Şimdi Ara

Annem Hakkın rahmetine kavuştu Lutfen bir FAtiha okuyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
1
Favori
21.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu illet hastalığı yakından yaşayan benim ve Allah kimsenin başına vermesin.

Annem 10 Sene önce göğüs kanseri oldu. Ve Göğüsü alındı. Metastaz oldu. Yani vücudun çeşitli kısımlarına yayıldı.
    Son 4 ayda ne olduysa oldu. Çok iyidi aynı bizim gibi. Birden bire düştü.Yatalak oldu yürüyemez oldu. Şimdi gitgide kötüleşiyor.
    Çok koşturdum. Aramadığım Doktor dosyasını göstermediğim doktor kalmadı. Maalesef yapılacak birşey yokmuş. En son otururken kalçası kırıldı. Ameliyat ile platin takıldı.
    Şimdi bilinci yerinde ama dediğim gibi kötüleşiyor.
    Olur ya belki bileniniz bu haldeyken bile bu illletten kurtulanınız en azından yaşam süresini bir şekilde uzatanınız vardır yaşamışsınızdır diye bu konuyu açtım.
    Kısa anlattım uzatmaya gerek yok.
    Yaşı daha 52

Yapılacak birşey var mıdır sizce.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 18 Şubat 2012; 18:02:35 >

• bilmiyorum ama Allah'tan ümit kesilmez , İnşallah tedvisi bulunur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-17B5D9F8B

bilmiyorum ama Allah'tan ümit kesilmez , İnşallah tedvisi bulunur ...
    çok geçmiş olsun Allah'tan ümit kesilmez..
  • Sagolun arkadaslar.umidim kesilmedi hic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Sagolun arkadaslar.umidim kesilmedi hic.
    bir ara haberde kanser olanları amerika istiyor diye okumuştum.Tüm kanser için tedavileri yapılıyor ama kobay olarak kullanıyorlar sanırım düşünürsen bir araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1948685BE

bir ara haberde kanser olanları amerika istiyor diye okumuştum.Tüm kanser için tedavileri yapılıyor ama kobay olarak kullanıyorlar sanırım düşünürsen bir araştır.

Alıntıları Göster
    hakan kardeşim çok üzüldüm Allah şifalar versin annenize gerçekten kötü bir hastalık bu zamanında ailemizde bizde yaşadık..

bitkisel yöntemlerle kanserle mücadele yapılıyor zaman zamaniyileşmiş insanlar olduğunu duyuyoruz benim yöreme yakın biryerde bitkisel mücadele yapan ünlü biri var web sitesi de mevcut bir göz atın derim...

bakınız ege lokman bitki botanik (bakır - kırkağaç - manisa) http://www.egelokman.net/

• Babamda beyin tumoru hastasi. Uc yildir uc kere ameliyat oldu benim babamda gayet iyiydi ama uc aydir yatalak konusamiyor vucudunun sag tarafi tutmuyor. Altuzan adli bir ilaca baslayacagiz bizde.mevcut kemoterapiyi birakip. Izmirde tibbi onkolog ve bitkisel tedavi yapan bir doktor var canfeza sezgin adli. Bir arastir istersen. Ege universitesinde calisiyor. Dilersen irtibata gecebiliriz ozelden ulasabilirsin her sorun icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Babamda beyin tumoru hastasi. Uc yildir uc kere ameliyat oldu benim babamda gayet iyiydi ama uc aydir yatalak konusamiyor vucudunun sag tarafi tutmuyor. Altuzan adli bir ilaca baslayacagiz bizde.mevcut kemoterapiyi birakip. Izmirde tibbi onkolog ve bitkisel tedavi yapan bir doktor var canfeza sezgin adli. Bir arastir istersen. Ege universitesinde calisiyor. Dilersen irtibata gecebiliriz ozelden ulasabilirsin her sorun icin.
    CIMAHER diye bir ilaç var. küba imalatı. yalnız sağlık bakanlığının onayı ile hiç çare kalmamış hastalar için getirtilebiliyor. çünkü deneysel nitelikte.
    ilginç sonuçlar alındığı söyleniyor. bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcoupe

CIMAHER diye bir ilaç var. küba imalatı. yalnız sağlık bakanlığının onayı ile hiç çare kalmamış hastalar için getirtilebiliyor. çünkü deneysel nitelikte.
    ilginç sonuçlar alındığı söyleniyor. bir bakın isterseniz.

