Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JRache

Vay be ekibin ne çok düşmanı varmış ne kadar çok kin besleyen insanlar varmış bu ekibe karşı. Buradaki yorumları yazanların %50 si bu ekiple daha önce hiç bir diyalog kurmamış insanlar. Sadece duydukları 3 5 lafla gelip burada bu ekibi hunharca harcıyorlar.

Öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben ekipten birisi değilim onların çok büyük dostu da değilim ama bu kadar da haksızlığa gözünü kapatacak kadar da kör değilim.

Yamanın 50 TL olmasının sebebi donanımhaber de grubu takip edenlerin discord kanalında da takip etmesi ve orada fiyatın oylama yapılması kafadan 70 kişi civarı 100 lira olsun 50 lira olsun diye kendini paraladı. Buna bende dahilim.

Walküre ile uzun süre muhabbet ettik derdini dinledim sunucu saldırısı mı yememişler ekipten arkadaşının maili mi çalınmamış başlarına gelmedik olay kalmamış. Tamam bunlar sizin için kişisel sorunlar sizi ilgilendirmez.

Ama adamlar buna rağmen iyi bir şeyler yapmak istemişler ekibi bir arada tutmak ve devamlılık esas prensibimizdir deyip bu işi devamlı hale getirmeye çalışmışlar bu sebepten ötürü de Game Pass sistemi getirmişler.

Bir yerde hak veriyorum 120 kişilik bir ekip kurmayı hayal ediyorsun ama devamlı bir yerden gelir sağlamak gerekir. Bununda mantığını bu şekilde kurmuşlar ve uygulamışlar.

Ben tabi ki de şahsi fikrim olarak bunu dile getirdim insanlar bundan hoşnut olmaz dedim ama karşı tarafın düşüncesi ve isteği yamaların devamlılığı oyuncuların istediği bütün oyunların türkçe olması idi.

Evet burada tamamen bu şahıslardan ayrı bir şekilde kendi özgür hür düşüncelerimi dile getirdim. Hepsinden önce gördüm ki hepiniz çirkin yüzünüzü saklamışsınız emeğe bir gram saygınız kalmamış.

Kusura bakmayın ama böyle bir ekip böylesine bir emek sizin gibi insanlara fazla. Çünkü hak etmiyorsunuz. Tek yaptığınız kibirlenmek kin kusmak ve bunca emeğe beleşe konmak. Bu Forumdaki insanların yeri geldiğinde ne kadar çirkinleşe bileceğini

Bir kez daha görmüş oldum. Dediğim gibi burada yazılanların hepsi benim kendi şahsi fikrimdir bu kadar çirkinleşe bileceğinizi hiç düşünmemiştim. iyi forumlar herkese.
    madem verdiğim cevabı silecektiniz bunu neden silmediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 11 Temmuz 2020; 23:35:10 >

• bu iş ya gönüllü olur ya da olmaz. böyle oyun çevirip sonra çeviri dosyalarını satarak para kazanmak bi kere legal değil zaten. rockstar bu konuda ne der onu da bilemiyorum.
  • Bu ekip Sid Meier’s Civilization oyununu türkçe olarak çevirdi altına bağış linki bıraktı sizce ne kadar bağış yapıldı ben söyleyeyim SIFIR kocaman bir SIFIR.... o Yüzden hala boş beleş muhabbetler yapmayın kimse senin babanın uşağı değil hayrına 2 milyon kelimeyi çeviripte önünüze koysun...
  • He şunu da dile getirmek istiyorum şimdi kötülemek için elinden geleni yapan düşünmeden parmaklarını klavyeye götüren arkadaşlara bu sözlerim.

Madem bu arkadaşlar bu oyunun dosyalarını değiştiriyorlar legal bir iş yapıyorlar bunun adına suç diyorsunuz.

Kusura bakmayın da biraz beyninizi yorup düşünün ücretsiz sunulan bir şey nasıl yasal oluyor da bunu bu kadar savunuyorsunuz.

Sizin yerinize de ben düşüneceksem ALLAH ne diye vermiş o beyni insana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 10 Temmuz 2020; 19:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Bu ekip Sid Meier’s Civilization oyununu türkçe olarak çevirdi altına bağış linki bıraktı sizce ne kadar bağış yapıldı ben söyleyeyim SIFIR kocaman bir SIFIR.... o Yüzden hala boş beleş muhabbetler yapmayın kimse senin babanın uşağı değil hayrına 2 milyon kelimeyi çeviripte önünüze koysun...
    Şeyi mi diyorsun, şu oyunun koskocaman ANSİKLOPEDİ'sini çevirmeyi 'UNUTTUKLARI' çeviri?

Sen nereden biliyorsun hiç bağış yapılmadığını peki? Kaç para bağış geldiğini sana dediğine göre gayet de samimiymişsin sanırım ANANAS ekibiyle? Oysaki bir önceki mesajım derin dostu değilim gibi bir şey demiştin?

