Şimdi Ara

Anlaşılan Tekrar Hatırlatmakta Fayda Var... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür.

Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz.

Hah işte onun adı konuldu koç nerelerdeydin. 6 yıl 3 ay.

Saygı nedir bilir misin? Karşındaki adamı tanıyor musun? Kaç yaşında olduğunu falan biliyor musun? Koç moç biraz saygılı olun.

Bana bu konunun amacını söyler misin? Yada 'Anlaşılan Tekrar Hatırlatmakta Fayda Var...' başlığındaki amacı. Cem Uzanın bilmem kimlerin işe dahil edilmesini. Üstüne Fenerbhaçe varsa Türkiye güllük gülistanlık yoksa mezarlık demek nedir? Saygı hak edene gösterilir.

• yıllardır bu kibriniz yüzünden nefret etti insanlar fenerbahçeden,kibirlenme sırası sanırım son zamanlarda bizim taraftara geçti. galatasaray da fenerbahçenin eski zamanları
    gibi antipati toplamaya başlıyor.umalım da futbol üzerinden ego tatmini yapan taraftarlar bir an önce bitsin ve bu büyük camialar herkesin saygı duyduğu kurumlar olarak kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

karanlık iyi bir doktor gibi gözükebilir ancaaaakkk. yaptıgı tedaviler sadece günü kurtarmaktır ,ve bu yaptıgıgı sözde tedaviler ilerleyen zamanlarda oyuncuya daha büyük sorunlar yaratıyor. bakın gg adam müzmin sakat gibi oldu , veya volkan guizaya yaptıgı tedavileri de biliyoruz iyi edecegim dedi 2 hafta iyi oldu 1 ay yattı. dia 1 aylık sakatlıgını 1 haftada atlattı ama 3 hafta sonra tekrar sakatlandı 2 ay antreman yapamadı . stoch sakatlandı 1 haftada tekrar oynamaya başladı 1 hafta sonra sakatlandı 1 ay yattı . serdar kesimal 1 ayda iyi olacakken 15 günde iyi oldu ama 2 hafta sonra tekrar sakatlandı 2 ay sahalardan uzak kaldı . say say bitmez bunların hepsi mi tesadüf ???

Saçmalamayın lütfen. BJK GS ve EFES kulüpleri de sakatlıklar için Ertuğrul'a tedavi ettiriyormuş sporcularını.. Adamın kariyeri de zaten ortada. Ertuğrul'u savunduğumdan değil ama biraz destekli sallayın.

isterse dünyadaki tüm kulüpler gelsin . ben düşüncelerimi söylüyorum. ayrıca sallama filan değil bu yazdıklarım oyuncuların sakatlanma durumlarıdır. asıl sallayan sensin ben sadece düşünceleri yazdım sallıyorsun filan dersen ben sanki sakatlanmamış adamı sakatlanmış gibi yazmışım anlamına gelir. yazdıgının ne anlama geldiğini bi anlamanı tavsiye ederim. ama şöyle desen anlarım '' yav adamlar sakatlanmış bunu doktora baglamak saçma olur işte şu ..... oyuncu veya şu ........ takımlarda bu doktora tedavi ettiriyor oyuncularını onlarda bir problem yok '' desen amenna derim . ama destekli salla lafı sadece kuru ve saçma bir atışma veya ego tatminini yerine getirme olarak görüyorum .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygı nedir bilir misin? Karşındaki adamı tanıyor musun? Kaç yaşında olduğunu falan biliyor musun? Koç moç biraz saygılı olun.

Bana bu konunun amacını söyler misin? Yada 'Anlaşılan Tekrar Hatırlatmakta Fayda Var...' başlığındaki amacı. Cem Uzanın bilmem kimlerin işe dahil edilmesini. Üstüne Fenerbhaçe varsa Türkiye güllük gülistanlık yoksa mezarlık demek nedir? Saygı hak edene gösterilir.

Konunun açılış amacı veya içeriği önemli değil. Sen fikrini adama saygı çerçevesinde söylesen ne kaybedersin? Karşındaki adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Yaşı hakkında bir fikrin yok. Herşeyden önce ne olursa olsun karşındaki çocuk bile olsa saygılı konuşmanız gerekir. Ne gerek var durup dururken tartışmalara girmeye?

• quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

yıllardır bu kibriniz yüzünden nefret etti insanlar fenerbahçeden,kibirlenme sırası sanırım son zamanlarda bizim taraftara geçti. galatasaray da fenerbahçenin eski zamanları
    gibi antipati toplamaya başlıyor.umalım da futbol üzerinden ego tatmini yapan taraftarlar bir an önce bitsin ve bu büyük camialar herkesin saygı duyduğu kurumlar olarak kalsın.

ego tatmini yapacak hali mi kaldı Türk futbolunun allah aşkına? baksanıza romanya bile gelir yener oldu bizi, u-15'ten 21 e kadar milli takımlar bitik, ruslar kıçıyla gol atıyor.. şu transferi yaptık rüya takım olduk diye böbürlendiğimiz takımlarımız avrupada rezil oluyor senelerdir.. TFF başkanı Demiroren olan ülkenin futbolu bu iken, birbirimizi yemenın mantıgı yok. konunun açılışını gereksiz bulsam da İslam Çupi'ye yada saygıyı hakeden diğer insanlara dil uzatılmamalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konunun açılış amacı veya içeriği önemli değil. Sen fikrini adama saygı çerçevesinde söylesen ne kaybedersin? Karşındaki adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Yaşı hakkında bir fikrin yok. Herşeyden önce ne olursa olsun karşındaki çocuk bile olsa saygılı konuşmanız gerekir. Ne gerek var durup dururken tartışmalara girmeye?

Tamam haklısın ama konuyu açan o. Onunda saygı göstermesi gerekir resmen küfür etmiş. Bende okuduğum anda kızdığım için öyle bir kelime kullandım ki keşke yazmasaydım hala demem. Bizde o zaman bazı şeyleri hatırlatırken farklı bir üslup kullanmalıyız ki anlaşılalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam haklısın ama konuyu açan o. Onunda saygı göstermesi gerekir resmen küfür etmiş. Bende okuduğum anda kızdığım için öyle bir kelime kullandım ki keşke yazmasaydım hala demem. Bizde o zaman bazı şeyleri hatırlatırken farklı bir üslup kullanmalıyız ki anlaşılalım.

Muhtemelen o yazıyı Fenerbahçe'lilere ithafen açmıştır. Sizinle alakası olduğunu sanmıyorum. Gereksiz alınganlık yaptınız diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

koç

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

benim çocukluğumda istanbul’un, insanı fenerbahçeli yapmak için bir sürü gerekçesi ve cazibesi vardı. istanbul 1940 yıllarında 600 bin nüfuslu göğü ve denizi masmavi, futbol oynanacak arsası pek çok, havası tertemiz, ulaşımın tamamı tramvay ve vapurlarla yapılan, insanları medeni, kutu gibi bir şehirdi.
    fenerbahçe benim çocukluğumda futbolda tekniği öncelikli mahalle bızdıklarının gözdesi idi. cihat arman, esat kaner, fikret kırcan, naci bastoncu süper teknikleri ile gece rüyalarımızı bile süsler, atletizmde balkan şampiyonu olan melih kotanca futbolda ilk saydıklarım kadar flaş olmasa bile top oynadığı ve leblebi gibi goller attığı için bizlerce fenerbahçe’nin ikinci kahramanı olarak yorumlanırdı.
    fenerbahçe o zamanlar şampiyonluk rekorunu en fazla elinde bulundurduğu için sevilirdi. fenerbahçe milli takıma en çok futbolcu verdiği, milli takımda en çok gol atan futbolcular fenerbahçeli olduğu için sevilirdi. topkapı’da oturmama rağmen denizi, kadıköy’ü ve fenerbahçe stadı ile kulübünün bağlık bahçelik köşklü bir yerde olmasını ben kendimce çok aristokrat ve ayrıcalıklı bulduğum için ayrı bir sevgi sebebi diye o semtler bozuluncaya kadar aklımda ve gönlümde tutmuşumdur. fenerbahçe’nin bir de işgal yıllarında istanbul halkına futbolla verdiği bir mutluluk vardı. bütün müstevli takımlarını sahada yenmiş ve bu moral bakımından kırık halkın dinamiği olmuştur.
    delikanlılığımızın en görkemli günlerinde fenerbahçe idmanlarına cihat arman, selahattin torkal, halil özyazıcı, erol keskin ve mehmet ali has ile aynı vapurda gitmenin heyecanı şu gün bile yüreğimin en zengin vuruşudur. kadıköy vapur iskelesinden indikten sonra o tüm zamanların en büyük futbolcusu lefter’in adadan gelişini beklemek ve onunla birlikte kadıköy toprağında birkaç adım atma hangi futbol hazzı ile değişilebilirdi. o can bartu ile birol pekel’in çocuk halleriyle bahariye’deki arsa top şeytanlıklarını seyretmek, hangi stad filmi ile değiştirilebilirdi?
    şu ihtiyar yaşımda şimdi düşünüyorum. 1990 yılından sonra istanbul mahallelerinde çocuklar niye fenerbahçe’yi tutsunlar, niye fenerbahçeli olsunlar diye... fenerbahçe’nin ne türkiye’de saha tarihi olan, o yerden ayağa paslı dantel örer gibi oyun şekli kalmış, ne de en teknik adamların o çatı altında toplanacak niyetleri. fenerbahçe artık ne milli takıma en fazla oyuncu veren takımdır, ne o takıma gol kralını veren ekiptir. türkiye’deki bütün şampiyonluk rekorları fenerbahçe’nin elinden uçmuştur. ne kalmıştır isminden başka bu vatanda...
    başka takımlar uefa kupası’nı, süper kupa’yı müzelerine götürmüş iken, yerli tenekelerle çocuğu nasıl fenerbahçeli yaparsınız artık...

