< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmarihanna -- 5 Kasım 2018; 15:44:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmarihanna -- 5 Kasım 2018; 15:44:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu forumda kız user olmaz csb
|
cool story sister
|
Forum ikiye bölünür .
1- csb diyenler 2- tanışak mı bayancılar |
Sıkma canını. Baktın olmuyor; zekasını içeriden hissedebileceğin alternatifleri değerlendir.
|
Ben bir kizin bir erkegi artik bu devirde sevebilecegine inanmiyorum. Kizin bir amaci vardir erkek ile veya anlik heves ile bi duygu sanip erkege yakinlasir. Sonra iliski biter zaten.
|
Guzelsn direk soylemeni tavsiye ederim hatta ozelden ara yokla isletiliyorum sansada pesine whatsaptan yurudun mu cocugun kimlik nosunu bile alirsin kendine ozen goster(makyajina giyime) bak bakayim cocuk sana nasil koscak
Burasi turkiye soz konusu turk erkekleri:d |
mavi kimlik pembe kimlikte bakamıyoruz artık zaten
Eğer gerçekten kız olsaydın merhaba derdin ve çocuk sana evlenme teklif ederdi |
Ona son hızı 200 kmh olan bir bmw'nin buradan Ankara'ya kaç saatte gidebileceğini sor, Ankara 450 km mesafede olduğu için 2 saat 12,5 dakika derse onunla çıkma çünkü o fakirdir.
Zengin olsaydı bir bmw'nin en aşağı 220 ile gittiğini bilirdi. Sempati karın doyurmuyor ama bmw anahtarı bir sürü kapı açar. |
Konu eglenme amacli diyor. Eleman cocugu seviyor. Kiz mi erkek mi belli degil uye. Biz ne yapcaz ki.
Ben hicbisey anlamadim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|