Alıntıları Göster
    Kardeşim son evre çok geç diye düşünüyorum tedavi için. Anne kaybı acıların en büyüklerindendir. sen kendini iyiyede kötüyede hazırla eğer allah başa vermesin kötü birşey olursa

En geç 100yıl sonra kavuşacağım diye kendini avutabilirsin
    Hee bide allahdan umut kesilmez fişi çekilirken yaşama dönenler var. sen namazını dua'nı eksik etme. Fakir birisini doyur ve hayır duasını al. Yaşlı bir insana yardım et hayır duasını al. Bu kişilerin duasını çok makbuldür

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Kardeşim son evre çok geç diye düşünüyorum tedavi için. Anne kaybı acıların en büyüklerindendir. sen kendini iyiyede kötüyede hazırla eğer allah başa vermesin kötü birşey olursa

En geç 100yıl sonra kavuşacağım diye kendini avutabilirsin
    Hee bide allahdan umut kesilmez fişi çekilirken yaşama dönenler var. sen namazını dua'nı eksik etme. Fakir birisini doyur ve hayır duasını al. Yaşlı bir insana yardım et hayır duasını al. Bu kişilerin duasını çok makbuldür

Alıntıları Göster
    Annenize dua ettim.Allah acil şifa versin ...

• Allah acil şifalar versın, arkadaşlar bence önemli öneriler vermişler, ben bitkisel tedaviyi ve kübadan gelebilen ilacı araştır derim,
    daha yaşı genç annenin, üstesinden gelebilir, gelmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Allah acil şifalar versın, arkadaşlar bence önemli öneriler vermişler, ben bitkisel tedaviyi ve kübadan gelebilen ilacı araştır derim,
    daha yaşı genç annenin, üstesinden gelebilir, gelmesi gerekiyor.
    Öneriler için çok teşekkür ederim. Hepsini tek tek araştırıp deneyeceğim arkadaşlar. çok sağolun

Allah Razı olsun hepinizden
  • geçmiş olsun. ziya özel'i bi araştır istersen. zakkum çiçeğinden ürettiği ekstrelerle tamamen iyile§en hastaları var. aynı zamanda bu tedaviye rağmen kaybedilen hastalar da var. karar senin.internette birsürü bilgiye ulaşabilirsin. yalnız ziya özel bildiğim kadarıyla nisan- mayıs ayıma kadar istanbulda kalıyor. mayıs sonrasında muğlaya gidip ilaç üretimini yapıyor ve hasta kabul ediyor. kışın hasta kabul etmiyor bildiğim kadarıyla. ama senin kaybedecek vaktin yok o yüzden eğer kafana yattıysa ziya özele ulaş ve durumunu anlat.( bu arada zakkum çok zehirli bir bitkidir. halk arasında "katır öldüren" diye bilinir. sakın kendi başına birşey yapmaya kalkma. zakkum ekstrelerinin baya bi seyreltilmesi lazım ve bu kesinlikle ev şartlarında olmaz. ziya özel ilk bu buluşunu televizyonda anlattığında bazı insanlar zakkum bitkisini kaynatıp içmiş ve hayatını kaybetmişlerdi. çünkü zakkum çok zehirlidir )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jumaru_444

geçmiş olsun. ziya özel'i bi araştır istersen. zakkum çiçeğinden ürettiği ekstrelerle tamamen iyile§en hastaları var. aynı zamanda bu tedaviye rağmen kaybedilen hastalar da var. karar senin.internette birsürü bilgiye ulaşabilirsin. yalnız ziya özel bildiğim kadarıyla nisan- mayıs ayıma kadar istanbulda kalıyor. mayıs sonrasında muğlaya gidip ilaç üretimini yapıyor ve hasta kabul ediyor. kışın hasta kabul etmiyor bildiğim kadarıyla. ama senin kaybedecek vaktin yok o yüzden eğer kafana yattıysa ziya özele ulaş ve durumunu anlat.( bu arada zakkum çok zehirli bir bitkidir. halk arasında "katır öldüren" diye bilinir. sakın kendi başına birşey yapmaya kalkma. zakkum ekstrelerinin baya bi seyreltilmesi lazım ve bu kesinlikle ev şartlarında olmaz. ziya özel ilk bu buluşunu televizyonda anlattığında bazı insanlar zakkum bitkisini kaynatıp içmiş ve hayatını kaybetmişlerdi. çünkü zakkum çok zehirlidir )

