Şimdi Ara

Annemle sorunlarım var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle anne olmaz olsun ama sana bi artısı var hayatta tek başına olmayı öğrenirsin

büyüyünce annenin karşısına geçer kıçına tekmeyi vurur atarsın sokağa yaptıklarının intikamını alırsın

Orjinalden alıntı: patinaj_19

öyle anne olmaz olsun ama sana bi artısı var hayatta tek başına olmayı öğrenirsin

büyüyünce annenin karşısına geçer kıçına tekmeyi vurur atarsın sokağa yaptıklarının intikamını alırsın

Ne olursa olsun bir anneye bu muamele yapılmaz.Eğerki sen bu durumdaki bir anneye ceza vermek istersen.Ve bu anneninde insan olmaya yetecek kadar beyni varsa onu evine alırsın bakarsın bütün bakımını yaparsın inanki o en büyük acıyı böyle çekecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

quote:

Orjinalden alıntı: lehrer35

http://www.polatcelikdemir.com

Pırıl pırıl bir çocuktu. Ailesi ona her şeyi sunmuştu ama ilkellik o'nu aramızdan aldı gitti. Kimbilir belki incelediğinizde sizin işinize de yarar.

olayı açabilirmisin çok merak ettim

Bir hıdırellez kutlamasında trafik terörüne kurban gitti. Bizim gibi magandası bol bir ülkede olmaması gereken yer ve saatte orada olduğu için...

• gerçekten psikolojinin bozulduğunu ona hissettir.ara ara sert çık ama saygısızlık etme.üzerine gelmemesini söle bak benim babam yok(yani var aslında da,uzun hikaye.aylar oldu görmeyeli).annem sadece onn psikolojisi bozukmuş gibi bağırıyodu çağırıyodu övünmek gibi söylemiyorum ama birgün tam kükredim ondan sonra tam anne oğul olduk kardeş gibi baba gibi arkadaş gibi olduk böle daha iyi tabi..
  • Resolveer Boşuna Üzülme. Aileni Mahkemeye Ver. Benim Bahsettiğim Mahkemede Şunlar Olur; Sen Olayı Anlatırsın, Mahkemenin Kendi Psikolokları Var. Onlar Hemen Olaya El Koyarlar ve İnan Bana Bu Gibi Olaylarda Hiç Bir Zaman Çocuklar Suçlu Değildir. Aileni Hemen Karşıdan İzlemeye Alırlar ve Senin En Ufak Bir İstismarında Ailene Müdahale Ederler. Ailen Senden Okadar Korkarki Seninle Konuşurken Ağzından Çıkacak Kelimeleri Bile 10 Defa Düşünürler. Eğer Bunu Yaparsan Ki Çok Basit ve Korkacak Hiç Birşey Yok Ancak Huzur Bulabilirsin. Adalet Yerini Bulur ve Ailen Sana Asla Hakaret Edemez. En Güzel Çözüm Bu.
  • Arkadaşlar sürekli "yaşından dolayı" diyip durmayın bende aynı yaştayım benim neden öyle bir sorunum yok..? Yaşla ne alakası var adam "16 yaşındayım dayak yiyorum" diyor..Bunun ergenlikle bir ilgisi yokki sadece annesi anlayışsız arkadaşımızın gururunu düşünmüyor...Kardeş anladığım kadarıyla çekingensin ve özeline sadıksın bu yüzden kimseye bu tür şeyleri yüz yüze anlatmak istemiyorsun...Yapabileceğin en iyi şeyi yaptın sanalda dertleşerek ama bazı arkadaşlar alaylı yorumlar yapacaktır sen bunları kafana takma... Benim tavsiyem ise (yapabilirsen) yüzyüze dertleşmen...

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• bnm de kendimle (!) sorunlarım war.

