Antalya-Kemer ortalama 70 radarı çalışmıyor mu?

-
-
Kafasına göre. Kimi zaman açarlar kimi zaman kapatırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalyada üniversite okurken heryer gezen radardı hocam dikkat edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah çalışmıyordur yazlığa gidip gelirken ki rotam çok saçma hızlar belirliyorlar gerçekten o yolun 70km olması aşırı mantıksız. Cidden bu hızları belirleyenler arabayla binip 70 ile Kumlucaya gitsinler. Yolda uykunuz geliyor.
-
o yolda giderken genelde 07 plaka orta segment araçları izliyorum lüksse zaten basar diyorum orta seviye yerli nerde ne var bilir diye onlar hızlanıyorsa basıyorum yavaşsalar yavaşlıyorum henüz ceza yemedim ordan
bu arada gerçekten ilki burdur antalya yolundaki edsler diğeride bu yoldaki hız sınırı gerçekten her geçtiğimde çok yoruyor beni o kadar anlamsız ki
-
Hocam Antalya kemer arası cok dikkat etmek gerekiyor.Kemer e giderken Göynük tünel girişince sağ tarafta bazen radar oluyor.Göynük merkez'de su içilen yere,bazen göynük çıkısına koyabiliyorlar.İşim gereği bir dönem yoğun olarak gidiyordum dikkat edilmesi gerkeiyor.Dönüşte Göynük Shell karşısı gece gündüz sürekli radar koydukları boşluk var orayada dikkat etmeli.Antalya'da EDS ler henüz aktif değil sistem bu şekilde çalısıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 20 Kasım 2021; 23:6:22 > -
Asfalt kalıtesi dusuk birde bisiklet 50 cc scoter vs o tarz aracarda oluyor virajda servisler baskasının serıdıne girerek donuyrlar daha hızlı olsalar ıcımızden geçerler şerit içinden araba surme kabılıyetı bıle yok cogu söförun mlsf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X