Şimdi Ara

Sabah 5.30 da Radar Yemişim (İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir yakınımı havaalanına bırakmak için İzmir Balçova'dan Buca/Aydın çevreyoluna girdim. Burda radar yemişim saat 5.30 da. Bir kaç sorum var

1. Daha önce fahrilerden yediğim cezalarda tutanak seri no MA ile başlıyordu, bu da MA ile başlıyor. Fahri mi yazmış demektir bu cezayı ?

2. Bu otoyolda gezici radar mı var, yoksa kameralar ile sabit radar mı var bilginiz var mı ?

Ceza:
     Sabah 5.30 da Radar Yemişim (İzmir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 31 Temmuz 2015; 17:36:48 >

• Fahriler radar cezası yazabiliyor mu?

Çevreyolunda geziciler oluyor. Sabit radar yok her gün kullanıyorum. Ayrıca çevreyolundaki radar cezasının iptal edildiğiyle ilgili bir haber vardı, orada durum bizim İzmir çevreyolundan biraz farklı ama belki işinize yarar. Haber linki

Kaç km/s hızla ceza gelmiş acaba?
  • ceza henüz gelmedi tebliğ edilmedi yani detayları bilmiyorum bu yüzden, plakaya yazılan cezalar kısmından sorguluyorum.

Sabah 5.30 da orda gezici radar olmayacağını düşünüyorum bu yüzden aklıma fahriler veya kameralar geliyor.
  • `bELa ` kullanıcısına yanıt
    Kamera yok hocam ondan eminim. Ben de Balçova'da oturuyorum, havaalanına giderken ve Bornova'ya giderken sık sık çevreyolunu kullanıyorum. Yol müsaitse biraz hızlı gidebiliyorum. Sabit kamera olsa bana da hep ceza gelirdi. Ama bazen gezici oluyor onu biliyorum. Fahrilerin de sürat aşımı cezası yazamıyor olması lazım. Çünkü resmi radar araçları olmuyor onların yeni bir uygulamaya geçilmediyse.
  • Bunu demekten nefret ediyorum ama piyango size vurmuş bugün memlekette trafik cezaları dengesizce kesiliyor,10 yanlış hareket yapıp ceza yemeyen var,1 kere yanlış yapıp ceza alan var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otoyol gezici radaridir, symbol goruyorsaniz dikkat etmekte fayda var, bu araclar genelde 130km civarinda seyir halindeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezici radardır hocam. Geçmiş olsun bu arada, onca trafik kurallarını ihlal eden şoförlere bir şey yapılmazken bu durum çok can sıkmalı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmir'de gezici radarın nerede ve hangi saatte çıkacağı belli olmaz, fakat çevreyolunda genelde oluyor. Ben araçlara baka baka gidiyorum mecbur yüksek hızlarda

Bornovada gece 2'de ara sokakta bile gördüm geziciyi.
  • ankara caddesinde ve yeşildere yolunda 1 ayda 1000 tl ceza yedim. işin komik yanı o caddede77 ile orta şeritten giderken bile polis aracı sellektör yapıyor. millet uçuyor kaçıyor ceza yok biz 80 le ceza yiyoruz. ankara caddesi(93)
  • 4 yıldır okula gitmek için hep o yolu kullanırım , genelde sabahları 10.00 - 10.30 arasında ve öğleden sonra bucadan dönüşte 14.00 - 14.30 arasında denk geliyordum. Bu aralar pek denk gelmiyoruz çok şükür Bu cezayı nerden sorguladın hocam mtv yi ödediğimiz sayfadaki üst sekmeden mi ? Yoksa başka bir yer mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.unal

4 yıldır okula gitmek için hep o yolu kullanırım , genelde sabahları 10.00 - 10.30 arasında ve öğleden sonra bucadan dönüşte 14.00 - 14.30 arasında denk geliyordum. Bu aralar pek denk gelmiyoruz çok şükür Bu cezayı nerden sorguladın hocam mtv yi ödediğimiz sayfadaki üst sekmeden mi ? Yoksa başka bir yer mi var ?

http://www.egm.gov.tr/sayfalar/trafik_sorgulari.aspx

şurdan sorguladım, bilgileri girdikten sonra plakaya yazılan cezalar kısmından

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    o ankara caddesinde bende ceza yedim 78 ile 191 lira anlayacağınız bizim ülkeden bişey olmaz kime ne geçirdiler devam ambulans şoförüyüm adamlar buna bile radar cezası yazdı şehir içi 50 km iken ben 63 ile ceza yedim komikya vakaya giderken 50 le gidelim full şehir içi herkes 100+ ile gitsin sonra hastalar durmadan öbür tarafa gitsin dua ediyorum ki inşallah o ambulansa ceza yazan adamın başına bir olay gelirde neden geç geldin diye sorduğunda olayı kısaca özet geçeriz ancak o zaman anlarlar anlatmak istediğim sadece sizlerde sıkıntı yok arkadaşlar ambulansa bile ceza yazıyorlar burası Türkiye gerisini siz düşünün
  • Kamera yok çevre yolunda hergün kullanıyorum, balçovada oturuyorum ama bazen gezici radar oluyor.
  • Evim Ankara caddesi üzerinde özgörkeyin karşı tarafında balkonda otururken falan görüyorum her gün gündüz ve akşam Gümüş renk yeni kasa Clio Symbol, Beyaz renk makyajlı kasa Megane Sedan ve bazen de yeni kasa corolla oluyor Corollayı 100 metre geriden de görürsünüz zaten bildiğiniz fosforlu şeritli bir araç. Daha geçen hafta saat 3-4 gibi Çevre yolundan Buca - Balçova üzerinden Urlaya gittim. Ve gece olduğundan yol boştu ve hızım 150-160 civarıydı hep. Şuan bir ceza görünmüyor eğer gelirse bende yazarım konuya tekrar o sebeple sabit kamera cezası olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal gezici ceza yazmıştır. Çünkü arkadaşım her gün o yolu kullanır ve hızlı araç kullanan biridir daha ceza geldiğini duymadım ayrıca yine bu bahsettiğim arkadaşım o kadar hızlı kullanmasıma rağmen Ankara caddesinde orta şeritten 70-80le gider 4 kez ceza yedikten sonra bıktı kendisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.