BUNU YAZMAK İÇİN GİRMİŞTİM KONUYA.0
    EVET ZİYA ÖZEL BİZİM DE DOKTORUMUZ ŞUAN VE İLAÇLARI SAYESİNDE ANNEM MİĞDE KANSERİNDEN HAYATA DÖNDÜ DİYEBİLİRİM. ANNENİZ İÇİN NAMAZLARDAN SONRA BOL BOL DUA EDERİM KARDEŞİM. RABBİM "ŞAFİ" İSMİNİ TECELLİ ETTİRSİN ANNENİZİN ÜZERİNDE İNŞALLAH...

• quote:

Orijinalden alıntı: profxx

quote:

geçmiş olsun. ziya özel'i bi araştır istersen. zakkum çiçeğinden ürettiği ekstrelerle tamamen iyile§en hastaları var. aynı zamanda bu tedaviye rağmen kaybedilen hastalar da var. karar senin.internette birsürü bilgiye ulaşabilirsin. yalnız ziya özel bildiğim kadarıyla nisan- mayıs ayıma kadar istanbulda kalıyor. mayıs sonrasında muğlaya gidip ilaç üretimini yapıyor ve hasta kabul ediyor. kışın hasta kabul etmiyor bildiğim kadarıyla. ama senin kaybedecek vaktin yok o yüzden eğer kafana yattıysa ziya özele ulaş ve durumunu anlat.( bu arada zakkum çok zehirli bir bitkidir. halk arasında "katır öldüren" diye bilinir. sakın kendi başına birşey yapmaya kalkma. zakkum ekstrelerinin baya bi seyreltilmesi lazım ve bu kesinlikle ev şartlarında olmaz. ziya özel ilk bu buluşunu televizyonda anlattığında bazı insanlar zakkum bitkisini kaynatıp içmiş ve hayatını kaybetmişlerdi. çünkü zakkum çok zehirlidir )

EVET ZİYA ÖZEL BİZİM DE DOKTORUMUZ ŞUAN VE İLAÇLARI SAYESİNDE ANNEM MİĞDE KANSERİNDEN HAYATA DÖNDÜ DİYEBİLİRİM. ANNENİZ İÇİN NAMAZLARDAN SONRA BOL BOL DUA EDERİM KARDEŞİM. RABBİM "ŞAFİ" İSMİNİ TECELLİ ETTİRSİN ANNENİZİN ÜZERİNDE İNŞALLAH...

geçmiş olsun kardeş biraz bilgi verebilir misin? annenin hastalığı kaçıncı evreydi? cerrahi oldu mu yoksa hiçbirşey kullanmadan ziya beyin ilacını mı kullandı? şu an durumu nasıl?

• quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun kardeş biraz bilgi verebilir misin? annenin hastalığı kaçıncı evreydi? cerrahi oldu mu yoksa hiçbirşey kullanmadan ziya beyin ilacını mı kullandı? şu an durumu nasıl?

Alıntıları Göster
    allah çok acil şifalar verir inşallah

• quote:

quote:

quote:

Ziya özele mail attım insallah kabul eder.su an zaten annem istanbulda oraya tedaviye gitmişti ama kalçası kırıldı iste. Oradada ameliyat oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

quote:

quote:

Ziya özele mail attım insallah kabul eder.su an zaten annem istanbulda oraya tedaviye gitmişti ama kalçası kırıldı iste. Oradada ameliyat oldu.

mailinize cevap vermesi biraz zor çünkü mayısa kadar (marmaristeki muayenehanesine gidene kadar) hasta kabul etmiyor. istanbul adresini bilmiyorum ama evine kadar gidip ısrar et. ne yap ne et razı et hocayı. mutlaka hastayı da görmek isteyecektir. bununla ilgili bir site var yazılanları baştan sona oku yardımcı olacaktır. sitenin adresi: fundasen.wordpress.com/2010/12/23/n-o-i-ekstresi-ve-ziya-ozel/

• quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam,Allah acil şifalar verir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkybrk

Geçmiş olsun hocam,Allah acil şifalar verir inşallah.

Alıntıları Göster
    Allah yar ve yardımcınız olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.