Şimdi Ara

Annemin beyin röntgeni raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar annemde baş dönmesi, kusma şikayeti yüzünden doktora gittik vertigo olabilir diye. röntgen sonucu çıktı ben inceledim ama birşey göremedim raporda şöyle yazıyor bir sıkıntı yok değil mi? doktora randevu alamadık randevu gözükmüyor şuanda. Sonuç kısmında birşey yazmıyor raporda

RADYOLOJİK BULGULAR:

Posterior fossadan geçen kesitlerde serebellar hemisferler, beyin sapı oluşumları, 4. ventrikül ve bazal sistemler olağan görünümdedir.

Supratentorial bölgeden geçen kesitlerde serebral hemisferlerin gri-beyaz cevher ayrımları, periventriküler ve subkortikal beyaz cehver alanları, orta hatta ventriküler sistem ve bazal ganglionlar normal olarak izlenmektedir.

Tetkike dahil kemik yapılar normaldir.

SONUÇ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 26 Temmuz 2021; 18:40:21 >

• Tıpçılar gelsin

• Devam sorun yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KılarkGeybıl

Devam sorun yok

oh hocam çok sağolun. doktora daha inceletmedik ama sonradan bişey çıkmaz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 26 Temmuz 2021; 18:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsa tümörün capi boyu cinsi oldugu yer nereye dogru gelismekte onlari yazardi

• quote:

Orijinalden alıntı: KılarkGeybıl

Olsa tümörün capi boyu cinsi oldugu yer nereye dogru gelismekte onlari yazardi

haklısınız sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneciginizde kolestrol yada tansiyon olabilir onlara baktirin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek hekim raporu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.