Şimdi Ara

Anomaly Agent {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
5
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tanıdık bir yüz, Youtuber olması, çevresi vs mutlaka etkili olmuştur. Lakin zaten kendisi de videosunda diyor, destek olmak için değil beğendiyseniz alın vs. Bu arada Epic Games'e gelecekmiş ama aksaklıklar olmuş. En azından videosundaki açıklamalardan ben böyle anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be şaka maka yıllardır takip ettiğimiz Youtuber'ın oyunu çıktı ve DH'de konusu açıldı ya la. İlginç bir his.

• Sen ve üstündeki ağlaya dursun, adamlar bu tür oyun piyasasına bir yenilik soktu dodge attıktan sonra bozulmayan combat sistemi getirdiler bu sayede yeni çıkacak çoğu oyuna potansiyel oldular. Türk oyunuymuş şuymuş, buymuş demeden önce oyuna bir baksaydınız keşke. Bizim milletimiz sever haksız yere esip gürlemeyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt

Oyun zaten 120 TL daha ne kadar uyguna alacaksınız? Bir dürüm parası...

• lokkatto kullanıcısına yanıt

Tmm

• Enis bir youtuber olması ile zaten oyunun her türlü iyi satış yapacağı kesindi. Benim açımdan oyun fena değil ülkeden bu tarz oyunlar çıkması mutluluk verici. Oyunun en güzel ve çarpıcı yani sanat tasarımı umarım hedeflerine ulaşırlar ve daha güzel farklı oyunlar yapmaya devam ederler.

Şeh uçmaz mürit uçurur demişler çok güzel bir örnek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İmzasız troller az öteye

Ne trollüğümü gördün? Enisin kendisi bile şöyle uçtum böyle kaçtım diye pazarlamıyor bu oyunu ki yapsa abes kaçar şöyle bi oyun yaptık ilgilenen bakabilir paranız yoksa da torrent çekin hadi eyvallah diyor enisin bu tavrı gayet hoş bence ama senin yazın ağır trol

• “Sen nerenle dinliyorsun gösteriyi ablacım?” 2000 liler Cem Yılmaz gösterisine mi çevireyim şimdi burayı? benim Abart!tığım kısım nerede acaba ? Yani öyle uçurmalık bir yer göremedim. Konudaki ilk yorumu okursan daha iyi anlarsın yat uyu güzel kardeşim tam uyanamamışsın

• Fiyatını hakedecek bir oyun değil. Yaşı ufak arkadaşlar "Enis abimin oyunu" diye iyi para kazandıracaklar Kirazoğlu yaşadı  

• Kardeşim ne saçma sapan yorumlar yapmışsınız Allah aşkına. Aldım oyunu bitirdim. Gayet güzel oynanabilir bir oyundu. Bundan önce katana zero oynayıp bayılıp 2 kez daha bitirmiştim. Bu oyun katana zeronun biraz daha aksiyonu çeşitlendirilmis, biraz daha güncellenmiş versiyonu. Ha ama katana zero kadar bayilmadim. Tekrar oynarim belki ama ileride. Sırf türk diye alacaklar diyen arkadaşları zaten anlamak güç. Hadi diyelim oyun kötü, millet destek vermek için alıyor, peki bu sana neden batıyor? Böyle mi düşünüyorsun, otur aşağı yıllardır aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyan AC Far Cry oynamaya devam et. Çoluk çocuk alacak diyenler için de alsın kardeşim nolacak? Çocuğun eğlenmeye, yorum yapmaya hakkı yok mu? Ulan sanki direk 25 yaşında doğdunuz, hiç çocuk olmadınız. Oyun gayet iyi, ülkeden çıkan Erzurum faciasından sonra güzel bir ilerleyiş. 120 liraya pahalı diyen arkadaşlar o parayla gidip bı tavuk döner ayran yiyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 27 Ocak 2024; 12:11:40 >

