Şimdi Ara

Anlaşılan Tekrar Hatırlatmakta Fayda Var... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Olayların Fb düşmanlığıyla uzaktan yakından alakası yok. Tam tersine bence Gs benim beklemediğim kadar itidalli davrandılar şike sürecinde. Hatta çoğu zamanda daha fazla üstüne gidilmesi gerektiğini bile düşündüm.
    Şu sıralar büyük çoğunluk Fb nin düştüğü duruma üzülüyorlar. Türk insanı ne olursa olsun ne kadar fanatik olursa olsun veya ne kadar kötü olduüunu düşünsenizde zalimi sevmez. Burada ki durum Aziz ve Aykut gibi birisi diktatörlüğü adet haline getirmiş öbürü de bir gün ak dediğine kara kara dediğini ak diyen tabir-i caizse sinsiliği siste gezinmeyi kendine iş edinmiş ve bence kötü bir hoca!

Size bu kadar Aziz Yıldırım ı sevdiren nedir bir türlü anlam veremiyorum. Sanki bu adamdan önce Fb yoktu ve başarıszdı gibi davranıyorsunuz. Bol bol bine dikti diye bir başkan iyi bir başkan olmaz arkadaşlar! Bunu artık anlamanız lazım. ,

Kaldı ki o , Cemaat düşman, Uefa tü kaka, eski yöneticler içerden çökertiyor, yorumcular rezil, diğer tüm herkese karşı tek biziz, Alex kötü onu dedi bunu dedi, bugün de doktor patlak verdi. Eeeaaaa yani Ali Sami Alkış artık. Herkes kötü bir sen mi iyisin la diye de birisi sorsun artık.

Mastürbatif düşlerle(kendini tatmin etme manasında aklınız bel altına gitmesin) , herkes bizi sevmiyor biz tekiz biz en büyüzüğüz zaten en iyisini sevmezler kafasıyla gi-de-mes-si-niz! Giderseniz herkes düştünüz anda böyle bir tekme de bendene gelebilir ki bence Fb ucuz atlatıyor, bence... Ve yine biz başarılıyız bize düşman mantığının neden Gs ın o süper periyodunda yaşanmadığını da artık sorgulayın. Bunu anti-Gslılık kafasıyla değil gerçekten bilimsel bir soru bir sosyolojik olgu gibi düşünüp kafanızda yargılayın.

Ve artık, ama artık; Lütfen uyumayın, uyanın.

Bu konuda bizim iç işlerimize karışmaya ne yazık ki hakkın yok. Söylediklerin sadece tek yönlü. Aykut Kocaman kötü bir teknik direktör olabilir ama Fenerbahçe'nin değerlerinden birisidir. Senin bize karşı "kötü, uyanın" şeklinde mütalaa vermen saçmalıktır. Alex, Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Ertuğrul Karanlık veya Samet Güzel. Bunlara sadece bizler karşı çıkabiliriz. Varsa hataları yüzlerine söyler, gereken neyse onu yaparız. Yapmıyorsakta buna kimsenin karışmaya hakkı yoktur. Genel taraftarlık açısından konuşabilirsiniz buna kimsenin itirazı olmaz ama şu yaptığınız şey sadece kötülüğe hizmet eder. "Bak Galatasaray'lılar görüyor siz göremiyorsunuz" gibi saçma sapan muhabbet içine sokmaktan başk bir işe yaramıyor bu yazdıklarınız. Daha çok tetikliyor. Yani uyanın muyanın derken bizi aptal yerine koymuş oluyorsunuz.

Bizler gerizekalı değiliz. Görebiliyoruz nelerin olduğunu. Şike sürecinde en fazla konuşan taraf, Trabzonspor'dan sonra mağdur olmadığınız halde siz oldunuz. Üstüne gidecek birileri varsa o da yargı veya buna denk mercilerdir. Sizin bu konuda laf söylemeye sadece etik açıdan hakkınız olabilir. Ancak siz bu olayı Fenerbahçe başkanlık makamı ve teknik direktörlük makamına ve hatta Fenerbahçe'nin kendisine saygısızlık için kullandınız. "Şikeci Fener" laflarını ben kullanmayan Galatasaray'lı görmedim. Hoş, umurumuzda değil zaten. Bizler neyin ne olduğunu biliyoruz ve zamanında başımıza gelen onca talihsiz olayı nasıl atlattıysak bunuda atlatırız. 105 yıllık kulüp üç tane medya maymunu istedi diye çökmez merak etmeyin. Bu sorunu, birilerini, birileri istiyor diye asarak değil, Fenerbahçe'ye yakışır şekilde çözerek hallederiz.

