeye dönüşen, ilk kez bağıl nicem kuramının temel bakışımından kestirip sonradan yüksek erke deneylerinde bulunmuş taneciklerden oluşan özdek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 1 Mayıs 2009; 0:19:00 >
  • Değişik birşey, böyle yeşil
  • her maddenin aynı ozelliklere sahip ama zıt yuke sahip bir karşıt maddesi vardır.bu maddenin farkı ışık hızına getirip birbiriyle çarpıştırdıgında cok kucuk miktarlarda anti maddeyle inanılmaz enerjilere ulaşabilmen ama maliyet cok yuksek oldugundan kullanılamıyor.bir ampul yakmak için amerikanın butun altın rezervleri kadar para harcaması gerekiyor

bir belgeselde izlemiştim
  • evrende ki her maddenin benzer ozellikler gosteren zıt yüklü benzerleri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyanBloodbane

evrende ki her maddenin benzer ozellikler gosteren zıt yüklü benzerleri..

madem zıt yüklü benzeri o halde aslında bizim madde olarak kabul ettiğimiz şeyler de antimadde olarak kabul ettiğimiz şeylerin zıttı o zaman madde dediğimiz şey aynı zamanda anti madde olmuyo mu bu farkı yaratan nedir
  • galiba dan brown un ihanet noktası adlı romanında okumuştum bu karşı madde olayını. deney filan yapıyolardı. maddenin zıttı işte nasıl bi şeyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu böceğin ismi nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • enerji bakımından dünyayı rahata kavuşturur orası kesin de bu işi dünyayı havaya uçurmadan yapmaları gerekiyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

her maddenin aynı ozelliklere sahip ama zıt yuke sahip bir karşıt maddesi vardır.bu maddenin farkı ışık hızına getirip birbiriyle çarpıştırdıgında cok kucuk miktarlarda anti maddeyle inanılmaz enerjilere ulaşabilmen ama maliyet cok yuksek oldugundan kullanılamıyor.bir ampul yakmak için amerikanın butun altın rezervleri kadar para harcaması gerekiyor

Enteresan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

her maddenin aynı ozelliklere sahip ama zıt yuke sahip bir karşıt maddesi vardır.bu maddenin farkı ışık hızına getirip birbiriyle çarpıştırdıgında cok kucuk miktarlarda anti maddeyle inanılmaz enerjilere ulaşabilmen ama maliyet cok yuksek oldugundan kullanılamıyor.bir ampul yakmak için amerikanın butun altın rezervleri kadar para harcaması gerekiyor

Enteresan

enteresan tabi zaten enteresan oldugu için cok daha az tehlikeli ve cok cok daha ucuz olan nukleer enerjiyi kullanıyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: cndstrn

quote:

madem zıt yüklü benzeri o halde aslında bizim madde olarak kabul ettiğimiz şeyler de antimadde olarak kabul ettiğimiz şeylerin zıttı o zaman madde dediğimiz şey aynı zamanda anti madde olmuyo mu bu farkı yaratan nedir

Onu bilseydim zaten DH konu dısında sana cevap yazıo olmazdim..
  • quote:

quote:

quote:

Onu bilseydim zaten DH konu dısında sana cevap yazıo olmazdim..

işte bu

• quote:

quote:

fizikçilerin kafasını karıştıran genel şeyde buna benzer bir duşunce neden antimadde oranı madde oranına gore cok az halbuka fark sadece yukleri eşit olması gerekiyormuş ama degiller

• quote:

Orjinalden alıntı: SonOfPatriot

Olağan özdek ile birleştiğinde erkeye dönüşen, ilk kez bağıl nicem kuramının temel bakışımından kestirip sonradan yüksek erke deneylerinde bulunmuş taneciklerden oluşan özdek

• quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

galiba dan brown un ihanet noktası adlı romanında okumuştum bu karşı madde olayını. deney filan yapıyolardı. maddenin zıttı işte nasıl bi şeyse.
    />

o angels&demons olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.