Şimdi Ara

Antidepresanlar ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 17 ve suan 2 tane antidepresan kullanıyorum fakat merak ettigim 2 soru var . 1.si midemden guruldamaya benzer gelıyor sankı titriyormuş gibi acaba içtigim antideprsan kapsullerı yuzundenmı . 2.si suan kullandıgım antidepresanlar ilerde Allah korusun bi kalp krızının tetıkleyıcısı olabılırmı ?
    Saygıılar

• .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci sorunuza cevaben:
    Antidepresanlarin prospektusunda yan etkilerinden biri olarak "Açıklanamayan ani ölüm." yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Domates

İkinci sorunuza cevaben:
    Antidepresanlarin prospektusunda yan etkilerinden biri olarak "Açıklanamayan ani ölüm." yazar

hadi ya :S ben kullanıyorum lustral ve risperdal en dusuklerınden alıyorum
  • Risperdal bildigim kadariyla antidepresan degil , antipsikotik. Size konulan teshis, rahatsizliginiz nedir acaba ?

• bu yaşta ne depresyonu kardeşim.

D vitamini seviyeni kontrol ettir.

günde 2gr kaliteli balık yağı ...

taş devri diyeti.

bu kadar.

birde ayda 1-2 pisikolağa gidersin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

bu yaşta ne depresyonu kardeşim.

D vitamini seviyeni kontrol ettir.

günde 2gr kaliteli balık yağı ...

taş devri diyeti.

bu kadar.

birde ayda 1-2 pisikolağa gidersin .

Zaten arkadasa antidepresanin yaninda birde antipsikotik yazilmis buyuk ihtimalle depresyonun yaninda baska bir rahatsizligi daha var bende onu sordum.
    Ayrica depresyon hastasi olmak icin dunyada 17 yil gecirmek gayet yeterli. İnsanlarin neler yasadigini bilmeden onlari yargilamanizida cahilliginize veriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devir kesici ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Risperdal bildigim kadariyla antidepresan degil , antipsikotik. Size konulan teshis, rahatsizliginiz nedir acaba ?

Anksıyete hastalığı var bende doktor 1yılda geçer dedı bu lustral bu kadar zararlımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Risperdal bildigim kadariyla antidepresan degil , antipsikotik. Size konulan teshis, rahatsizliginiz nedir acaba ?

Anksıyete hastalığı var bende doktor 1yılda geçer dedı bu lustral bu kadar zararlımı

Oncelikle gecmis olsun. Forumda care aramaniz yalnis olmus burda herkes fikir yurutur ama kimse psikiyatrist degildir. Bence bu yan etkiler mide bulantisi vs. devam ediyorsa bunu doktorunuza soyleyin. Eger randevuluysa, yakin zamanda degilse gorusmeniz azaltarak yavas yavas birakin ilaclari bir anda birakmaniz yalnis olur. Dedigim gibi en iyisi doktorunuzla gorusmek. Tekrar acil şifalar diliyorum

• Antidepresan ilaçlarla düzeleni görmedim. Doktorların ilaç şirketlerinin ürettikleri bu ilaçlar haricinde ne tavsiyesi var?
    Yaz ilacı, postala gitsin!

Bu ilaçlar düzeltmiyor. Aksine hem bağımlılık yapıyor hem de kullanmadığın zaman daha çok hasta ediyor.

MELİSA ve KEDİOTU çayı içebilirsin. Birkaç günde düzelenler var.
  • Lustral - risperdal-concerta kullanıyorum hepsi en düşük sevıyede gerçekten anlattıklarınızdan dolayı korktum acaba içmesemmi ? doktorumda baya ıyı bı doktor
  • lustral atarax exmax neruda hepsini kullandım çeşitli sebeplerle am senin yaşında değildim kullandığımda 28 yaşında iken şuan yeni yeni atıyorum etkilerini kesinlikle bağımlılık yapıyor ama kullanmadanda olmuyor ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

lustral atarax exmax neruda hepsini kullandım çeşitli sebeplerle am senin yaşında değildim kullandığımda 28 yaşında iken şuan yeni yeni atıyorum etkilerini kesinlikle bağımlılık yapıyor ama kullanmadanda olmuyor ....

