L

Yüzbaşı
11 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 66 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Wahl marka saç kesme makinası aldım kitapçığında yağlama işlemini anladım önce fırçalanıyor güzelce sonra bıçakların sağına soluna ve ortasına 1'er damla ve sağ ve solundaki delikten de 1'er damla damlatılıyor ama kaynaklarda bazı yerlerde çalışıyor bazılarında çalışmıyor görünüyor.

1- Makine yağlarken yağın dağılması için makine çalıştırılıyor mu yoksa yağlamadan sonra mı çalıştırılıyor yoksa hiç çalıştırılmıyor da sadece yandaki kolu mu ileri geri yapılıyor?
2- Yağlama işlemi ne sıklıkta yapılıyor ayda bir mi yılda bir mi?
3- Bıçak köreldikten sonra değişimi aynı marka ile mi olmak zorunda?
4- Bakımı ile ilgili başka bilinmesi gereken bir şey var mı ?
Bir kaç damla suya 1 çay kaşığı karbonat koyup macun kıvamında dişinizi fırçalayın diyor. Bazıları da bunun için diş minesini çizer diyor.
Ben de ortasını düşündüm karbonatlı su ile ağızı çalkalamak nasıl peki? Temizlik yapar mutlaka, ama uzun vadede dişlere zararı olur mu? Veya dile damağa filan zararı olur mu?
Bunu uzun süre yapmış ve sorun yaşamamış olan varsa deneyimini paylaşırsa çok iyi olur.
1.Kablolu ve 3-4-5 numara kısa kesen basit bir makine arıyorum sağlam uzun ömürlü olsun yeter bunun için marka ve model tavsiyeniz var mı?
2. Heryeri aynı numara kesmek çok kötü görünür mü internette aradığım video ve resimlerde yanlar düzeltilmiş mi belli değil. İnceltme yapmak şart mı inceltmesiz bir örnek bulamadım. Çünkü inceltme iyi yapılmazsa kötü görünebilir.
1 numarada inceltmeye gerek yok mesela ama 3-4'te belki ama 5'te kesin gerekir sanıyorum? Çok zor mudur deneyimi olanlar vardır?
Covid19 tedbirleri arasında en önemlisi olan havalandırmadan bahsedilmiyor. Hava dışarıdan içeri temiz hava verecek şekilde olmalı yoksa klima ve bazı havalandırmalarda olduğu gibi içteki havayı sirküle etmek daha kötü yapar milletin havasını birbirine daha çok bulaştırır.
Firmalara sorduğunuzda tabiki dıştaki havayı veriyor diyorlar ama biliyoruz ki klimalar öyle çalışmıyor.
Bilgisi olan var mı otobüs ve uçaklarda havalandırma sistemi dışarıdan temiz havayı içeri vererek mi yoksa sirküle ederek mi oluyor?
Bu konuda insanlar firmalara tepkilerini dile getirirse firmalar da bu konuda özenli olur diye düşünüyorum.
Hangi bölümler gsm onayı gerektiriyor hangi bölümler gerektirmiyor?
Klasik private server için en iyisi lights hope sanırım. TBC'de başlayınca lvl 60'ın ve zindan ve raidlerinin tadı alınmıyor.
Ama sitesinde yeni kullanıcı oluşturma yok sadece şifre soruyor nasıl kayıt oluşturuluyor? Başka daha iyi klasik vanilla server tavsiyesi olursa da söyleyin lütfen. https://lightshope.org/
Bazen kardeşime telefonu ile ilgili yardımcı olmam gerekiyor, pc veya başka bir iphone ile uzaktan kontrol etme imkanı var mı ve nasıl?
Xbox one s almayı düşünüyorum. Game pass'e üye olmak gerekiyor sanırım konsol için aylık 29TL ve buna ek olarak oyunlar satın alınıyor.
1- Peki üyeliği kapatırsam satın aldığm oyunlar da siliniyor mu veya oynamaya devam ediyorum da yeni oyun mu alamımyorum?
2- Üyeliğimi sınırlı süreliğine kapatabiliyor muyum mesela 3 ay oyun oynamayacağım ozaman kapatıp 3 ay sonra tekrar açtığımda kaldığım yerden aynen devam ediyor muyum?
3- xbox sitesinde GTA5 için "Xbox Game Pass for Console içerisinde yer alır" diyor yani game pass üyeliği ile bedava mı oluyor?
The Burning Crusade, Vanilla ve son expansion için private server tavsiyesi verir misiniz? Vanilla için Korona'ya ve Elysium'a baktım in kalabalık değil gibi. Excalibur vardı kapanmış sitesinden giriş yapamıyorum. En kalabalık serverlar hangileridir?
Yaygın kullanılabilen bir isimden bir email adresim var ve sürekli bana ait olmayan banka hesaplarından hesap ekstreleri geliyor belli ki birileri benim email adresimi kullanıyor.
Bankalar da bilindik bankalar.
Bu bankalar nasıl olur da email doğrulaması yapmadan hesaba kredi kartlarına bağlar hesap özeti gönderir hayret. En dandik sitede bile email doğrulaması olur koskoca bankalarda yok neden yok ve bu durumun sakıncası olur mu?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 809
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.449 (Bu ay: 522)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.