Senin takımının taraftarları hergün oyuncularına söverken ve birilerini iki mağlubiyette asmaya çalışırken bir bak bakalım ben şahsen ne yazmışım. Taraftarlık, rakip taraftarın üzerine oynayarak, "ben birşey demiyorum ama sizin takımın hali ortada, uyanın" diyerekten sinsice ortalığı karıştırmak değildir. Sadece Arma ve ona hizmet edenin arkasından gitmek ve ne yaparsa yapsın sonuna kadar sovunup, rakip taraftar veya düşmanlara laf vermemektir. Eğer birileri kendi içimizde bize zarar veriyorsa cezasını biz keseriz. Sizin yardımınıza hiç ihtiyacımız yok. Sizler bir rakip olarak önce saygı göstermeyi ve gerek saha içinde gerek saha dışında sonsuza kadar dost kalabilmeyi sağlamalısınız. Başımızdaki yöneticiler, medya vs. dış etkenler istiyor diye bu kadar insanı birbirine düşman etmeye ne kadar hakları yoksa, bizlerinde bu safsatalara kanıp yapılan kelime oyunlarına kanmamamız gerekiyor.

Aykut Kocaman sizlere ne kötülük yaptı da kalkıp onun hakkında sinsi ve siste gezmeyi kendisine iş edinmiş diyebiliyorsun? Sen kimsinde koskoca Fenerbahçe'nin kötü veya iyi değerlerine bu kadar rahat laf etme hakkına sahip olabiliyorsun? Önce saygıyı öğrenin ondan sonra eleştirmeye başlayın. Bu yaştan sonra kimseye taraftarlık nasıl olur öğreteek değilim. Konu Fenerbahçe olunca gerekirse en yakın dostlarımı bir kalemde siler atarım. Lütfen şu konulara gelip mesaj atmayın. Sizleri ilgilendiren birşey mevcut değil.

Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı mıyım? Evet.
    Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti bünyesinde bir futbol takımı hatta spor kulübü müdür? Evet.

Yani her TC vatandaşı rakip bir takım taraftarı olsa bile istediği yorumu ve eleştiriyi yapabilir. Bu bir.

İkincisi şike süreci sadece Fenerbahçe'nin sorunu değil bu ülkenin sorunu. Çünkü şikeyi yapan kadar şikeden mağdur olanlarda var. O yüzden şike yapılan ortamda her takımın konuşma hakkı var. Yani şike işine karışan bireyler Türk futboluna leke sürdükleri için sadece siz değil herkes karşı çıkabilir, tepki gösterebilir. Bu iki.

Şikenin cezaları belliyken o cezalar sizin için değiştirildi mi? Evet.
    Ceza almanız gerekirken süreç az kalsın size ödül verilecek hale getirildi mi? Evet.
    Türkiye'de, Avrupa'da, Dünya'da benzer fiilerden birsürü takım küme düşerken siz hala 2011 sezonu şampiyonuyuz diye geziyor musunuz? Evet.
    Bunca çarpıklığa karşı bir vatandaş olarak karşı çıkmazsam benim koyundan ne farkım kalır. Ya da bunca çarpıklığı sırf tuttuğunuz takıma birşey olmasın diye görmezden gelirseniz sizin adalet anlayışınız nerededir sormak lazım. Bu üç.

Fenerbahçe için en yakın dostlarımı silerim demişsin. Gerçekten son zamanlarda okuduğum en talihsiz, en bilinçsiz düşünce yapısı bu. Sana hiç yakıştıramadım. Alt tarafı futbol. Fanatikliğinde bir sınırı ve bir raconu var. Acilen bilinçlenmeni ümit ediyorum.

• Yıllardan beri yüksek ego zarar veriyor bize, futbolun hayatınızda bu kadar anlam yer etmesi beni üzüyor.Kafalarınız adeta futbol ile yıkanıyor.

