Son 1 haftadır sürekli geceleri birilerinden kaçmaya çalıştığımı korktuğumu gece Eve dönmeye çalıştığımı görüyorum bu gece de mesela gece vakti ıssız yollardan geçip karanlıkta bir yerlere varmaya çalışıyordum bu rüyaların anlamı nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu rüyaların anlamı nedir?

-
-
benim gördüğüm rüyayı anlatayım sana
Bir sabah, salyangozlar greve gidince takvim yaprakları yere düşmeye başladı. Şemsiye bunu görünce kendini suçladı çünkü rüyasında zürafaya tost yapmıştı.
Tam o sırada bir pantolon ters giyinmiş halde yürüyordu. Ama sorun şuydu: Bacaklarından biri kütüphane kartıydı, diğeri ise evlenmek isteyen bir soba borusu.
Gökyüzünden bir düdük düştü. Ama öyle sıradan bir düdük değil, bu düdük ötünce herkes ayakkabısını çıkarıp mandal arıyordu. Çünkü mandallar uzaylıydı, ama bunu kimse ısırmadan anlayamıyordu.
Karpuzlar bu duruma çok içerledi. Bir tanesi ağlamaya başlayınca, denizdeki bütün cevizler kabuk değiştirip sosyal medya hesabı açtı. Takipçileri tavuklardı ama yumurtlamıyorlardı artık, çünkü moda diye ip atlıyorlardı.
Sonuç olarak: Eğer çaydanlık üç kere hapşırırsa, hiç durma — hemen en yakın rüyaya koş ve papatyalardan izin al. Çünkü herkes biliyor ki…
Ters giyilen pantolon, doğru zamanı saklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X