Şimdi Ara

Annemle sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen bi arkadaş babam bana tekme attı diye bi başlık açmıştı. Gayet ciddi yardım etmek isteyenlerin yanı sıra soytarılık yapıp dalga geçenlerde vardıBen de o başlıktan cesaret alarak kendi sorunuma değinmek istiyorum...

Fakat dalga geçmek isteyenler için doğru bir adres değil burası, lütfen mantıklı yazılar yazın

Ne sormak istiyorsanız cevaplamaya hazırım ama annemle hiç anlaşamıyoruz. Hatta bizimki anlaşamamazlıkta değil, sanki bana düşmanıymış gibi bakıyor. Herşeyimi eleştiriyor, beni ne seviyor, ne sayıyor...

Yaşım 16 kendimi çok ezilmiş hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resolveer -- 24 Şubat 2008; 21:25:26 >

• biraz daha dayan ergenlik döneminden olur bu sıkıntılar. ( Tahminim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altitute5000 -- 24 Şubat 2008; 21:27:18 >

Orjinalden alıntı: Nyorai

biraz daha dayan ergenlik döneminden olur bu sıkıntılar. ( Tahminim )

Bence de.

Bu diğer arkadaşlarımda olan bişey değil.. Geçen gün bi arkadaşıma gittim, annesi o kadar güzel davranıyor ki utanmasam ağlayacaktım. Zaten aklıma davranışları geldikçe annemin, ağladığım oluyor. Ayrıca tikler her ergenliğe girenin sorunu değil di mi? Ama bende var, göz kırpmalarım var ve kendime hiç güvenim yok, dertleşmeye çok ihtiyacım var
    Nothing is going to stop me from being a proper human:)
    Tomorrow is a different day...
  • zamanla geçer ergenlik döneminde hepimizin başına geldi kanımca anneye babaya karşı gelme isyan zamanla düzeliceksin ve onlar hayatlarındaki en değerli insanlar olucak seni dövselerde sövselerde onlar annen ve baban olucak

keşke babam yanımda olsa

Size şöyle bişey yapıldığı oldu mu hiç?

- Kızım hadi yemek hazır (Ablam 23 yaşında bu arada)
    - Kalk lan sende yiyosan
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuoreSacro

Öz mü?
    Üvey mi?

bunu bence yanıtlayacak kişi bu arkadaş değil
  • kendinden yaşça büyük insanlarla konuş yakınlarınla konuş onlar sana yardım ediceklerdir durumu anlat psikolojik desteğe ihityacın var arkadşalarınla dertleş kendini samimi hissetiğin büyüklerinle konuş +25 olursa daha iyi olur
    en iyisi olabildiğince az muhattap olmak yani sonuçta ailemiz bizim çok seviyoruz ama anlaşamıyorsan hiçbirşeylerine karışmıcaksın onlar da seninkilere karışamıcak ben de 16 yaşındayım üni. yi bekliyorum.
  • Bende anneme kötü davrandığımı düşünüyorum . Bazen onun istediklerini yapamadıgım zaman ağlıyorum . Anne en değerli varlıktır kardeşim , onun suyuna git iyi davran . . Annemle ne zaman kötü bişe yaşasak ve aramız bozulsa kesin başıma kötü bişey gelir , Kesin diyorum çünkü hep başıma bişeyler geldi . Onun söylediklerini uygulamayınca da aynı şekilde . Annenin bir sıkıntısı falan var mı ? Yani seninle bu yüzden yeteri kadar ilgilenemiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 24 Şubat 2008; 21:38:03 >
  • Teşekkürler FREE-4, kendi başıma devlet hastanesinden randevu alıp, psikiyatriye gittim...Ama ona da hiçbişey anlatamadım. Bana bazı sorular sordu, sonra ağlamaya başladım. Ve arkadaki hemşire bayanlardan çok utandım, ilaç falan yazdırmadan çıktım odadan. Sınıfta da böyle, arkadaşlarımla aslında aram çok iyi, çok seviyorum onları, onlarda beni; ama böyle bir araya gelip konuşup gülerken sanki benim hakkımda konuşuyorlarmış gibi hissediyorum. Erkeğim ama çok duygulanıyorum, gözyaşlarıma hakim olamıyorum.