Futbolun bizi eğlendirmesi gereken şaklabanlık olduğunu unutmamak gerek
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı mıyım? Evet.
    Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti bünyesinde bir futbol takımı hatta spor kulübü müdür? Evet.

Yani her TC vatandaşı rakip bir takım taraftarı olsa bile istediği yorumu ve eleştiriyi yapabilir. Bu bir.

İkincisi şike süreci sadece Fenerbahçe'nin sorunu değil bu ülkenin sorunu. Çünkü şikeyi yapan kadar şikeden mağdur olanlarda var. O yüzden şike yapılan ortamda her takımın konuşma hakkı var. Yani şike işine karışan bireyler Türk futboluna leke sürdükleri için sadece siz değil herkes karşı çıkabilir, tepki gösterebilir. Bu iki.

Ceza almanız gerekirken süreç az kalsın size ödül verilecek hale getirildi mi? Evet.
    Türkiye'de, Avrupa'da, Dünya'da benzer fiilerden birsürü takım küme düşerken siz hala 2011 sezonu şampiyonuyuz diye geziyor musunuz? Evet.
    Bunca çarpıklığa karşı bir vatandaş olarak karşı çıkmazsam benim koyundan ne farkım kalır. Ya da bunca çarpıklığı sırf tuttuğunuz takıma birşey olmasın diye görmezden gelirseniz sizin adalet anlayışınız nerededir sormak lazım. Bu üç.

Fenerbahçe için en yakın dostlarımı silerim demişsin. Gerçekten son zamanlarda okuduğum en talihsiz, en bilinçsiz düşünce yapısı bu. Sana hiç yakıştıramadım. Alt tarafı futbol. Fanatikliğinde bir sınırı ve bir raconu var. Acilen bilinçlenmeni ümit ediyorum.

Barış değilmi hocam ismin? Neyse yanlışsa düzeltirsin. Sorun olmaz.

Ben dikkat ettiysen eleştiri yapılmasından bahsetmedim. "iyi veya kötü bir teknik direktör olabilir" dedim. Kalkıpta sinsi, uyanın, siste gezen vb. cümleleri ben şahsen rakip taraftara dedirtmemeye çalışırım. Bu korumacılık duygusudur. Yoksa arkadaş kalkıp dese ki ben Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın yönetim biçimini beğenmiyorum amenna. Bu bir eleştiridir ve eleştiri daima haktır. Bundan neden alıkoyayım arkadaşı? Ama bu eleştiri hakaret boyutlarına ulaşırsa gerekli tepkimi veririm. Bu da benim hakkımdır.

Şike süreci Fenerbahçe'nin sorunudur. Galatasaray hiçbir şekilde ahlak bekçiliğine durduk yerde kendini atayamaz. Yapılanlar sadece ortalığı ayağa kaldırmaktan başka birşey değil. UEFA sorunu çıkarttınız ama UEFA hiçbir zaman bütün Türkiye'yi men edeceğiz diye bir açıklama yapmadı. Bu sunü gündemi oluşturup, kimlerin uyutulduğunu yazmama gerek yok eminim biliyorsunuzdur. Çünkü yazarsam yukarıda dediğim "karışma" lafını yemiş olurum.

quote:

Bunlara cevap vermeye tenezzül bile etmem aslında. Bana bu işin belgelerini, para transferlerinin görüntülerini, banka hesap hareketlerini, açık davalı itiraflarını, transfer sözleşmelerini, futbolcu itiraflarını vb. somut delilleri getir sonra Fenerbahçe'yi ilk ben ipe götüreceğim söz. Tarla, bahçe ile orasından burasından kırpılmış tapeleri delil olarak sunmaya utanmaları gerekirken gelinen noktaya bak.

Fenerbahçe için bunu yaparım. Bu seni ilgilendirmez. Benim kendi tercihlerimden sanane? Fenerbahçe ve benim aramda nelerin geçtiğini ve benim neden bu kulübe deli gibi bağlı olduğumu kimse bilmez, bilmesine gerekte yoktur. Haddin olmayan cümleleri lütfen bana karşı kurma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

İslam Çupi'nin sözlerini komedi olarak değerlendiren "komedyen" arkadaşlar, kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Sizin bahsettiğiniz kişi, Gürcan Bilgiç, Ercan Saatçi ya da başka bir Fenerbahçeli değil. Spor gazeteciliğinin babası. Fenerbahçe holiganı olduğu için de bu sözleri yazmış değil. İçinde Fenerbahçe büyüklüğü gördüğünüz her cümleyi kuran adama cahilce saldırıyorsunuz. İslam Çupi'nin nasıl bir şahsiyet olduğunu tanımayanlar için tanıtmak boynumuzun borcu

Anlaşılan Tekrar Hatırlatmakta Fayda Var...

