Şimdi Ara

anne sevgisi nasıl bişey acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir annenin evladına duyduğu sevgiyi çok merak ediyorum acaba nasıl bir duygu ki hiçbir anne evladına kıyamaz ?

• Bence antılmaz anne sevgisi...
  • mesela bir insanı annesinden daha çok seven biri olamaz derler doğrumu acaba
    buna aşk da dahil mi ?
  • Bir anne çocuğu öldüğü zaman, ömür boyu unutmuyormuş. Peki şöyle birşey diyeyim (allah korusun) ters bir durum olsa, bizler 1-2 sene sonra unutup gideceğiz sadece özel günlerde hatırlayacağız. Boşa dememişer ana gibi yar olmaz..

• seni karşılıksız seven tek canlıdır
  • Ana gibi yar,
    İstanbul gibi diyar,
    Güleni şöyle dursun,
    Ağlayanı bahtiyar.

• 3 yaşında kızım var Bana dünyanın en tatlı bebeği geliyor geleceği düşünüyorum bazen bi erkek arkadaşı olacak muhakkak ki ve ben o arkadaşı onu üzerse ağlatırsa istemediği birşey yaparsa diye şimdiden çok kayugılanıyorum. . . Yada hayatın zor anlarıyla baş edemezse yenik düşerse diye çok korkuyorum. Okumasını meslek sahibi olmasını hayal ediyorum mesela ve bunu gibi bir çok şey o bi oyuncak isterken ağladıüı zaman gözyaşlarını öpüyorum bende ağlamak istiyorum bazen ama bu yazdıklarımla bile size bu sevgiyi anlatamam ama herkes benim gibi anne de olamaz ufacık yaşta çocuklarını dövüyorlar oysa ne kadar günaha giriyorlar o ufacık bebek bilemez daha ne doğru ne yanlış

Ama bütün bu duygularımın sebebi de biliyorum ki anne baba sevgisi yaşamamış olmam 25 yaşındayım ama hala annemin saçlarını okşamasını o kadar çok isterdim ki eve gelince karnın açmı diye sormasını. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 10 Şubat 2010; 10:27:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın derdi ne?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malesef gunumzde ne annlerde var ama arkadaşlar.bebegını dırı dırı gömen anneler cocugnu dogurup cöpe atan anneler
  • Ana gibi yar olmaz..
    Bağdat gibi diyar olmaz..
    Ama bağdat bombalanır..

aklıma geldi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Ana gibi yar olmaz..
    Ama bağdat bombalanır..

aklıma geldi ..

• Dünyadaki gözle görülebilen mucizelerden biridir bir kadının doğum yapması. İnanılmaz bir olay bana kalırsa.

Anne sevgisi nasıl tabii ki bilemem ama anneye karşı duyulan sevgi bambaşka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Ana gibi yar olmaz..
    Ama bağdat bombalanır..

aklıma geldi ..

Ana gibi yar olmaz baba gibi hıyar olunmaz öyle birşey vardı bide :D

• Annemden nefret ediyorum.Ne güzel ki duygularımız karşılıklı.
  • anne seni karsılıksız seven sadece iyiligini isteyen tek canlıdır ugrunda ölümü göze alsan bile onun kadar deger verip sevemezsin cennet gercekten onların ayaklarının altında.. allah başımdan eksik etmesin annemi.. düşünüyorumda benim için okadar iyiligi yapan insana ben karşılıgını yeteri kadar verebiliyor muyum.. şu ygs denen lanet sınavı sadece onlar için kazanmayı istiyorum.. annemin ve babamın mutlu oldugunu görünce gercekten mutlu oluyorum.. ha ben sınavı kazanamayacagım ama yine sevgilerinden birşey eksilmeyecek.. iyiki varlar.. ikisinide cok seviyorum allah kimseyi evinden annesinden babasından ayrı brakmasın.. hele şöyle bir zamanda insanların bukadar aciz olup saf kötüyü oynadıgı bir dönemde anne babamızın kıymetini bilelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Annemden nefret ediyorum.Ne güzel ki duygularımız karşılıklı.

Eğer annenden gerçekten nefret ediyorsan bence bu senin değil annenin suçu sana en başta sevmeyi öğretememiş ne yazık ki sevmeyi de kendi öğrenememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuturuk

seni karşılıksız seven tek canlıdır

+1
    Kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkabuğu

quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Annemden nefret ediyorum.Ne güzel ki duygularımız karşılıklı.

Eğer annenden gerçekten nefret ediyorsan bence bu senin değil annenin suçu sana en başta sevmeyi öğretememiş ne yazık ki sevmeyi de kendi öğrenememiş

Ben sevmesini biliyorum ama onun gercek yüzünü görünce bazı seyleri anladım.Babamı çok seviyorum mesela.Ancak o da beni sevmiyor ben de onu.Annem cidden iyi bir insan degil bana göre hata kimde bilemem ama sonuç bu.
  • adam öldürün, hırsızlık yapın, birilerini dolandırın ne halt ederseniz edin anne, baba daima yanında oluyor senin. Biliyorsun ki seni satmayacak olan sadece onlar. Arkandan iş çevirmeyecek olan sadece onlar. Anne baba aile özellikle de anne çok kutsal bir varlık bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.