• Guhong01 kullanıcısına yanıt

Baba siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ya? 120 lira bir lahmacun parası. Oldu adamlar 50 liraya oyun satsın size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 27 Ocak 2024; 19:36:59 >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Daha 1 ay önce 120 TL ye The Callisto Protocol almışım, dünya kadar başka bir sepete 240 TL vermişim. Evet gayet de pahalı, epic games'e gelmemesini de ben art niyet olarak görüyorum kimse kusura bakmasın, önden steam'den dolarla satıp piyasanın kaymağını yemek tatlı geldi muhtemelen.
    Bu arada 120 TL 3.5 euro yapıyor, yani yarım lahmacun yiyebiliyorum ben, ama mesele lahmacun ekonomisi yapmaktansa 120 TL ye alınabilen diğer oyunları bulmak daha mantıklı olabilir, mesela 1 ay önce 250 TL ye rdr 2 falan mı aldık ne...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 900 saat espirileri bittiyse oyun hakkında iyi kötü bir şeyler yazalım. Platform türünü çok seven ve öncelik veren biri değilim o yüzden oyun hakkında ki görüşlerim tamamen objektif olacaktır. Souls oyunlarını çok sevmem ve defalarca oynamamın nedenlerinden biri beni çocukluğuma götürüp atari oynarken ki zevki vermesinden dolayıdır. Bu oyunu da oynarken çocukluğuma dönüp atari oynuyormuşum gibi hissettim. Oyunun sanat tasarımı üst düzey olmasa da başarılı, oyunun en iyi kısmı müzkleri kesinlikle. Oyunun başlarında oyun repliklerini ilkokul çocuğu falan mı yazdı diye sorgulamaya başlıyor insan ama replikler tam olarak Enis Kirazoğlu kafası. Bazı yerlerde oldukça güldüğümü söyleyebilirim. En son ne zaman bir oyun oynarken güldüm veya daha önce bir oyun oynarken güldüm mü bilmiyorum. O yüzden böyle bir soru sorulursa artık bu oyunun cevabını verebilirim. Eğer ben de bir oyun yapsaydım kendi tarzımı belirtmek ister ve yapmak istediğim şeyi yapardım. Enis'de yapmak istediği şeyi yapmış. Oyun öyle aşırı zor değildi ama çıtır çerez bir oyun da değildi yer yer oldukça zorluyor. Oyunun bize verdiği her şeyi kullanıyoruz ve kullanmak zorundayız bu hoşuma gtti. Oyunda ki açtığımız yetenekler süs değil hayat kurtaran yetenekler. Eğer zoru seviyorsanız ve bu türün iyi bir oyuncusuyum diyorsanız zor da bitirmek güzel bir çelınç olacaktır. Boss dövüşleri az ama özdü diyebilirim. Özellikle son bossta artık oyunda tüm öğrendiğimiz şeyleri uygulamamız gerekiyor. Sanat tasarımı, müzikleri, aksiyonu, tadında bulmacaları ve keyifli mekanikleriyle tek oturuşta bile bitirilecek güzel bir oyun olmuş Anomaly Agent. Türü sevmeyenlere bu türü sevdirecek başlangıç için güzel bir giriş oyunu olacaktır. 2024 yılı geride kaldığında bu yıl hangi güzel oyunları oynadık diye liste yapılsa Anomaly Agent bu listede kesinlikle olacaktır. Umarız oyun iyi kar eder şirket büyük ve biz de daha büyük daha iyi fikirli başka keyifli oyunları da oynama şansı elde ederiz. Çünkü bu iş sadece kar etmek için değil severek emek vererek yapılan bir iş. Ortada böyle tutku varsa ilerde çok daha güzel oyunlar görebiliriz. Şimdi sırada tüm sandıkları bulup tüm başarımları tamamalamak kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 28 Ocak 2024; 18:44:22 >

• Türk girişimciliği adına güzel adımlardan biri. İnşallah Enis Kirazoğlu ve ekibi oyun geliştirmeye devam ederler.

Seri olup hala grafik haricinde( o da eksik) pek bir şey sunmayan oyunlar 60dolardan başlıyor milyon satıyor.

Ama eleştiri almıyor. Hele ki kendi milletinden hiç ses çıkmıyor, geliştiriciler de eleştiri kabul etmiyor.

Enis hocam ve ekibi burada kendisine de ülkemize de faydalı güzel bir proje tamamlamışlar. Fiyatından, izlediğim kadarıyla oynayışına kadar çok güzel düşünülmüş eleştirilecek pek bir şeyi yok. Tüm oyun mağazalarında satışa sunulmalı biz de seviyorsak türü alıp destek olmalıyız.

