Şimdi Ara

Annem babam ayrı annemin soyisimde Değişti düğün davetiyem de soyisimler nasıl olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annem babam ayrıldı babam 7 Yıldır barışmaya Çalışıyor annemi ikna edemedi. Gelelim asıl soruna düğünüm var ve pazartesi davetiyeler basılacak ve annem kızlık soyismini kullanıyor, babam annenin soy ismi farklı yazarsa ben Düğüne bile gelmem diyor annem babamın soyismini bıraktım diyor kabul etmiyor, arada kaldım Nasıl bir çözüm bulabilir soyisimlerimiz yolasığmaz benim nişanlım topuz annem yolasığmaz ailesi ve topuz ailesi altına sadece anne baba ismi yazim dedim Onada yok diyor illa kızlık soyadım olacak diyor ne yapacağımı şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anne Babası Ayrı Olanların Düğün Davetiyesi

Boşanmış ailelerin düğün davetiyeleri konusunda birçok soru ve endişe ortaya çıkabilir. İşte, anne babası ayrı olanların düğün davetiyeleriyle ilgili bazı bilgiler:

• Ebeveynlerin İsimlerini Listelemek: Geleneksel olarak, düğün davetiyelerinde ebeveynlerin isimleri listelenir. Anne babası ayrı olan kişiler, ebeveynlerini aşağıdaki şekillerde listeleyebilirler:

• Sadece anne veya babanın adı
      • Her iki ebeveynin de adları, evlatlık ilişkisi varsa "anne" veya "baba" olarak belirtilerek
      • Ebeveynlerin isimlerinden hiç bahsedilmeyerek
    • Soyadı Kullanımı: Anne babası ayrı olan kişilerin düğün davetiyelerinde soyadı kullanımı değişkenlik gösterebilir. Kişi, kendi soyadını kullanabilir, annenin veya babanın soyadını kullanabilir veya çift soyadı kullanabilir.

• Misafirleri Bilgilendirme: Ebeveynlerinin ayrılmış olduğunu misafirlere önceden bildirmek isteyen kişiler, düğün davetiyesine bir not ekleyebilirler. Örneğin, "Ebeveynlerimiz ayrılmıştır, ancak bu mutlu günümüzü sizinle kutlamak için bir araya gelmekten heyecan duyuyoruz" yazabilirler.

• Çocukların Katılımı: Boşanmış ailelerde çocuklar, düğün davetiyesinde özel bir bölüme dahil edilebilir. Örneğin, "Çocuklarımızın [çocukların isimleri] bu özel günde bizimle birlikte olacağından mutluluk duyuyoruz" yazabilirler.

• Düğün Programı: Düğün programı, ebeveynlerin ayrı olduğu durumlarda dikkatlice planlanmalıdır. Her iki ebeveynin de tören ve resepsiyona katılmasının sağlanması önemlidir ve onların katılım sırası önceden belirlenmelidir.

Anne babası ayrı olan kişiler, düğün davetiyelerini kişiselleştirerek kendi aile dinamiklerini yansıtabilirler. Önemli olan, ebeveynleri onurlandırırken aynı zamanda özel günlerini kutlamaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Babanın kafasını yaşamak isterdim.
  • ayıp be çocuklarının en güzel günü olacak belki de kendi malca şeylerini katıyorlar işin içine. böyle ana babaya hayırsız evlat müstahak aslında
  • Soy isim eklemeden kendi adını yaz direkt, annenle babanada ders olsun.
  • Davetiye basmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban öyle saçma bi şart koşuyorsa senin yerinde olsam gelme derdim..Merak Etme düğün de babasizligin nasıl bisey olduğunu az çok tahmin ediyorum 7 yaşından beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rovasatacekenmanda -- 25 Temmuz 2015; 23:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rovasatacekenmanda

Baban öyle saçma bi şart koşuyorsa senin yerinde olsam gelme derdim..Merak Etme düğün de babasizligin nasıl bisey olduğunu az çok tahmin ediyorum 7 yaşından beri.

Ne nişanım ne söz Herşey sıkıntı oldu valla ne heyecanı kaldı ne bişeyi daha güzel bir gün olsun diye uğraşıyorum ama elimden ne gelsin 30 Yaşında anne baba Arasında eziliyorum valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Gelmiyosaniz gelme de.Kimseye ihtiyacın yok.30 yaşındasin abi.Eger onlar sana ihtiyaç duymuyorsa sende onlara duyma.Onlar ailelerini dusunmuyorlar ama sen kuracağın aileyi düşünmek zorundasın onlar gibi olmak istemessin değil mi?Ozaman seni düşünenler için yaşamaya başla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Soy isim eklemeden kendi adını yaz direkt, annenle babanada ders olsun.

Ben de olsam böyle yapardım. En mantıklısı bu bence de hem ufaktan bir ders vermiş olursun.

xxx Bey
    xxx Hanım
    Olabilir bence.

• İkisini de çağırma da işin ciddiyetini anlasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: rovasatacekenmanda

Gelmiyosaniz gelme de.Kimseye ihtiyacın yok.30 yaşındasin abi.Eger onlar sana ihtiyaç duymuyorsa sende onlara duyma.Onlar ailelerini dusunmuyorlar ama sen kuracağın aileyi düşünmek zorundasın onlar gibi olmak istemessin değil mi?Ozaman seni düşünenler için yaşamaya başla.

Bu gidişle düğün iptal olacam bse Tartışma çıktı nişanlımda benim lafıma kızdı :) ne hallere düştük ya :)

Eğer nişanlın sana destek olmuyorsa onu da postala unutma abi sen Darüşşafaka değilsin insanların karnını doyurmak için evlenmiyorsun mutlu olmak için eğer mutlu olmayacaksan her gece evlenebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Meert.

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Soy isim eklemeden kendi adını yaz direkt, annenle babanada ders olsun.

Ben de olsam böyle yapardım. En mantıklısı bu bence de hem ufaktan bir ders vermiş olursun.

xxx Bey
    xxx Hanım
    Olabilir bence.

Annem kabul etse olabilir :)

Annenin akrabalarina annenin kizlik soyadiyla babanin akrabalarina babanin istedigi gibi bastir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawlord

Davetiye basmayın

Zebaniye basmayın

• Adına üzüldüm
    En uygun çözüm yukarıdaki arkadaşın dediği gibi x bey x hanım

Darısı tüm dh halkına

• Üzüldüm hoca, sende agirligi koy gelmezseniz gelmeyin de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanız barışmak için uğraşıyorsa neden annenizin soyadı olursa gelmem diyor?

• kendine yeni soyad al kapak olsun herkese

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmeden boşanacam neredeyse dedem anneannemde girdi işim içine bu gün aynı anda benim evde dedem anneannem varken babam giremedi büyüdü gitti kavgalar çıktı neredeyse nişanlım bırakacak anneside sinirlendi Düğüne 1 ay kala bitme raddesine geldi ilişki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.