Orjinalden alıntı: resolveer

Emre654 sesini çıkart diyosunda, ondan korkuyorum da... Çünkü çok dayağını yediğim için hep savunma durumundayım, saldırmaya kalkamıyorum bile. Belki anneler için kullanılması hoş bir tabir değil ama gerçekten de "hayvan" gibi saldırıyor. Hatta bana tükürdüğü bile oluyor. İşte o zaman ona olan nefretim kat ve kat artıyor

kardeşim senin annen hepten olayı abartmış iiki benim böle bir annem yok şükrediyorum.annenle konuşmayı dene olmazsa bağır çağır sen sustukça dahada üstüne gelirler bak bende 16 yaşındayım 14 yaşındayken bir akrabağmın yanında kalıyodum.sürekli beni eziyodu kuzenimle ve dayımla sorunum yoktu yengem yapıyordu sürekli bigün tık dedi yeter lan diye bağırıp üstüne saldırdım.o an anladımki sen pısarsan oda üstüne çıkar ne bağırıyosun dedi sora ben bende insanım yeter diyince kesti bidaha beni ezmeye kalkamadı çünkü bidaha olursa aynı davranışla karşılacağını biliodu.tükürme olayı gerçekten çok fazla olmuş tokat ve tükürme insanın gururunu en fazla inciten şey.konuşmayı dene olmazsa saldırıya geç gerisini düşünme çünkü hayatın şuanda zaten bitmiş durumda olarak bakıyorum.neden diceksin kendine güvenin kalmamış konuşamıorsun sürekli duygu patlaması yaşıosun ençok güvenebileceğin psikoloğa bile anlatamıyorsun gelecekte bu çok büyük sorunlar yaratacaktır sosyal ortama girememek vesaire belki çok konuştum ama yaşıtıın olarak sana yardımcı olacağımı inanıyorum yani dediğim şey önce konuşmayı dene yine terslerse vesaire bağır çağır sakın geri çekilme 1 an bile tereddüt etsen bi arkadaşımızında dediği gibi kalkanın kırılır çünkü şuanda o senin ona saldırabileceğini aklından bile geçirmiyor eğer saldırırsan onu şaşırtıp ipleri eline alabilirsin. yardımcı oldugumu düşünüyorum ama ilk olarak konuşmayı dene

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Arkadaşlar sürekli "yaşından dolayı" diyip durmayın bende aynı yaştayım benim neden öyle bir sorunum yok..? Yaşla ne alakası var adam "16 yaşındayım dayak yiyorum" diyor..Bunun ergenlikle bir ilgisi yokki sadece annesi anlayışsız arkadaşımızın gururunu düşünmüyor...Kardeş anladığım kadarıyla çekingensin ve özeline sadıksın bu yüzden kimseye bu tür şeyleri yüz yüze anlatmak istemiyorsun...Yapabileceğin en iyi şeyi yaptın sanalda dertleşerek ama bazı arkadaşlar alaylı yorumlar yapacaktır sen bunları kafana takma... Benim tavsiyem ise (yapabilirsen) yüzyüze dertleşmen...

+1. Yaşla hiçbir ilgisi olduğunu sanmıyorum sizin bahsettiğiniz sorun o yaşlardaki gençlerin biraz asileşmesi ve ailesine karşı çıkması söz konusu.Ama burda anne çocuğu haksız yere eziyor yani alakası yok yaş ile.Bu arkadaşın sorunu ise kendi ağırlığını koymaması ya da ailesinin buna izin vermeyişi.yukarıda bi arkadaş söylemiş çiçek al ve annene ver diye üzerine de bir not yaz ne yaparsan yap seni seviyorum diye annen o zaman yumuşayacaktır.Ve direk ÖSS'ye odaklan güsel bir üniversite oku. Gelecek senin elinde.

• quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

Resolveer Boşuna Üzülme. Aileni Mahkemeye Ver. Benim Bahsettiğim Mahkemede Şunlar Olur; Sen Olayı Anlatırsın, Mahkemenin Kendi Psikolokları Var. Onlar Hemen Olaya El Koyarlar ve İnan Bana Bu Gibi Olaylarda Hiç Bir Zaman Çocuklar Suçlu Değildir. Aileni Hemen Karşıdan İzlemeye Alırlar ve Senin En Ufak Bir İstismarında Ailene Müdahale Ederler. Ailen Senden Okadar Korkarki Seninle Konuşurken Ağzından Çıkacak Kelimeleri Bile 10 Defa Düşünürler. Eğer Bunu Yaparsan Ki Çok Basit ve Korkacak Hiç Birşey Yok Ancak Huzur Bulabilirsin. Adalet Yerini Bulur ve Ailen Sana Asla Hakaret Edemez. En Güzel Çözüm Bu.

Haklısın kardeş başka bir çözümü yok çünkü arkadaş çekingen ve annesiyle arasında konuşamayacak kadar mesafe varmış...En iyi çözüm budur heralde ama arkadaş uygulayabilirse....

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

• Annen İle konuşmayı denedinmi Neden böyle davranıyosun diye bilmiyorum belki bi yanlışını Görmüştür

NEYSE SADEDE GELEYİM;

BAK GUZELİM OYLE YADA BOYLE BENDE O DURUMLARDAN GEÇTİM.. ANNEMLE BABAMLA PEK ÇOK SORUNUM OLDU...
    ANNEMLE HELE HELE.. (BABAM DA AYRI BİR ALEMDİ)

15,16,17 YAŞLARI ALLAHIM KABUS GİBİ GELDİ GEÇTİ...

ŞUNU UNNUTMA ANNENLE MUTLAKA KONUŞMAYI DENE.. EĞER KONUŞAMIYORSAN ONA MEKTUP YAZ.. (COK CİDDİYİM ETKİLİ OLUYOR)
    ONU SEWDİĞİNİ ANCAK BAZI HAREKETLERİNİN ONU ÇOK UZDUĞUNU ANLAT... VE ONUN GOREBİLECEĞİ YERE KOY O MEKTUBU KENDİLİĞİNDEN BULSUN....

ERGENLİĞİN VERDİĞİ TUHAF TEPKİLERİM OLABİLİR ANCAK SEN BANA YARDIMCI OLURSAN BEN BU DURUMU ATLATABİLİRİM VS VS YAZ...

BAŞKALARINA ANLATMA DERDİNİ (KENDİ AİLEN DIŞINDA) SONRA SEN BUYUYUNCE YANI YILLAR SONRA ''AYYY O ÇOK PROBLEMLİYDİ AİLESİYLE BİLE ANLAŞAMAZDI'' VS VS LAFLARI KULAĞINA GELİR DAHA DA MORALİN BOZULUR..
    UNUTMA BUNU..

FARKLI SORUNLARIN OLURSA PM AT.. ORADAN CVPLARIM..

SAĞLICAKLA KAL..

• Bak Şimdi Sana Söyliyeyim. Bir Çocuk Yanlış Yaparsa Bu Onun Yanlışı Olamaz. Bu Büyüklerin Yanlışıdır. Bu Heryerde Böyledir. Çocuklar Yanlış Yaparsa Ailesi Onun Yanlış Olduğunu Oturup Konuşarak Anlatmaya Çalışır. Her Halikarda Ne Yanlış Varsa Büyüklerindir. Çocuklar Kendi Haklarını Bilmedikleri İçin Kendilerini Savunmasız Zannediyorlar. Aslında Çok Yanlış. Oturup Konuşularak Düzelemiyorsa Bazı Şeyler Adalet Yoluyla Çok Güzel Düzelir. Bunu Unutma.

quote:

Orjinalden alıntı: PaNoZ

Annen İle konuşmayı denedinmi Neden böyle davranıyosun diye bilmiyorum belki bi yanlışını Görmüştür

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Sen yine iyisin. Edwird'ın babası, dedesi ve bilimum akrabaları balgam atıyor. Haline şükret.