tekrar bir alıntılamak istedim.

Uludağ Üniversitesi

• bize kendini beğenmiş taraftarlar topluluğu, diğerlerini kendinden küçük gören taraftarlar diye söylenenlerin bunları yazması çokomik ve ironik.
  • İslam Çupi'nin sözlerini komedi olarak değerlendiren "komedyen" arkadaşlar, kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Sizin bahsettiğiniz kişi, Gürcan Bilgiç, Ercan Saatçi ya da başka bir Fenerbahçeli değil. Spor gazeteciliğinin babası. Fenerbahçe holiganı olduğu için de bu sözleri yazmış değil. İçinde Fenerbahçe büyüklüğü gördüğünüz her cümleyi kuran adama cahilce saldırıyorsunuz. İslam Çupi'nin nasıl bir şahsiyet olduğunu tanımayanlar için tanıtmak boynumuzun borcu

Anlaşılan Tekrar Hatırlatmakta Fayda Var...

Komediymiş. Komik arkadaşlar sizi

• fenerbahce ve digerleri. ok? hadi simdi forumunuza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu sözü kim söylerse ciddiye almam mümkün değil. Şaka gibi. İlk defa okuyorum ve hayretler içerisindeyim.

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
  • İslam Çupi kadar fenerbahçeyi kibirli, kendini beğenmiş bir kulüp kadar gösteren birisi daha yoktur. Zarar verdiğinin farkında değil. Bu zihniyetlerin sayesinde zamanında herkesin sevgilisi fenerbahçe şimdilerde çok fazla kişinin nefret odağı oldu.
  • Türkiye´ de‚ Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur.

"Esnafın yüzü güler‚ parakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz.

Tiyatrolar‚ sinemalar‚ sazlar‚ barlar meyhaneler fuldur.

Stadlar Türkiye´ nin her vilayetinde lebaleptir.

Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür‚ i. . .ler diye uğurlanmasına rağmen.

Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa‚ Türkiye yoktur‚ futbol yoktur‚ bolluk yoktur‚ insanlar yoktur‚ canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp‚ mezarlık olur. "