Komediymiş. Komik arkadaşlar sizi

Olabilir.O lafları söyleyen adam holiganın tekidir bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

quote:

quote:

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür.

Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz.

Hah işte onun adı konuldu koç nerelerdeydin. 6 yıl 3 ay.

Saygı nedir bilir misin? Karşındaki adamı tanıyor musun? Kaç yaşında olduğunu falan biliyor musun? Koç moç biraz saygılı olun.

Bana bu konunun amacını söyler misin? Yada 'Anlaşılan Tekrar Hatırlatmakta Fayda Var...' başlığındaki amacı. Cem Uzanın bilmem kimlerin işe dahil edilmesini. Üstüne Fenerbhaçe varsa Türkiye güllük gülistanlık yoksa mezarlık demek nedir? Saygı hak edene gösterilir.

Konunun açılış amacı veya içeriği önemli değil. Sen fikrini adama saygı çerçevesinde söylesen ne kaybedersin? Karşındaki adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Yaşı hakkında bir fikrin yok. Herşeyden önce ne olursa olsun karşındaki çocuk bile olsa saygılı konuşmanız gerekir. Ne gerek var durup dururken tartışmalara girmeye?

gitsinler kendi başkanlarıyla ilgilensinler onlar.

Kerasuslu
    antonidas nasıl da belli ediyorsunuz ergen olduğunuzu.

Ergen diye saldıracağına bir de dönüp özeleştiri yap.Fenerbahçe şudur şudur şudur bilmem nedir dersen (taraftarlık sınırlarının dışına çıkarak.) adam da gelir dalgasını geçer bundan doğal bir durum yok.Aynısı Galatasaraylılar için de geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygı nedir bilir misin? Karşındaki adamı tanıyor musun? Kaç yaşında olduğunu falan biliyor musun? Koç moç biraz saygılı olun.

Bana bu konunun amacını söyler misin? Yada 'Anlaşılan Tekrar Hatırlatmakta Fayda Var...' başlığındaki amacı. Cem Uzanın bilmem kimlerin işe dahil edilmesini. Üstüne Fenerbhaçe varsa Türkiye güllük gülistanlık yoksa mezarlık demek nedir? Saygı hak edene gösterilir.

Konunun açılış amacı veya içeriği önemli değil. Sen fikrini adama saygı çerçevesinde söylesen ne kaybedersin? Karşındaki adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Yaşı hakkında bir fikrin yok. Herşeyden önce ne olursa olsun karşındaki çocuk bile olsa saygılı konuşmanız gerekir. Ne gerek var durup dururken tartışmalara girmeye?

Kerasuslu

Ergen diye saldıracağına bir de dönüp özeleştiri yap.Fenerbahçe şudur şudur şudur bilmem nedir dersen (taraftarlık sınırlarının dışına çıkarak.) adam da gelir dalgasını geçer bundan doğal bir durum yok.Aynısı Galatasaraylılar için de geçerli.

Siz toz kondurmuyorsanız aysala.O Konuda da bize laf atıyorsanız saldırırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kerasuslu

Siz toz kondurmuyorsanız aysala.O Konuda da bize laf atıyorsanız saldırırım.

Gören de vatan millet meselesi sanacak.Ne demek saldırırım falan?

Şahsım adına konuşayım Ünal Aysal hakkında yazılıp çizilenlere katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mario Balotelli

Yıllardan beri yüksek ego zarar veriyor bize, futbolun hayatınızda bu kadar anlam yer etmesi beni üzüyor.Kafalarınız adeta futbol ile yıkanıyor.

