Şimdi Ara

Antalya'da nerede ne yenir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seyahat nedeniyle Antalya ve Kemer'de bulunuyorum. Nerede ne yenir hiç bir bilgim yok, her tür yemek olabilir tavsiye verebilir misiniz lütfen?
    Bu arada bende bir kaç deneyim ekleyeyim. Kemer'de Kemer 07 Aspava var köşede bulunan, eskiden iyiydi ama artık hiç iyi değil malesef.
    Kemer'de Bereket Döner var tadı fena değil ama sandviç arasındaki döner eti gerçekten çok çok az. Normalde 2 kattan bile biraz daha fazla olması gerekir.
    Birde Antalya'da iyi künefeci var mı?

• Forum mu azalmis Antalya'dan kimse yok mu? Yoksa Antalya mi boyle vahim durumda? Bu konuyu kimbilir kimler okur yani bu konuyu okuyup bilen antalyali varsa ve cevap yazmiyorsa sikayet etmesin sonra turist gelmiyor filan diye. Hayret koskoca sehirde bir yer yok mudur tavsiye edilebilen? Kimse gidip antalya da bir sey yemesin yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tonguç Caddesinde Güneyliler Restoran var tavsiye ederim hem ucuz hem de kaliteli.

Antalya'da nerede ne yenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 9 Eylül 2016; 12:31:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledie

Forum mu azalmis Antalya'dan kimse yok mu? Yoksa Antalya mi boyle vahim durumda? Bu konuyu kimbilir kimler okur yani bu konuyu okuyup bilen antalyali varsa ve cevap yazmiyorsa sikayet etmesin sonra turist gelmiyor filan diye. Hayret koskoca sehirde bir yer yok mudur tavsiye edilebilen? Kimse gidip antalya da bir sey yemesin yani?

konunun tutmasını istiyorsan konu dısına aç. yemek bölümüne pek kimse bakmıyor
  • Konyaaltına şişçi ibo açılmış gayet güzeldir. Ünlü künefeciler var da kemeri bilmiyorum ben.
  • Peki hangi kunefeci unlu? Birsuru var hangisini tavsiye edersiniz? Sisci ibo kuzu sis herhalde copsiste yapar mi ki?

• Piyazcı Sami. Valiliğin arkasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsun'da kebap nerede yenir?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum konya altında cadde üstünde antalyaspor taraftarlar büfesi adında biryer vardı kumru yemiştim malzemesi baya boldu ve iyiydi. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledie

Peki hangi kunefeci unlu? Birsuru var hangisini tavsiye edersiniz? Sisci ibo kuzu sis herhalde copsiste yapar mi ki?

en iyisi konyaaltı'ndaki kral künefe. oraya yakın yerde de kazan kebap var. eskiden güzel yapardı, şimdi durum nedir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 13 Eylül 2016; 18:26:42 >
  • Kral künefe bitmiş bir kefe yedim çok kötüydü künefeden soğudum ya bana denk geldi konyaaltında dönerci Hamdi usta gayet iyi sedir restaurant fiyata zam gelmiş biraz ama düşünebilirsiniz Ulupınar alabalık fiyat ucuz kalite iyi eğer hala dönmediyseniz gidebilirsiniz Kumluca yolunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.