Bu arkadaşın nasıl birisi olduğunu daha çözemedim...
    Ama senden daha kötü durumda olanları anlayabileceğin en basit bir örnek.(Tabii gerçekse !)

Aile de bütün bireylerin sana karşı tutumu aynı mıydı ? Bahsetmediğine göre sanmıyorum.
    Eğer bu sınavı atlatırsan ileride iyi bir hayat tecrüben olur. Yani sana ayrı bir olgunluk kazandırır. (Olumlu bakacak olursak.)
    Benim Edwird'i çözemediğim gibi sende mi anneni çözemedin hiç. Annen bir şey dediğinde hemen kubarma, sen büyüklük yaparak alttan almaya çalış. Ve diğer aile fertlerinden de yardım iste bu konuda!
    Diyeceğim o ki kendine karşı farklı bir davranış beklentin varsa, ilk önce karşındakinden değil yine kendinden başlamalısın. (Anneni tasvip etmesemde!)

" Biz cahil derken, mektep görmemişleri kast etmiyoruz; kast ettiğimiz ilim hakikat bilmektir, yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıkabileceği gibi hiç okumak bilmeyenden de hakikati bilen gerçek alimler çıkabilir..."

Mustafa Kemal ATATÜRK

• la banada oluyo bagzen bırden sınırlı oluyorum ergenlıgı gectım gercı nedense anneme bagrıyorum sınır eoluyorum o an ama sonra uzuluyorum annemde benı cok sever herdeıgımı yapar yanı kendını bana adamıs gıbı ama nedense bagzen sınırlenıyorum ne deıgımı bılmıyorum anneme salk kafa basmıyo gıbısınden sozler sarf edıyorum ve sonra cok uzuluyorum ama azaltmaya calısıcam bunu annem en onemlı varlıgım hayatta ailemle bırlıkte

• quote:

Orjinalden alıntı: ß@HR

quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Sen yine iyisin. Edwird'ın babası, dedesi ve bilimum akrabaları balgam atıyor. Haline şükret.

Bu arkadaşın nasıl birisi olduğunu daha çözemedim...
    Ama senden daha kötü durumda olanları anlayabileceğin en basit bir örnek.(Tabii gerçekse !)

Aile de bütün bireylerin sana karşı tutumu aynı mıydı ? Bahsetmediğine göre sanmıyorum.
    Eğer bu sınavı atlatırsan ileride iyi bir hayat tecrüben olur. Yani sana ayrı bir olgunluk kazandırır. (Olumlu bakacak olursak.)
    Benim Edwird'i çözemediğim gibi sende mi anneni çözemedin hiç. Annen bir şey dediğinde hemen kubarma, sen büyüklük yaparak alttan almaya çalış. Ve diğer aile fertlerinden de yardım iste bu konuda!
    Diyeceğim o ki kendine karşı farklı bir davranış beklentin varsa, ilk önce karşındakinden değil yine kendinden başlamalısın. (Anneni tasvip etmesemde!)

-Edwırdın olayları senaryo...

-Kardeş büyüklüyünü göster demişsin kısmen katılıyorum Allah katında bu sabrından dolayı çok güzel mükafatlar alırsın...Ama bu Dünya'da da daha fazla ezilmene sebep olur sen alttan aldıkça o üstüne gelecektir...Ama ablana iyi davranıyormuş anladığım kadarıyla ablanın seninle ilişkisi nasıl? Eğer ablanla aran iyi ise bu durumu ablan ile paylaş... "Abla annem sana iyi davranıyor fakat bana çok ters davranıyor acaba bir yanlışımmı var? Yada senin tutumun anneme karşı nasılda sana bu kadar iyi davranıyor?"

Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

• bu laftan sonra dırek sınırsız ban vermelerı gerek aynı zamanda annenı yan yatır dıyen arkadasada..yanına bıde muhahaha smıley koymus
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.