Futbolun bizi eğlendirmesi gereken şaklabanlık olduğunu unutmamak gerek

Koca konuda sadece bu mesaj okumaya değer beyler, haberiniz olsun

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Olayların Fb düşmanlığıyla uzaktan yakından alakası yok. Tam tersine bence Gs benim beklemediğim kadar itidalli davrandılar şike sürecinde. Hatta çoğu zamanda daha fazla üstüne gidilmesi gerektiğini bile düşündüm.
    Şu sıralar büyük çoğunluk Fb nin düştüğü duruma üzülüyorlar. Türk insanı ne olursa olsun ne kadar fanatik olursa olsun veya ne kadar kötü olduüunu düşünsenizde zalimi sevmez. Burada ki durum Aziz ve Aykut gibi birisi diktatörlüğü adet haline getirmiş öbürü de bir gün ak dediğine kara kara dediğini ak diyen tabir-i caizse sinsiliği siste gezinmeyi kendine iş edinmiş ve bence kötü bir hoca!

Size bu kadar Aziz Yıldırım ı sevdiren nedir bir türlü anlam veremiyorum. Sanki bu adamdan önce Fb yoktu ve başarıszdı gibi davranıyorsunuz. Bol bol bine dikti diye bir başkan iyi bir başkan olmaz arkadaşlar! Bunu artık anlamanız lazım. ,

Kaldı ki o , Cemaat düşman, Uefa tü kaka, eski yöneticler içerden çökertiyor, yorumcular rezil, diğer tüm herkese karşı tek biziz, Alex kötü onu dedi bunu dedi, bugün de doktor patlak verdi. Eeeaaaa yani Ali Sami Alkış artık. Herkes kötü bir sen mi iyisin la diye de birisi sorsun artık.

Mastürbatif düşlerle(kendini tatmin etme manasında aklınız bel altına gitmesin) , herkes bizi sevmiyor biz tekiz biz en büyüzüğüz zaten en iyisini sevmezler kafasıyla gi-de-mes-si-niz! Giderseniz herkes düştünüz anda böyle bir tekme de bendene gelebilir ki bence Fb ucuz atlatıyor, bence... Ve yine biz başarılıyız bize düşman mantığının neden Gs ın o süper periyodunda yaşanmadığını da artık sorgulayın. Bunu anti-Gslılık kafasıyla değil gerçekten bilimsel bir soru bir sosyolojik olgu gibi düşünüp kafanızda yargılayın.

Ve artık, ama artık; Lütfen uyumayın, uyanın.

Bu konuda bizim iç işlerimize karışmaya ne yazık ki hakkın yok. Söylediklerin sadece tek yönlü. Aykut Kocaman kötü bir teknik direktör olabilir ama Fenerbahçe'nin değerlerinden birisidir. Senin bize karşı "kötü, uyanın" şeklinde mütalaa vermen saçmalıktır. Alex, Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Ertuğrul Karanlık veya Samet Güzel. Bunlara sadece bizler karşı çıkabiliriz. Varsa hataları yüzlerine söyler, gereken neyse onu yaparız. Yapmıyorsakta buna kimsenin karışmaya hakkı yoktur. Genel taraftarlık açısından konuşabilirsiniz buna kimsenin itirazı olmaz ama şu yaptığınız şey sadece kötülüğe hizmet eder. "Bak Galatasaray'lılar görüyor siz göremiyorsunuz" gibi saçma sapan muhabbet içine sokmaktan başk bir işe yaramıyor bu yazdıklarınız. Daha çok tetikliyor. Yani uyanın muyanın derken bizi aptal yerine koymuş oluyorsunuz.

Bizler gerizekalı değiliz. Görebiliyoruz nelerin olduğunu. Şike sürecinde en fazla konuşan taraf, Trabzonspor'dan sonra mağdur olmadığınız halde siz oldunuz. Üstüne gidecek birileri varsa o da yargı veya buna denk mercilerdir. Sizin bu konuda laf söylemeye sadece etik açıdan hakkınız olabilir. Ancak siz bu olayı Fenerbahçe başkanlık makamı ve teknik direktörlük makamına ve hatta Fenerbahçe'nin kendisine saygısızlık için kullandınız. "Şikeci Fener" laflarını ben kullanmayan Galatasaray'lı görmedim. Hoş, umurumuzda değil zaten. Bizler neyin ne olduğunu biliyoruz ve zamanında başımıza gelen onca talihsiz olayı nasıl atlattıysak bunuda atlatırız. 105 yıllık kulüp üç tane medya maymunu istedi diye çökmez merak etmeyin. Bu sorunu, birilerini, birileri istiyor diye asarak değil, Fenerbahçe'ye yakışır şekilde çözerek hallederiz.