Hala daha ANANAS'ı savunuyor ya . Hala daha Fetullahın peşinden gidenler gibisiniz ha, lan bi uyanamadınız hala daha.

Sana filozof İsmail YK'nın bir sözünü söylemek istiyorum:

"Kudur kudur baby"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetstream Sam -- 10 Temmuz 2020; 19:58:22 >

• kim zorladı onları çevirmeselerdi

dh formunda sordularmı fiyat 50-100 olsun diye

discordda 4000 üyeye sormuşlar tamam burada boşuna tartışılıyor 4000 üyeninin 1000 alsa 50.000 eder yaptıkları yamanın hakkını alırlar

boş işler boş yorumlar vs vs.......
  • Ben 40-50 lira olacak demiştim. Herkesten hakaret yemistim az bile söylemişim size az bile
    Hepiniz 20klik setuplar kullaniosunuz utanib Az bile size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetenekli hacker'ler bu parayla satılan yamaları kırıp falanca game pass kurup aylık 5 tl den satın iyi para :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

Bu mesaj silindi.
    Aha bana hakaret etti hemen şikayet edeceğim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Bu yama efsane olabilirdi Türk Oyun Çeviri tarihine adını her anlamda altın harflerle yazdırabilirdi ama canlı canlı mahvoluşuna şahit olduk ve tek sebebi iş bilmez yöneticinin süreci yönetememesi yoksa 10 numara yamaydı. Şu saatten sonra yamaya 5 tl deseler dahi efsane olamayacak ve bu grup her zaman bu kötü süreçle hatırlanacak umarım walküre dedikleri çocuk bırakır yöneticiliği ve grubun başına satış pazarlama dersi almış en azından seminerine katılmış biri geçer. Oyunu çevirmek yama yapmak başka, satış pazarlama reklam başka. Velhasıl cin başka peri başka. Yöneticiden tamamen umudu kestim ben o şahıs test yapsın çeviri yapsın çok iyi olduğuna eminim o konularda. Gruptan umudumu kesmedim çünkü güzel bir oluşum oldu ve çevirmen sayıları da bir hayli fazla discord üye sayısı da 4000leri bulmuşken yazık olmamalı gruba. Acil kendi içlerinde toplantı yapmalılar bence.
    Yamayı yapan ekip bence bir avukata danışmalıydı bu sisteme girişmeden önce. Rockstar ve diğer yapımcılar bunların bu sisteminden haberdar olunca peş peşe davalar açabilirler. Sonuç olarak Rock Star'ın kendisinin bile aylık ödeme ile para kazanmadığı bir oyun üzerinden yama sayesinde her ay düzenli para kazanmaya kalkışıyorlar.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi bitcoin olarak yaparlarsa proplem olmaz, diğer türlü evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

Bu mesaj silindi.
    Boşun kralı gelmiş. direk blok
    umarım ironidir: kimse babasının uşağı değilmiş para verecek
    kimse babalarının uşağımı lan denyolara çeviri yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civilizationtr -- 10 Temmuz 2020; 20:11:37 >
  • Bana trol diyen kişilerin gözü yaşlı. Neyse. Game pass sacmalıgını kapatın . Fiyatı 20 tl ye çekseydiniz alkış alırdınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Adamların GTA5 oyunu üstünden RP serverları açılıp server kiralama ve patreon üstünden paraya para demeyenler var sen yama haksız kazanç diyorsun ok boomer.

Baya zevkle takip edeceğim bu konuyu belli oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Adamların GTA5 oyunu üstünden RP serverları açılıp server kiralama ve patreon üstünden paraya para demeyenler var sen yama haksız kazanç diyorsun ok boomer.

Baya zevkle takip edeceğim bu konuyu belli oldu.
    Oha o yüzdenmi twitchte GTA RP oynanio ben para kazanildigini bilmiodum twitchte fazla izlenio veletler izlio diye oynuyorlar Zannediyodum
    Serveri kuranlar twitch yayincilari ve servere Mulakat ile aliyorlar nasi para kazaniyorlar acaba

• antizero kullanıcısına yanıt
    vatandaş 3 kuruş kazanıp ev geçindirmeye çalışıyor, bunlar piyasada ki açıktan yararlanıp köşeyi dönmeye çalışıyorlar. Hayır dönsünler, dönsünler de insan gibi dönsünler. Ayda 5 tl deselerdi millet deli gibi yardım etmek isterdi, yaptıkları iş sadece çeviri..

ÇEVİRİ YAPMAKTAN BEYİNLERİ YANMIŞ..
  • kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt
    He ya bi de oyle bir tayfa vardı. Fiyat soranlara, aman yüksek fiyat çekmeyin diyenlere çemkirip size mi soracaklar biçecekleri fiyatı falan diyorlardı. Biz her türlü alacağız emeğinizi karşılıksız bırakmayacağız diyen ilginç bir güruh vardı. Hadi şimdi söylemleri eylemlere dönüştürme vakti. Bol bol alın 50 liradan..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.