En yakın zamanda oynamak dileğiyle. Sevgiler phew phew games ekibine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3626E6FD -- 29 Ocak 2024; 12:28:49 >

• Ali Barutçuoğlu'nun müzikleri oyuna apayrı bir hava katmış. Sırf müziklerin güzelliği sebebiyle bile oyun benim için +1 almıştı.

Ali Barutçuoğlu - Topicyoutube
    Provided to YouTube by CDBaby Can't Stop Dancing · Ali Barutçuoğlu Anomaly Agent (Original Game Soundtrack) ℗ 2024 Ali Barutçuoğlu Released on: 2024-01-24 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=9xCL-F1vvIg&list=OLAK5uy_kWb6TSwE1LQeZ1MnNRE8DO21dsQ-O7DEs&index=5
  • Sandık aç canı arttır olayı God of War'dan alıntı büyük ihtimal. Temizlikçi'de Control'de ki Ahti'yi akıllara getiriyor. 

• Anomaly Agent’ı 5 saatte tek oturuşta bitirdim. Valla ne yalan söyleyeyim ben oyunu beğendim ve keyif alarak bitirdim. Enis daha önce oynayıp beğendiği Celeste, The Messenger, Hotline Miami ve özellikle Katana Zero gibi yapımlardan oldukça ilham almış. Bana kalırsa ortaya çok büyük problemleri olmayan eğlenceli bir iş çıkarmış.

Oynanış, karakteri geliştirdikçe ve hikayede ilerledikçe çeşitlenip keyifleniyor. Farklı kombolar deneyip dodge ve parry dinamiklerine alışmanız gerekiyor. Normal zorlukta keyifli bi challenge sunuyor. Skiller efektif ve kullanışlı. Platform kısımları biraz fazla basit, daha farklı şeyler görmeyi beklerdim. Atmosferi ve grafikleri zaten kendi tarzında. Bu oyunun grafiklerinden ötürü genel olarak her şeyine ‘b.k gibi olmuş’ diye yorumda bulunanlar To The Moon, Undertale gibi şaheserlere de herhalde fena sövüyordur   Müzikleri enfes. Hikayesi aslında merak ettirip ilgi çekmeyi başarıyor ama sonlara doğru biraz baymadı desem yalan olur. Finalleri ise beğenmedim. Diyaloglar oldukça basit seviyede ama eğlenceli ve bazı anlarda güldürmeyi başarıyor. Sonuçta Disco Elysium oynamıyoruz, benim hoşuma gitti o yüzden diyaloglar. Karakter kontrolleri en üstte saydığım oyunlar kadar rahat ve akıcı değil. Kötü diyemem ama onları oynarkenki aldığım konforu alamadım.

İşte böyle. Bence ortada 7,5’luk eğlenceli bir yapım var, bana çocukluğumda oynadığım Metal Slug keyfi verdi diyebilirim. Olumsuz yorumları da okudum, anladığım kadarıyla bu tarz oyunlarla pek arası olmadan sırf Enis’in oyunu diye alıp girişen kişilerin yorumları var genelde. Bir oyunu hakkını vererek incelemek için bana kalırsa o türdeki diğer işlere biraz hakim olmak gerekiyor. Benim Survival-MMO tarzındaki oyunlarla hiçbir alakam ve birikimim yoktur mesela. Böyleyken gidip bu türün en iyi yapımlarını bile oynasam bana hitap etmeyeceği için hoşuma gitmez, eleştirecek yüzlerce şey bulabilirim. Anomaly Agent’a yapılan eleştirilerin bazıları da bana işte bu türle ilgili hiçbir donanımı, bilgisi olmadan yapılan yorumlar gibi geldi. Neyse biraz uzattım, sonuç olarak demek istediğim eğer bu türden ve üstte saydığım tarzdaki oyunlardan keyif alıyorsanız Anomaly Agent’a da bi şans verebilirsiniz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 4 Şubat 2024; 18:29:14 >

• Serseri ajan kodu geldi. Normal oyun zor geliyorsa önermem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.