Senin takımının taraftarları hergün oyuncularına söverken ve birilerini iki mağlubiyette asmaya çalışırken bir bak bakalım ben şahsen ne yazmışım. Taraftarlık, rakip taraftarın üzerine oynayarak, "ben birşey demiyorum ama sizin takımın hali ortada, uyanın" diyerekten sinsice ortalığı karıştırmak değildir. Sadece Arma ve ona hizmet edenin arkasından gitmek ve ne yaparsa yapsın sonuna kadar sovunup, rakip taraftar veya düşmanlara laf vermemektir. Eğer birileri kendi içimizde bize zarar veriyorsa cezasını biz keseriz. Sizin yardımınıza hiç ihtiyacımız yok. Sizler bir rakip olarak önce saygı göstermeyi ve gerek saha içinde gerek saha dışında sonsuza kadar dost kalabilmeyi sağlamalısınız. Başımızdaki yöneticiler, medya vs. dış etkenler istiyor diye bu kadar insanı birbirine düşman etmeye ne kadar hakları yoksa, bizlerinde bu safsatalara kanıp yapılan kelime oyunlarına kanmamamız gerekiyor.

Aykut Kocaman sizlere ne kötülük yaptı da kalkıp onun hakkında sinsi ve siste gezmeyi kendisine iş edinmiş diyebiliyorsun? Sen kimsinde koskoca Fenerbahçe'nin kötü veya iyi değerlerine bu kadar rahat laf etme hakkına sahip olabiliyorsun? Önce saygıyı öğrenin ondan sonra eleştirmeye başlayın. Bu yaştan sonra kimseye taraftarlık nasıl olur öğreteek değilim. Konu Fenerbahçe olunca gerekirse en yakın dostlarımı bir kalemde siler atarım. Lütfen şu konulara gelip mesaj atmayın. Sizleri ilgilendiren birşey mevcut değil.

Sizin iç işleriniz bizim dış işlerimiz oluyor güzel kardeşim. Çemkirilen takım Gs burada. Söylediklerim tek yönlü falanda değil. Sana göre saçmalık olan bir başkasının gerçeği olabilir. Fb camiası kişilerin camiası değil toplulukların camiasıdır. Soruyorum işte kardeşim herkes kötü de Aziz Yıldırım mı iyi Aykut mu iyi?Aptal yerine kimsenin kimseyi koyduğu yok. İnsan kendi yakınında olaylar olurken uzaktan bakan birisne ihtiyaç duyar. Ben veya benim gibiler anti-fbli olsa bilmem ne olsa koy rahvan derler Aykut u şakşaklarlar Aziz e yürü derler geçerler.

Kimse gerizekalı değil amma velakin şike işinde ucuz atlattığınızı kabul etmessen de kendini kandırmış olursun. Şu durumda Gs olaydı Fb nin medya yayın organları öyle kara propagadanlar yürütürdü ki ağzımız açık izler olurduk. Malum cacık hazırlık maçında bilmem kimin yerine kim girdi diye yapılanlar ortada, bir de onu Fb nin şu halinde hayal et. Piüvvvvvv. Ayrıca şike yapmışsan şikecisindir. Sen şike yapıpta umurumda değil diyorsan o senin ar, utanama duygusundan yoksun olduğunu gösterir.

Ben benim takımın taraftarları falan anlamam arkadaş. Bu forum için konuşuyorsam at izi it izine karışmış durumda. Onlarca karaktersiz cibiliyetsiz haysiyetsiz şerefsiz var ki kendi farklı takımı tuttuğu halde diğer takımlı gibi hesap açıp sözde kendi takımlarına iğne batırıyorlar. Tekrar ediyorum ne antifbliyim ne de anti zart zurtluyum. Bildiğim birşey varsa o da her takımın büyüklüğü rakibinin büyüklüğü kadardır. Bir de böyle bakın olaya. Siz karışmayın hacı biz halletçez işte diyip ikide bir başka takıma laf sokup Yunanistan ın Ermenistan ın yıllardır Türkiye düşmanlığı üzerinden kendi halkını uyuttuğu gibi uyutmayın milleti.

