Şimdi Ara

Antidepresan mı Alkol mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoksa diğer ismini veemeyeceğim muadilleri mi sizce?

• Spor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti depresan en güzeli.
  • İkisinden başka seçenekler bulunmalı. Ama illa ikisinden birisi seçilmek zorundaysa alkol. Antidepresan bence zorunda olunmadıkça (Tam olarak hangi durumlarda zorunlu kullanıldığını bilmiyorum) asla kullanılmamalı. Antidepresan kullanan çok fazla insan tanıdım değişik insanlar. Değişik insanlar dediğim ilaçlar onları değiştirmiş. Gerçekten asla bulaşılmamalı bence.
  • ben lustral + seraquel + etanol kombo yapıyom

güzel uçuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

İkisinden başka seçenekler bulunmalı. Ama illa ikisinden birisi seçilmek zorundaysa alkol. Antidepresan bence zorunda olunmadıkça (Tam olarak hangi durumlarda zorunlu kullanıldığını bilmiyorum) asla kullanılmamalı. Antidepresan kullanan çok fazla insan tanıdım değişik insanlar. Değişik insanlar dediğim ilaçlar onları değiştirmiş. Gerçekten asla bulaşılmamalı bence.
    sen kullandınmı
  • Ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sustanon nasıl bir ilaç
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alkol sigara keyf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gavur Padisah kullanıcısına yanıt
    knk bok gibi notlar geliyor senin notlar nasıl
  • Alkol daha sağlıklı bence tercihim alkol.
    Bu arada alkol derken içkiden bahsediyorsundur umarım,kolonya sevmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

knk bok gibi notlar geliyor senin notlar nasıl
    Hepsi açıklandı sadece bir tanesinden geçtim.
  • Gavur Padisah kullanıcısına yanıt
    hadi ya bende malım kalacağım hepsinden
  • Alkol

Çünkü antidepresan gibi hayattan koparıp ot gibi yapmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

sen kullandınmı

Alıntıları Göster
    Hayır
  • Rexapin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

Hayır

Alıntıları Göster
    Asla kullanılmamalı dememen lazım ..çünkü sen antidepresan kullanıcak duruma gelmemişsin ve nice insanlar bu ilaçlarla tedavi oluyor ve onları anlaman mümkün değil...bende OKB hastasıyım ve antidepresan ile süreçte iyileştim şifa tabiki yaratan,O yüzden yorumun nerden tutsa elinde kalıyor..

ekşi sözlük
    antidepresan kullanan kişiye kullanma diyen kişi
    https://eksisozluk.com/antidepresan-kullanan-kisiye-kullanma-diyen-kisi--3801720

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Asla kullanılmamalı dememen lazım ..çünkü sen antidepresan kullanıcak duruma gelmemişsin ve nice insanlar bu ilaçlarla tedavi oluyor ve onları anlaman mümkün değil...bende OKB hastasıyım ve antidepresan ile süreçte iyileştim şifa tabiki yaratan,O yüzden yorumun nerden tutsa elinde kalıyor..

https://eksisozluk.com/antidepresan-kullanan-kisiye-kullanma-diyen-kisi--3801720

Alıntıları Göster
    Yanlış anladınız hocam. Hani gereksiz kullanımına karşıyım. Faydasını gören de gördüm ama küçük sebeplerden(sevgilisinden ayrılma, evdeki bir tartışma) kullanan daha çok. Gerçekten öyle basit sorunlarla doktora giden arkadaşlarımı gördüm ki. Antidepresanı ilk çare olarak görüyorlar. İfadem şöyle "Antidepresan bence zorunda olunmadıkça (Tam olarak hangi durumlarda zorunlu kullanıldığını bilmiyorum) asla kullanılmamalı.". Kendi içlerinde çözmeye çalışmıyor. Bunun asla yapılmamasını kastetmek istemiştim. Bu arada geçmiş olsun hocam. OKB hastası olan bir arkadaşım vardı gerçekten durumunuzu anlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Ceki -- 25 Ocak 2019; 1:39:51 >

• Antidepresan kullanmak hayatimda yaptigim en büyük hataydı(lustral ve selectra). Alkol ise farkli bir şey kafalari farkli

• Bu sorun hakkında çok düşündüm.Gerçekten uyumadığım günler oldu.Öylesine kafayı taktım ki okumadığım kitap araştırmadığım makale sanki kalmadı.Kendim teoriler çıkarıp yazıyorum,pratikte bunları uygulamaya çalışıyordum.Travmalar ve geçmiş yaşama dönük kötü anılar üzerinde çok durdum.Anksite,panik atak,paranoya bunların üzerinde çok çalıştım.Hergün başka bir şekilde atak geçiren ben o milisaniyeler içinde "Neden?" Sorusunu sorabiliyordum.Kendi üzerimde resmen deney yapıyordum.Atak geldiğinde bu kendi tecrübelerini göre pikosaniye (0,000001 saniyenin trilyonda biri) gibi bir zaman aralığında yapıyor.Ama insanlar bu atağın 30 dk ila 60 dk olduğunda hem fikirler.Bu mahalesef ataktan sonraki sizin vücudunuzun ve nöronlarınızın tepkisi.Bunu olumlu yönde değiştirmem gerektiğini farkettim.Atak geldiğinde bir zaman sonra bunun ne kadarda güzel bir şey olduğunu sindirdim.Bedavaya adrenalin salgılıyordum.Milyon dolarlar verirken helikopterden atlamaya,vb.extream sporlara (ki çok maliyetli ve zengin sporudur bu alan) ben evimde hiç bilmediğim ne zaman geleceğini kestiremediğim anda işte o muazzam şekilde beni gökyüzüne çıkaran o ataklar.Ve senin sorunun okb,depresyon neyse anlattığım şekilde mücadele et.

Ne Alkol,Ne antidepresan,Ne değişik şeyler.Sadece bu

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

ben lustral + seraquel + etanol kombo yapıyom

güzel uçuruyor
    Dikkat et ölme şansın var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.