Şimdi Ara

Gökçeada'yı bilen, orada yaşayan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
17.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökçeada'yı bilen, orada yaşayan var mı acaba aranızda? Nasıl bir yerdir; ulaşım, ev kiraları, vs...

• Yok mu yahu kimse?
  • Bana da lazım

Ama av yasağı var mı diye bakmam lazım.
  • Yazları giderip hep güzel yerdir ama sadece yazları yaşanacak bir yer
  • Öğretmenlik için uygun bir yer midir diye soracaktım ben de. Bazıları adalarda yaşam pahalıdır falan diyor da; elektrik, su, doğalgaz, yiyecek - içecek, vs...
  • Cok fazla fark yok burdaki gibi marketler ordada var benzin pahalı sadece yazın cok fazla kişi adaya geliyor tatil amaçlı öğretmenlikte sadece sehrin merkezinde yaparsın gibime geliyor çünkü diğer yerlerde cok fazla insan yasamıyor kafa dinlenecek bir yer
  • evet şöyle söyliyim,doğadan ,denizden zevk alırım diyorsan,ısızlıktan sıkılmam diyorsan sana cennet gibi gelebilir.Kışın çoğu zaman ana kara ile bağlantı kesilir,elektriğin geçen sene gibi 30 gün olmadığı günler olabilir, stratejik nedenlerle adanın gelişimine izin verilmemiş her yer askeri,etrafta rumlardan kalma bir sürükoyun vardır, istediğin gibi bir tanesini kapıp kesip yiyebilirsin,sağlık ocağı ,banka şubeleri mevcuttur acil durumlarda askeriye yardım eder.Benim için cennet gibi bir ada ama şehirli yaşama alışıksan4 gün sonra tırlatabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benide alın giderken
  • gökçeada açıklarında ne sinaritler yakalamışlığım vardır,gizlice yunan semadireğe geçip kamp yaptığım günler geldi aklıma.offfff of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 30 Kasım 2010; 12:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

benide alın giderken

tam kafalık

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

gökçeada açıklarında ne sinaritler yakalamışlığım vardır,gizlice yunan semadireğe geçip kamp yaptığım günler geldi aklıma.offfff of

orada akya da vardır düzene koyim hayatımı her tarafa gidicem kısmetse...

Öğretmen iseniz sakin bir yere gidin derim yani Gökçeada olabilir ben olsam kesinlikle giderdim

• benim yakaladığım en büyük akya 11 kglikti, yaşlı bir rum balıkçısı gözlerimin önünde 83 kglik çekmişti ,o gün hayata bakış açım değişti.
  • he birde şunu söylemeyi unuttum öle ada deyip küçük bir yer zannetme hayvan gibi büyük bir yerdir.adada 4 baraj gölü var düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

benide alın giderken

tam kafalık

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

gökçeada açıklarında ne sinaritler yakalamışlığım vardır,gizlice yunan semadireğe geçip kamp yaptığım günler geldi aklıma.offfff of

orada akya da vardır düzene koyim hayatımı her tarafa gidicem kısmetse...

Öğretmen iseniz sakin bir yere gidin derim yani Gökçeada olabilir ben olsam kesinlikle giderdim

baba ne kafa çekilir oralarda varya hergece şişelerin dibine vururuz

• Bende merak ettim kiraları vs. sadece gökçeada için değil diğer adalar içinde geçerli
  • beyler zaten burhaniyeden yeni geldim, iş yok güç yok evde oturuyorum,sıkıldım bu yazdıklarınızla götürüceksiniz beni hafta sonu gökçedaya balığa.
  • Hım.. Daha çok kasaba gibi değil mi?
  • Vay arkadaş. Koca internette aradığım yerin nasıl bir yer olduğunu bulamıyorum ya.

Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi'nde Gökçeada Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi varmış. Orayı merak ediyorum aslında. Yalı Caddesi dediğine göre deniz kenarında; ama ne tarafta?
  • Gökçeada 30 yıl önce Rumların çoğunlukta yaşadığı bir ada ama çoğu göç etmiş/ettirilmiş. Son yıllarda azda olsa Rumlar adaya dönmüş, bu durum ada ekonomisi ve turizmi canlandırıyor. Adanın rüzgara açık olması sörf hobisi olanları adaya çekiyor. Emekliler ve sakin bir yaşam isteyenler içinde ada yaşamı uygun olsa gerek. İşte bu etmenler adaya biraz geliştiriyor. Geçen senelerde arkadaşım gitti, otelleri bile çok vasatmış ve kentte yaşayan insanlar birkaç günde delirir filan dedi Nüfus az olduğu için öğretmenlik kolay olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Vay arkadaş. Koca internette aradığım yerin nasıl bir yer olduğunu bulamıyorum ya.

Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi'nde Gökçeada Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi varmış. Orayı merak ediyorum aslında. Yalı Caddesi dediğine göre deniz kenarında; ama ne tarafta?

yalı caddesi deniz tarafında değil,endürtri meslek liseside kaleköye giderken içerde ama denize 10 dakka.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.