Aykut Kocaman Gs a iyilik yapmış ama Türk futboluna bir öbek bırakmış adamdır. Aykut Kocaman daha Daum un yanında iken yüzü ortada bir adamdır. İki lafından birisi sürekli yalan çıkan ve bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatı olan bir adamdır. Ben ne Aykut a saygı duyarım ne de böyle sinsi adamları savunanlara saygı duyarım.

Ayrıca burası ne Antu.com dur ne Fb bilmem ne forum sitesi. Kurallara uygun olduğu sürece gelip herkes gelip her konuya yorum yapabilir. İşinize gelmiyorsa adı donanımhaber.com olan sitede futbol konuşmayın. Verecek cevap bulamıyorsanız taraftar forum siteleri var onlarca.Buraya yazdığınız her yazıyı da herkesin okuduğunu bilerek yazın. Goy goy için konu açınca birileri işinizi bozunca da annesiyle misafirliğe giden çocuk gibi arsızlık yapmayın.

• islam aganın o meshur okyanus ötesi sözü buradan geliyormuş demek.. Adam haklı aslında fenerbahçe doğurdu beni, fenerbahçe cebime para koydu okula yolladı ateri salonlarından fenerbahçe kurtardı beni kıbrıs barış harekatını fenerbahçe gerçekleştirdi çekiç gücü fenerbahçe yolladı arap baharını fenerbahçe başlattı dünyanın kutuplardan basık ekvatordan şişik olmasını eksen eğikliğini bakıyı fenerbahçe sağladı bütün dünya şu anda fenerbahçe ile var olabiliyor ve felix baumgartner uzaya çıktığında bir şarkısın seni söyleyip atkı açıp omuz omuza sağa sola giden yıldızlar görmüş

saçmalamayı az önce bu yazıyı okuyarak öğrendim ve evet bu ilk metnim zamanla daha çok okuyarak bu becerimi geliştireceğim

• kusura bakma birader, de islam çupinin göklere çıkardığınız sözleri saçmalıktan öte değil. kişiliği, karakteri, insanlığı, fenerbahçeliliği, yardım severliği 10 numara bi insan olabilir, ama bu sözler saçmalık. hani takımı yüceltmek için söylenen sözler vardır o gözle bakmaya çalışıyorum da o da değil.

hele bi lavabolu sözü var evlere şenlik, ortaokulda oyle lafler etmiyolar.

GALATASA|RA|Y
  • Diktatörlükle yönetilen bir Cumhuriyetten ne beklenebilir ki...
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

kusura bakma birader, de islam çupinin göklere çıkardığınız sözleri saçmalıktan öte değil. kişiliği, karakteri, insanlığı, fenerbahçeliliği, yardım severliği 10 numara bi insan olabilir, ama bu sözler saçmalık. hani takımı yüceltmek için söylenen sözler vardır o gözle bakmaya çalışıyorum da o da değil.

kimin eli lavaboya sokuluyordu o yazıda...
    neden sokuluyordu , bunları da konuşmak lazım...

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

kusura bakma birader, de islam çupinin göklere çıkardığınız sözleri saçmalıktan öte değil. kişiliği, karakteri, insanlığı, fenerbahçeliliği, yardım severliği 10 numara bi insan olabilir, ama bu sözler saçmalık. hani takımı yüceltmek için söylenen sözler vardır o gözle bakmaya çalışıyorum da o da değil.

kimin eli lavaboya sokuluyordu o yazıda...
    neden sokuluyordu , bunları da konuşmak lazım...

gs li yardımcı antrenormuş sanırım, da seviye bu mudur yani ? yaşını başını almış adam bi de gazetede yazar mı bunu ?

bunu yazdı diye göklere çıkarılır mı ?

GALATASA|RA|Y

• Yine konunun içine etmiş liseliler.

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Diktatörlükle yönetilen bir Cumhuriyetten ne beklenebilir ki...

Ahanda o kadar

Orijinalden alıntı: vetivet

birileri gece meydani bos bulunca yine edebiyat dokturmus geciniz kardesim geciniz.

Kendi bölümünüze geçemediniz gitti be.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.