Ben sadece lustral kullanıyorum antıdepresan olarak en dusuk dozda azaltarak bırakıcam inş

• quote:

quote:

quote:

Oncelikle gecmis olsun. Forumda care aramaniz yalnis olmus burda herkes fikir yurutur ama kimse psikiyatrist degildir. Bence bu yan etkiler mide bulantisi vs. devam ediyorsa bunu doktorunuza soyleyin. Eger randevuluysa, yakin zamanda degilse gorusmeniz azaltarak yavas yavas birakin ilaclari bir anda birakmaniz yalnis olur. Dedigim gibi en iyisi doktorunuzla gorusmek. Tekrar acil şifalar diliyorum

Hocam bısey daha sorucam bu rısperdal nasıl bı ılaç antıdepresan gıbımı yoksa zararsız bı ılacmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bısey daha sorucam bu rısperdal nasıl bı ılaç antıdepresan gıbımı yoksa zararsız bı ılacmı

Bende okb vardi. Obsesyonlar artik uyumama engel olacak kadar siddetlendi. Doktor bana risperdali rahat uykuya dalmam icin yazmisti. Yatmadan bir saat once aliyordum, ve kendimi yataga zor yetistirdigim gunleri hatirliyorum. Daha rahat uyuyordum ama sonra gunduzleride sersemlemeye basladim. Yakin zaman oncede butun ilaclarimi biraktim artik doktoroda gitmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorgun Domates -- 9 Şubat 2013; 17:37:55 >

• Bence bu sorunlarin hepsi degil ama cogu yasam sekliyle alakali. Yasayisinizi degistirmiyorsaniz duzelmeyi beklemeyin.

Her zaman onerilen MELISA ve KEDI OTU cayini bastan yazayim. Ama su da bilinmeli ki her seyin fazlasi zarar.

Yasam seklinize disaridan bir bakin:

* Cogunlukla yapay gidalar. Kalp ve kan hastaliklari yaninda psikolojik sorunlar.

* TV karsisinda zaman oldurerek gec yatma hastaligi. Gunduzleri sersemlik ve sinirlilik.

* Cocukluktan itibaren medyanin esiri olmus bir zihin. Her hafta kaninizi donduracak 300 siddet sahnesiyle dehsete dusurulen ve duyarsizlastirilan dimaglar. Bir o kadar tahrik edici goruntuyle her gun cinsel ilarak uyarilmayi da yanina ekleyin.

*Olumsuz dusunme gucu, buyutulen sorunlar, tahammulsuzlukler. Yolda yururken tanimadiginiz birine hic gulumsediniz mi? Dahasi bu forumda bile en ufak bir ima hissetmeyegorun bakalim neler oluyor. Biraz nazik olun arkadasim!

* Trafikte kaybolan turk misafirperverligi ve gorgusuzluk. Hata yaptiysa da en azindan yarisini affet bence.

Tum bunlara gonullu maruz kalan bir insanin saglikli bir psikolojiye sahip olmasi beklenir mi?

Ruhunuza yazik etmeyin. Alginizi medyaya veya baskalarina emanet etmeyin.

Ayrica eglence amac degil. Zira insan dunyaya cileye sabretmek icin gelmistir.

Sorumlu ve saglikli bir hayat sizlerin olsun.

• beyler geçen yıl dikkat dağınıklığı yüzünden straterra kullandım 2 3 ay faydası olmadı sonra ritaline geçtim o ilk başlarda iyiydi sabah okulda beni dinç yapıyordu. bir süre sonrada beni uyuşturuyordu sanki hiçbirşey yapmak istemiyordum. uyuyamıyorum. yemek yiyemiyorum aç olduğum halde sonra bu yıl ise concertaya başladım 12.sınıfa başlamamla oda ilk başta iyiydi ama sonra oda uyuşturdu.rahatsız etti. 1 ay bıraktım. sonra sınıf ortamında ders çalışamadığımı fark ettim. mesela sözel ders hocaları serbest bırakıyor ders çalışın diye sınıfta hafif uğultu olduğundan hiç çalışamadım odaklanamadım. sonra tekrar concertaya devam ettim düzeldim. 1 hafta sonra yine feci uyuşturmalar oldu.

şimdi bunlar antidepresyan ilaçlarımıydı. sizce ne yapmalıyım tekrar muayeneye gidecem ama çok kararsızıö geçen hafta doktoru arayacaktık onada ulaşılmadı.sonrada il dışına falan cıktı sallandı. bunun tedavisi nedir. ve concerta bana 7 8 kilo verdirtti.ramazanda 5 kg okullar açılıncada 7 8 kg verdim 76 dan 63 64 ortalama bazen 61 i gördüm. bu ilaçların bilmem gereken önemli yan etkileri varmı veya bana yorum yapıp öneride bulunabilecek uzman veya deneyimli kişiler.

teşekkürler alıntı yaparsanız çok iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.