Şimdi Ara

ANONYMOUS'UN YENİ YAMASI İÇİN OY VERİN / ANKET (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANONYMOUS'UN YENİ YAMASI İÇİN OY VERİN / ANKET


(En Son Oy Tarihi: 8.2.2021)
Giriş
Mesaj
  • dragon age inqusition neden ankette yok ? lütfen onu da alın. biliyorum animus projesi çeviriyor ama... :) animus'un o çeviriyi 2-3 seneden aşağı bitirmeyeceğini herkes biliyor. dragon age gibi bir efsanenin son oyunu hala türkçe değil. lütfen ankete ekleyelim. :)
  • Ya keşke Shenmue 3 yapsanız.
    Ne güzel olurdu be...ANONYMOUS'UN YENİ YAMASI İÇİN OY VERİN / ANKET
  • herkes gonlunden geceni yazarken bazılarının sirf kendi ıstediği oyun yeterli oy almıyor diye başkalarına çocuk demesi asil cocukluk değilde nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Kolay gelsin. RDR2 haricinde devam eden 2 projeyi açıklar mısınız veya ne zaman açıklayacak sınız?
  • Selam millet, oylar bölünmesin diye 25 ve altı oy alan oyunlar anketten çıkarılmıştır.
  • Pillars of Eternity nasıl bir nimet farkında değilsiniz... Türkçe olabilmesi için tek şansınız bu ekip...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    bir anlasalar...
    şunun gibi oyunların çevirisi için verilen ücretler her kuruşuna kadar değecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdal73

    Merhabalar
    Kolay gelsin. RDR2 haricinde devam eden 2 projeyi açıklar mısınız veya ne zaman açıklayacak sınız?
    Bnde çok merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bencillik diz boyu. Başkalarının zevkine isteğine saygı duymayanlara inat oyumu yıllardır oynamadığım Cod. için kullandım.

    Herkes Rpg sevmek zorunda değil oyunlarda sadece Rpg'den ibaret değil!
  • Oyunu Call Of Duty den yana kullananlara velet ergen bebe liseli deme cüretini size kim veriyor gerçekten anlamış değilim herkesin oyun zevkinin sizin oyun zevkiniz gibi mi olması lazım tamam anlıyorum anonymous çeviri hepimize efsane güven veriyor yıllardır böyle bi grup oyun çeviri zamanında dahi yoktu farkındayız çevrilmeyen rpg oyunlarını anonymous çevirsin istiyosunuz onuda anladık ama bi oyunu sevenlere böyle hitap şekli çok acayip bende oyumu coddan yana kullandım anketteki Pillars Of Eternity hariç hangisi 1.gelirse benim için sıkıntı yok bunu demek çok mu zor da hemen hakaret ediyosunuz gerçekten ilginç
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    95 Oy veren kişiden kaç kişi 25 lira verip yamayı alıcak sen inanıyor musun buna... Biz buna kızıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhoştulan00 kullanıcısına yanıt
    dostum, ben de call of duty serisine seven biri değilim. modern warfare serisini bitirdim. bir de ilk black ops oyununu. açıkcası gerek mw serisi, gerek black ops serisi, ikisi de gayet keyifli oyunlar olmakla beraber, hikaye olarak da etkileyici oyunlardı. tabi ki istediğin oyuna destek olabilirsin. isyanın haklı bir isyan. sana desteğim bu konuda. ama şu da var; call of duty black ops oyunları, oynanış süresi olarak 5-8 saatlik oynanış sunuyorlar. oyuncuyu zorlayacak oyunlar olmamakla beraber, diyalog yoğunlu çok az olan ve senaryosunu sadece sinematikler ile anlatmaya çalışan bir oyun. diğer oyunlar ise, özellikle deus ex, borderlands 3 ve Pillars Of Eternity. bu oyunlar diyalog bakımından cok yogun, hikaye anlatımları çok derin, bolca yan içeriğin olduğu yapımlar. bu yapımları türkçe olmadan oynamak pek mümkün değil. ama call of duty black ops serisini ve türevlerini türkçe yamalar olmadan da anlamaya çalışabiliriz. hiç ingilizce bilmesek bile, sadece ara sahnelerden hikaye konusunda bilgi sahibi olabilir. ben oyumu deus ex'ten yana kullandım. ama cod black ops çıkarsa da üzülmem. ülkemizde cod serisine hayranlık çok fazla. ben şahsen anonymous'un deus ex ile birlikte cod serisini de çevirebileceğine inanıyorum. senaryosu 5-8 saat süren, yan içeriğin ve diyalog yogunluğunu olmadığı, hikayenin sadece ara sahnelerle anlatıldığı bir oyun, çeviri ekibini ne kadar yorabilir ki ? ;)




  • Umarım Pillars of Eternity çevrilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada bir şey fark ettim. yorumlarda ki hesapların hepsi yeni açılmış. sırf istedikleri oyun çevrilsin diye , hesap açıp oy atıyorlar :D :D
  • Pillars of Eternity +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu sebepten Cod diyenlere laf ediyoruz. Renkler ve zevkler ayrı. Ancak, Cod ile Deus Ex arasındaki metin farkı çok fazla. İleride rastgele bir grubun Cod çevirme olasılığı, Deus Ex çevirme olasılığından daha fazla çünkü oyunun dili basit ve metin sayısı Deus Ex'e oranla bayağı az. O yüzden imkanımız olduğu sürece, önceliğimiz çevrilmesi zor oyunlar olmalı. Ayrıca, parayı verecek kitlenin hangi kitle olduğunu çok iyi biliyoruz. Şimdiye kadar çok az oyuncununu, İngilizcesi yüzünden Cod oynayamadığını duydum. Hikayesi aman aman bir şey değil zaten.


    Edit: Bir tane Pillars Of Eternity manyağı var, yeni hesap açıp oy kullanıp yorum yazıyor Oy sisteminin güvenilirliği de böyle tartışılır işte.

    (Pillars Of Eternity oyu verdim ama Deus Ex'te kabul ederim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 3 Nisan 2020; 19:3:17 >




  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Almayacaklarina dair elimizde bir veri var mi? Olay bu noktaya cekilirse o zaman butun anket sorgulanir anlami kalmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resident evil 3 diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TackleBarry

    95 Oy veren kişiden kaç kişi 25 lira verip yamayı alıcak sen inanıyor musun buna... Biz buna kızıyoruz.
    Konu kimin neye inandığı değil, işin maddiyat kısmı çeviri ekibini ilgilendirir. Bende kendi adıma listeye bakınca Rpg tercih ederdim hatta bir önceki oyum GreedFall içindi ancak işin içine dayatma kendi isteklerini kabul ettirmek için küçümseme bencillik girince tercihim değişir.

    Bizim oyuncular anketin anlamını ve insanların tercihine saygıyı daha öğrenememiş. Translate yama konusunda da bu yaşandı aylık abonelikle yama yapanların açtığı ankettede aynıları yaşandı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.