Şimdi Ara

ANLAMADIĞIM ŞEY SIRALAMALARLA İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava girmeden önce 105 e 70 e ilk 4 5 k rahat gelir deniliyordu ki bu kolay tyt zor ayt içindi ayrıca belirteyim ayt o zaman da 3 saatti ve bunu biliyorduk eleyici bir tyt ve boru gibi bir ayt geldi şimdi değişen ne peki neden bu netlere bi anda 8 10k falan denilir oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MylesKenn -- 21 Temmuz 2018; 1:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 105 70 5k getirir rahatlıkla. Tyt eleyici olmasına rağmen Ayt süre etkisinden dolayı kolaydı. 2010 ile 2016 arası sıralama bekliyorum.

• aymbm A kullanıcısına yanıt
    TYT

TR:33D 6Y 1B

MAT:31D 1Y 8B

SOS:16D 4Y

FEN:19D 1Y

AYT

MAT:39D 1Y

FEN:39 1Y

OBP 93.77

Kaç gelir sana göre bu ben birçok kişiden 6k cevabı aldım

• aymbm A kullanıcısına yanıt
    TYT

AYT

OBP 93.77

• Karamsarlık veba gibi hocam bulaştıkça artıyor çünkü.Bir de bu asalak troller iyice ortamı bozduğu için millet bezdi.Şahsen benim bile bazı şeylere ciddi cevap veresim gelmiyor artık.Sana 6k diyen o netleri görmediği için ağlıyor geceleri.Bi 10 günlük forum molası iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 21 Temmuz 2018; 1:34:26 >
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 7 ay roaccutane kullandım (en ağır sivilce hapı) sınav senesindeki stres sivilce çıkartmadı valla son 1 ayda çıktı büyük vebal alıyor isteyerek trolleyenler

• Ya sinavdan ciktim dedim ki şu şu netler ciksa isimiz tamam. Tam da o netleri yaptim. Buraya girdim ve o netleri yaptigima uzuldum. Arkadaslarla konusuyorum diyorum iyi yapmisim buraya geliyorum onceki gun bekledigimden düşuk beklemeye basliyorum. Baska mecralardan millet ne yapmis diyorum umut doluyorum. Sonra bir daha buraya gelip kahroluyorum. Belki de aci cekmeyi seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 21 Temmuz 2018; 1:46:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    Evet sen mazoşistsin ciddiyim bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavdan önce 100-60 10k değilmiydi beyler. ne oldu bir anda herkes r yaptı. bu dediğim senaryo 345 ayt içindi. ösymnin ayt de ondan 1 tık kolay geldi fakat tyt 3 tık zor geldi.
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    Sivilceni çıkardım büyük hakka girdim yanacaaammm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olay basit, sinava 1 ay kala trollerin ders calismasi gerekiyordu ders calistilar. Simdi bos vakit cok olunca bu islerle ugrasiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylesKenn

TYT

AYT

OBP 93.77

3-5k

Senin yaptığın netlere tahmin yapmak biraz boş iş bence. AYT netlerin gösteriyor ki sen her iki sınavda da mat ve fen full yapacak seviyedesin. Bir sebeple tyt olmamış ama ayt de zaten yapabilmişsin. Sen bu netler ile 6k geldi desen de sasirmam 3k desen de sasirmam. Cunku artik konu sen degilsin rakiplerin. Fakat tytden matta 8 boş bırakıp ayt de iki testte de fulle yakın performans göstermeni dev takdir ettim. Arkada bıraktığın 8 boşla o konsantrasyonu sağlamak kolay değil çünkü. Içimden 3k geçti senin için umarım istediğin gibi olur.

Senin yaptığın netlere tahmin yapmak biraz boş iş bence. AYT netlerin gösteriyor ki sen her iki sınavda da mat ve fen full yapacak seviyedesin. Bir sebeple tyt olmamış ama ayt de zaten yapabilmişsin. Sen bu netler ile 6k geldi desen de sasirmam 3k desen de sasirmam. Cunku artik konu sen degilsin rakiplerin. Fakat tytden matta 8 boş bırakıp ayt de iki testte de fulle yakın performans göstermeni dev takdir ettim. Arkada bıraktığın 8 boşla o konsantrasyonu sağlamak kolay değil çünkü. Içimden 3k geçti senin için umarım istediğin gibi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.