Şimdi Ara

Annem Çok İspiyoncu Ne Yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • defalarca aldım konuştum yok arkadaş lak lakçı derler o hesap.

anne ben mıçmaya gidiyorum desem babam işten gelince oğlun bugün mıçmaya gitti diyor.

geçen okul fotoğraflarıma bakıyodu dedi hiçbirine aşık olmadın mı bu kızların kızı gösterdim adı gizem dedim

geldi arkadaşla otururken Meli'de gizemi seviyormuş dedi. arkadaş gizem ve ben aynı okuldan mezunduk iyiki kızın sevgilisi falan değildi.

sonra akşam fırça attım dedim böyle şeyler söylenir mi artık illahlah ettirdin dedim. 1 hafta sonra demin annesiyle geldi aynı arkadaş

bu sefer annesine Meli bana kızdı şunu anlattım diye dedi ulan bantlıcam yemin ediyorum içeri gidip dövesim var yeni gittiler

• CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 25 Kasım 2013; 20:27:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Koşarak mıçtıgını söyle
  • Allah kolaylik versin ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

CSB

şu her konuya csb yazmaktan vazgeçin. hikaye yazmadım gördüğün gibi ayrıca annemi olaya katmam hiçbir olayda.

hiçte csb yazdığım görülmemiştir o yüzden burayı terket

milletin annesine bakıyorum zeki oturmasını kalkmasını bilen çalışan kadınlar
  • benimkide seninkinin değişik versiyonu ne olsa ne bitse benim yanımda değil ama gece direk babama anlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

CSB

şu her konuya csb yazmaktan vazgeçin. hikaye yazmadım gördüğün gibi ayrıca annemi olaya katmam hiçbir olayda.

hiçte csb yazdığım görülmemiştir o yüzden burayı terket

milletin annesine bakıyorum zeki oturmasını kalkmasını bilen çalışan kadınlar

Tamam sakin ol. :)

Hocam annen sonradan mı böyle oldu yoksa eskidendir mi böyle?

+Durumu babana anlat annenle konuşsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nick anne uyumu
  • Konu nick uyumu+csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirşey anlatma kardeşim eve gel Anne nasılsın akşam ne yemek var falan muhabbetin bu olsun
  • Ozaman söylemiceksin arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

defalarca aldım konuştum yok arkadaş lak lakçı derler o hesap.

anne ben mıçmaya gidiyorum desem babam işten gelince oğlun bugün mıçmaya gitti diyor.

geçen okul fotoğraflarıma bakıyodu dedi hiçbirine aşık olmadın mı bu kızların kızı gösterdim adı gizem dedim

geldi arkadaşla otururken Meli'de gizemi seviyormuş dedi. arkadaş gizem ve ben aynı okuldan mezunduk iyiki kızın sevgilisi falan değildi.

sonra akşam fırça attım dedim böyle şeyler söylenir mi artık illahlah ettirdin dedim. 1 hafta sonra demin annesiyle geldi aynı arkadaş

bu sefer annesine Meli bana kızdı şunu anlattım diye dedi ulan bantlıcam yemin ediyorum içeri gidip dövesim var yeni gittiler

Bi an kardeşimin dh üyeliği var mı diye düşündüm okurken. Benim annemi anlatmışsın.

• quote:

defalarca aldım konuştum yok arkadaş lak lakçı derler o hesap.

Evin gizli yerlerine mıç ve onun olayı çözmesini bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC0927F0F -- 25 Kasım 2013; 21:49:07 >

• bizim evde kamera falanda yok kontrol ettimde demek benim annemden bahsetmio demekki bazı annelerde bu sendromlar yaşanabiliyor çözüm bulursan banada söle... kimse duymasın dedim olayı ülkeler arası sorun haline getiriyor ama bu annelerde şuda var istedin kadar konuş cık olmuo denedim kızıncada maaaaa ne olmuş bundanmı utanıosun diyen bi anneye sahibim seni en iyi ben anlarım dostum gel bi çayımı iç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkunçlukarı -- 26 Kasım 2013; 1:16:30 >

• O konuda şanslıyım annem utandigindan herseyi anlatmaz

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.