Dediğim gibi kimseye anlatamadığım için de burada sanalda Dh üyeleriyle paylaşmak istedim...
  • bende 16'mın içindeyim annem bana da aynı ne yapsam beğenmiyor. hiç zayıfım yok. zayıflarını düzelt diye bağırıyor sürekli. cg artta pek çok kişi tarafından taktir edildim bir annemle babam olumsuz tepki verdi :( Ne yapsam batıyor gözlerine. Ne desem aksini söylüyorlar.

Orjinalden alıntı: clio_TR

quote:

Öz mü?
    Üvey mi?

Skandal*

Şaka bir yana,

resolveer, kardeşim, sen şimdi annenin yanına git...Sorunlarınızı masaya yatırın...De ki: Anne ben seni sevmeye çalışıyorum fakat neden bana karşı tavırların bu kadar sert, gibi cümlelerle konuya gir...Annenin vereceği cevap-lar- ya ipi iyice koparacak ya da sorunlarınız için bir çözüm yolu siz ikiniz, bu işi en düzgün halledebilecek iki kişi, bulacaksınız.Benim tavsiyem budur.En kısa ve en çözücü

*(biran şu hat reklamı geldi aklıma )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuoreSacro -- 24 Şubat 2008; 21:41:43 >

• yukardaki mesajımı yazdıktan hemen sonra bir örneğini yaşadım. koridorda odamın tam karşısında kilerin kapısı var ve sonuna kadar açılmış. biraz da zor örtülüyor. örttüm kapıyı annem bağırdı ne çangır çungur kapı örtüyorsun kolu var medeni ol. dedim kilerin kapısı kapanmıyor diye. sadece kiler değil odanın kapısını da böyle örtüyorsun bi kapı örtmeyi beceremiyorsun vs. vs. döndüm geldim.

Neyse, ama benim derslerim de kötü oldu

Lise 1'inci sınıfa kadar hep takdir alırdım, yarışmalarda sınavlarda dereceler alırdım. Bu sene 2 zayıf birden getirdim. Ders çalışmak için motivasyonum yok, hep moralim bozuk, uyumak istiyorum sürekli
  • ben anlatsam satırlar yetmez, 13 yaşımdan beri kimsenin yaşamadığı sorunları yaşıyorum ailemle... bu sorunlar da başka sorunları doğuruyor tabi... onlarca kez karakolluk oldum, herkesi karşıma aldım hayatta... 8 senedir tek önemsediğim şey beni yanlız bırakmayan arkadaşlarım oldu...

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

quote:

Öz mü?
    Üvey mi?

Skandal*

Şaka bir yana,

resolveer, kardeşim, sen şimdi annenin yanına git...Sorunlarınızı masaya yatırın...De ki: Anne ben seni sevmeye çalışıyorum fakat neden bana karşı tavırların bu kadar sert, gibi cümlelerle konuya gir...Annenin vereceği cevap-lar- ya ipi iyice koparacak ya da sorunlarınız için bir çözüm yolu siz ikiniz, bu işi en düzgün halledebilecek iki kişi, bulacaksınız.Benim tavsiyem budur.En kısa ve en çözücü

*(biran şu hat reklamı geldi aklıma )

Utanıyorum ve istemiyorum aslında...Yani yaptıklarına göz yumamıyorum, bana yaptıkları içimde nefrete dönüştü. Bırakın nefreti, işte aramızda öyle bir mesafe, hatta uçurum var ki, annemle konuşur gibi değil, bir yabancıyla konuşur gibi hissediyorum onunla konuşurken...

• quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

biraz daha dayan ergenlik döneminden olur bu sıkıntılar. ( Tahminim )

+1 çok normall
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.