Şimdi Ara

Ayak kokusuna kesin çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bazı firmalar çok ucuz olan BOR veya BORİK ASİT çuvallar ile alarak küçük paketler halinde çok yüksek rakamlara satmaktadır,

    işte size çözüm boş yere üçkağıtçılara para kaptırmayınız..

    quote:

    Ayak Mantarı, Ayak Kokusu ve Ayakkabı Kokusu için Boraks
    Boraks, ayak kokusu ve ayak mantarı için bilinen pek çok ilaçtan daha etkili olduğu dile getirilmiştir. Bunun için bir çay kaşığı boraks iki litre su içerisine atılır ve eriyene kadar karıştırılır. Daha sonra ise bu su içerisinde ayaklar yarım saat kadar bekletilir. Kullananların aktarımına göre 10 gün içerisinde ayak mantarlarının kısmen yada tamamen yok olduğu dile getirilmiştir. Ancak mantar sorunu için kullanmadan önce doktor onayı alınması tavsiye edilmektedir. Çocuklar için doktor tavsiyesi olmaksızın bu yöntemler uygulanmamalıdır.

    Borik asit, antimikrobiyal yani mikrop öldürücü ve antifungal yani mantar öldürücü bir kimyasal maddedir. Özellikle ayak ve ayakkabı kokusundan muzdarip olanlar için, ayakkabı astarlarının altına toz şeklinde borik asit ( yada boraks ) ince bir tabaka halinde uygulanırsa, ayak ve ayakkabı kokuları bir nebze yok olmaktadır.

    Miktarları eşit oranda arttırarak banyo sonrasında veya yüzme havuzu ardından antiseptik durulama suyu olarak kullanılabilir.
    https://www.1organik.com/boraks-borik-asit-nasil-kullanilir.html

    ayrıca bakınız

    ayak kokusu çözümü







  • askerde mantar çoğalmasını engelleyen bir sabun kullanmıştım markasını hatırlamıyom bir şey özlüydü onuda hatırlamıyorum. ayak mantarım varken her akşam yatarken bu sabunla ayağımı yıkadım mantar falan kalmadı. Bunun dışında bıttım sabunu ve defne sabunu da 2 gün ayak kokutmaz, mantarada iyi gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.