Çok anlamlı bir pankart.Bu pankartı yapanların ellerine sağlık.Bana göre son zamanlarda yapılmış en anlamlı pankart.
Biraz açıklasaydın bizde anlayalım
Biliyorsunuz diye tahmin etmiştim.Yazayım o zaman.
Bandırmaya Banvitspor-Pınar Karşıyaka maçına giderken benzin istasyonu sahibi tarafından pompalı tüfek ile vurularak öldürülen 21 yaşındaki Karşıyakalı kardeşimiz.
Bencede süper olmuş.
Yuh adamın derdi neymiş.Ne rahatsızlar var.Allah rahmet eylesin.
Yanlız neden Altay stadının orda
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
İzmir Takımlarının ortak stadı olduğundan.Karşıyakanın kendine ait bir stadı olmadığından maçlarımızı alsancakta yapıyoruz.
Adamın derdi bir grup serserinin taraftar! kisvesi altında dükkanını soyup yağmalaması karşı çıkarsa da dövmeye kalkması olabilir mi?
quote:
Ölen arkadaşa Allah rahmet eylesin. Ölünün arkasından konuşacak da değiliz. Kaldı ki olayın ayrıntısını da bilmiyorum. Ancak bizde benzin istasyonu işletmeceliği yaptık zamanında, Afyonda küçük bir tesisimiz vardı. Bir gün 2 otobüs Bursaspor taraftarı geldi Antalyaya maça gidiyorlardı sanıyorum. O gün ben restaurant kasasında oturuyordum. 60-70 kişi kadar bütün yemekleri bitirdiler 10-15 kişi para verdi gerisinden para alamadık. Lokum ve şekerlemeleri hep talan ettiler. Biz erken davranıp büfeyi kapattık. Ama küçük bir gazete bayii vardı bizden bağımsız çalışıyordu. Dükkanında ne var ne yok hepsini yağmaladılar. Hiçbirşey yapamadık. Jandarma falan geldiğinde olan olmuştu zaten otobüslere bindirip göndermekle yetindiler. Tabi ne olursa olsun kimsenin kimseyi pompalı tüfekle vurmasını haklı gösterecek değilim. Ama insanlar ekmek teknelerinin talanına bazen razı olamıyor maalesef, özellikle hesabı sonradan da sorulmadığı için. Üzücü bir olay. Belki bu olay başka türlü cereyan etmiştir bilmiyorum.
Deportive
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Ölen arkadaşa Allah rahmet eylesin. Ölünün arkasından konuşacak da değiliz. Kaldı ki olayın ayrıntısını da bilmiyorum. Ancak bizde benzin istasyonu işletmeceliği yaptık zamanında, Afyonda küçük bir tesisimiz vardı. Bir gün 2 otobüs Bursaspor taraftarı geldi Antalyaya maça gidiyorlardı sanıyorum. O gün ben restaurant kasasında oturuyordum. 60-70 kişi kadar bütün yemekleri bitirdiler 10-15 kişi para verdi gerisinden para alamadık. Lokum ve şekerlemeleri hep talan ettiler. Biz erken davranıp büfeyi kapattık. Ama küçük bir gazete bayii vardı bizden bağımsız çalışıyordu. Dükkanında ne var ne yok hepsini yağmaladılar. Hiçbirşey yapamadık. Jandarma falan geldiğinde olan olmuştu zaten otobüslere bindirip göndermekle yetindiler. Tabi ne olursa olsun kimsenin kimseyi pompalı tüfekle vurmasını haklı gösterecek değilim. Ama insanlar ekmek teknelerinin talanına bazen razı olamıyor maalesef, özellikle hesabı sonradan da sorulmadığı için. Üzücü bir olay. Belki bu olay başka türlü cereyan etmiştir bilmiyorum.
Taraftarlar kesin taşkınlık çıkarmıştır yağmalamıştır bu kesin.Ama rahmetli Özgür abimiz olaya karışmayıp,kenarda dururken istasyonun sahibinin tüfeğiyle boşa sıkması sonucu öldürülmüştür.
En son istasyon sahibine müebbet hapis isteniyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: tony hawk
Deportivo
Düzeltme
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Adamın derdi bir grup serserinin taraftar! kisvesi altında dükkanını soyup yağmalaması karşı çıkarsa da dövmeye kalkması olabilir mi?
quote:
Özgür bir yiğit çocuktu.. Genç yaşında toprağa düştü hepimizin yüreğini dağladı.. Bazıları; bir galibiyeti,bir kupayı,bir şampiyonluğu insanlık değerlerinin üzerinde tutunca,herkes gibi şok olduk..
Nicelikten ziyade niteliğe önem veren TATANGALAR;önce İNSAN OLMANIN gerektiğini düşündüğü için,spor kamuoyunda KARDEŞ TRİBÜN olarak bilinen Manisaspor Taraftarı ile olan ilişkisini, kriterlerine uymaması nedeniyle sonlandırmış bulunmaktadır..
Manisapor’a ve taraftarlarına; HERŞEYDEN ÖNEMLİ gördükleri galibiyetleri aralıksız olarak elde etmelerini ve açık farkla şampiyon olmalarını dileriz..
Manisa Taraftarı’na diyoruz ki:
YAKIŞMADI..
Biz artık; sadece SakarYALI’yız..
TATANGALAR
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
quote:
Sana burdan birşey söylerdimde senin gibi gereksiz kişiler için kendimi yormama gerek yok !
Allah gani gani rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin güzel jest yapılmış
Allah rahmet eylesin,fakat olay gasptan dolayı olmuşsa yazık olmuş bu çocuğa,her iki tarafta ders almalı
Türkiye'de bir tek Manisaspor taraftarı tarzanlar merhuma küfür ederek kişiliklerini ortaya koymuşlardı.Manisadaki Karşıyaka maçına gittiğimde tüm tribünleri 'hırsız özgür' ve çeşitli küfürler ediyorlardı, videoları da mevcut.
Orman kaçkını olduğunu her yerde belli eden 'tarzanlar' bütün ülkeye kendini rezil etti.Beter olsunlar..