Şimdi Ara

Antalya'yı Bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya Antalya'ya gideceğim. Gideceğim yer otogara çok yakın ama ben bu yaz gününde yolculuk kısa sürsün diye uçakla gitmeyi planlıyorum. Acaba Antalya Havalimanı-Antalya Otogar arası ulaşım nasıl sağlanabilir? Ankara'daki gibi şehir merkezi-havalimanı otobüs seferi falan var mıdır? Havaş ile gidebilirim biliyorum ama daha ucuz bir ulaşım imkanı var mıdır merak ediyorum.

Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.
  • havaalanından otogar a En ucuz ulaşım sanırım Havaşdır çunku Havaalanından Dolmuş otobus vs lerin geçtigi yere yurumen lazım valizlerle vs ile yurunmez

Taksiye binsen havaalanından otogar a nerden baksan 50 liraya fln goturur En iyisi sen havaş a bin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.