neyin kafası ya bu

#25 Fernando Muslera
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

benim çocukluğumda istanbul’un, insanı fenerbahçeli yapmak için bir sürü gerekçesi ve cazibesi vardı. istanbul 1940 yıllarında 600 bin nüfuslu göğü ve denizi masmavi, futbol oynanacak arsası pek çok, havası tertemiz, ulaşımın tamamı tramvay ve vapurlarla yapılan, insanları medeni, kutu gibi bir şehirdi.
    fenerbahçe benim çocukluğumda futbolda tekniği öncelikli mahalle bızdıklarının gözdesi idi. cihat arman, esat kaner, fikret kırcan, naci bastoncu süper teknikleri ile gece rüyalarımızı bile süsler, atletizmde balkan şampiyonu olan melih kotanca futbolda ilk saydıklarım kadar flaş olmasa bile top oynadığı ve leblebi gibi goller attığı için bizlerce fenerbahçe’nin ikinci kahramanı olarak yorumlanırdı.
    fenerbahçe o zamanlar şampiyonluk rekorunu en fazla elinde bulundurduğu için sevilirdi. fenerbahçe milli takıma en çok futbolcu verdiği, milli takımda en çok gol atan futbolcular fenerbahçeli olduğu için sevilirdi. topkapı’da oturmama rağmen denizi, kadıköy’ü ve fenerbahçe stadı ile kulübünün bağlık bahçelik köşklü bir yerde olmasını ben kendimce çok aristokrat ve ayrıcalıklı bulduğum için ayrı bir sevgi sebebi diye o semtler bozuluncaya kadar aklımda ve gönlümde tutmuşumdur. fenerbahçe’nin bir de işgal yıllarında istanbul halkına futbolla verdiği bir mutluluk vardı. bütün müstevli takımlarını sahada yenmiş ve bu moral bakımından kırık halkın dinamiği olmuştur.
    delikanlılığımızın en görkemli günlerinde fenerbahçe idmanlarına cihat arman, selahattin torkal, halil özyazıcı, erol keskin ve mehmet ali has ile aynı vapurda gitmenin heyecanı şu gün bile yüreğimin en zengin vuruşudur. kadıköy vapur iskelesinden indikten sonra o tüm zamanların en büyük futbolcusu lefter’in adadan gelişini beklemek ve onunla birlikte kadıköy toprağında birkaç adım atma hangi futbol hazzı ile değişilebilirdi. o can bartu ile birol pekel’in çocuk halleriyle bahariye’deki arsa top şeytanlıklarını seyretmek, hangi stad filmi ile değiştirilebilirdi?
    şu ihtiyar yaşımda şimdi düşünüyorum. 1990 yılından sonra istanbul mahallelerinde çocuklar niye fenerbahçe’yi tutsunlar, niye fenerbahçeli olsunlar diye... fenerbahçe’nin ne türkiye’de saha tarihi olan, o yerden ayağa paslı dantel örer gibi oyun şekli kalmış, ne de en teknik adamların o çatı altında toplanacak niyetleri. fenerbahçe artık ne milli takıma en fazla oyuncu veren takımdır, ne o takıma gol kralını veren ekiptir. türkiye’deki bütün şampiyonluk rekorları fenerbahçe’nin elinden uçmuştur. ne kalmıştır isminden başka bu vatanda...
    başka takımlar uefa kupası’nı, süper kupa’yı müzelerine götürmüş iken, yerli tenekelerle çocuğu nasıl fenerbahçeli yaparsınız artık...

tekrar bir alıntılamak istedim.

Yazılarınlar büyük kısmı doğru ancak "uefa kupası ve süper kupa" alındı diyede herkes alan takımı tutmak zorunda değil.Şu unutulmamalıdır ki Fenerbahçe hala her anlamda Türk sporunun lokomotifidir.Sporun sadece futboldan oluşmadığını bu ülkeye anlatan takımların başında gelir.Amatör branşlara yatırım yapmasaydı şuan diğer klüplerimiz bu şekilde rebakete girermiydi.Olimpiyatlara katılan bir çok sporcu Fenerbahçenin yaptığı yatırımlar sayesinde olimpiyatlara katılma seviyesine geldi.Bu yazıyı yazan her kimse Fenerbahçe sevgisini ve büyüklüğünü sadece futbolculara ve alınan birkaç kupaya endesklemiş.Fenerbahçe her daim spor klübü olmuştur.Şuana kadar yaptığı yatırımlar ve devam eden yatırımlarlada sporun her zaman öncüsü olacaktır.

• Fenerbahçe olmazsa; dünya dönmez, uçaklar uçmaz, arabalar gitmez, yer çekimi çekmez, yağmur yağmaz, çiçekler açmaz, kuşlar uçmaz, bülbüller ötmez, atlar koşmaz, gezegenler yörüngede durmaz, güneş aydınlatmaz, elektrikler kesilir, sular akmaz, ormanlar yanar, toprak kayar,gemiler yüzmez, trenler gitmez, çocuklar gülmez, bebekler doğmaz ve daha niceleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: antonidas

Fenerbahçe olmazsa; dünya dönmez, uçaklar uçmaz, arabalar gitmez, yer çekimi çekmez, yağmur yağmaz, çiçekler açmaz, kuşlar uçmaz, bülbüller ötmez, atlar koşmaz, gezegenler yörüngede durmaz, güneş aydınlatmaz, elektrikler kesilir, sular akmaz, ormanlar yanar, toprak kayar,gemiler yüzmez, trenler gitmez, çocuklar gülmez, bebekler doğmaz ve daha niceleri

Şimdi bu yazıyı nasıl ciddiye alayım ben birader.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gitsinler kendi başkanlarıyla ilgilensinler onlar.

Kerasuslu
    antonidas nasıl da belli ediyorsunuz ergen olduğunuzu.

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.