Şimdi Ara

Anladık xenon larınız var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 21:30 saatler pamukovadan istanbula gidiyorum yolda inanılmaz bir kamyon tır trafiği var fırsat buldukça sol şeritten bunları solluyorum ya kardeşim kaç tane audi sürücüsü var ise daha 200 300 metre geride xenon sellektöre asıla asıla geliyor sol şerit bomboş geç git ne arkadan taciz ediyorsun, arabamın içerisi benbeyaz oluyor.

Çok kızdığım başıma gelen olay orta ve sağ şeritte inanılmaz tır kamyon yoğunluğu var sol şerite 150 ile geçtim gidiyorum arkamdan geldi arababın tamponuna girdi uzunlara sellektöre bir asılıyor görmeniz lazım arabanın içerisi bembeyaz inat değilmi 80 e düşürdüm hızımı tırları geçene kadar öyle gittim sonra orta şeride geçtim bide yanımdan geçerken artislik yapıyorlar böyle olmayın bizde çin malu xenon ile gözlerinizi mi kör edelim bunu mu istiyorsunuz

Anladık xenon larınız var

• Selektor yapan arabalarin isiklarini nasil cizdin hocam ne guzel cizmissin. Bir de cok sıkılmıssın heralde yetenek var ama... Başka seylerde ciziyor musun boyle?
    Not: bosver selektor yapanlari öldür öldür bitmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duruma göre arka sis ya da fren lambası arkadaki sığırları sakinleştiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görgüsüzlük ülkemizde bedavaya çok bulunan bir özellik. Çiftliklerdeki tüm 4 ayaklı sığırları daha kolay güdersiniz bunlara nazaran.
  • O hızlarda giderken fren lambası yanacak kadar frene bas arkaya uzarlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu saçma sapan flaş gibi çakan farlı arabalara inadına yol vermiyorum...Nereden giderse gitsin...
    Zaten şuna da eminim ki bu araçları kullanan tiplerin en az % 90'ı son on yılda bir şekilde!!bu araçlara sahip olanlar...
    Tipte boyu kadar ego var...O selektörü yapınca adam sınıfına girdiğini sanıyor...
  • Bu gibi durumlarda aniden frene abanınca dikiz aynasından verdiği tepkileri izlemek zevkli oluyor

Ya da yol veririm, arkasına geçip uzunları gözüne sokarım, o öyle olmaz böyle olur hesabı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Bu gibi durumlarda aniden frene abanınca dikiz aynasından verdiği tepkileri izlemek zevkli oluyor

Ya da yol veririm, arkasına geçip uzunları gözüne sokarım, o öyle olmaz böyle olur hesabı

Bunlar yüzünden bir de kaza yapıyordum az kalsın aynaya bakarken önümde trafik sıkışmış lineaya 100 ile giriyordum frenlere asıldım gerçi biraz benim dikkatsizliğim önümde duran trafiği fark edemedim

• Aslında bu tipleri şöyle ayırmak gerekiyor hocam;

1- Görgüsüzler: Babamın at arabası bile yoktu ama ben BMW, Merso aldım ve yol da babamın malı

2- Apaçiler: Merceksiz, ayarsız Xenon veya da abidik gubidik renkteki farlarla insana geçici körlük yaptırır, yanından geçerken tüm sülalesi bilhassa validesi rahmetle anılır

3- Şirket Araçları: Yol beleş, benzin beleş, araba beleş, kazayı ben ödemiyorum kafası. Altında Sümbül, Linea, adeta bir Enzo veya da Gallardo edasıyla sürüyorlar.

Bir de sol şeritte 70'le 90'la gitmeye ısrar edenler var fakat onlara şart bence

• Böyle insanlara bende uyuz oluyorum sollama yapılıyor sağ şerit dolu arkadan selektör yağmuruna tutuyor.İnsan gibi beklersin sağ taraf boşalınca geçmezse bir kere yapar beklersin.

Aynısı bana yapana yapmıştım umarım nasıl olduğunu anlamıştır bir daha yapmaz
  • Düşüncesiz insanlar, sağımda tır var ve ben solluyorum tırı solaldıktan sonra sağa geçicem ama arkadaki herif dibime girip kornaya basıyor, yol yokuş aşağı ve virajlı ben 100 küsür hızla gıdıyorum sırf arkamdaki rahat etsin diye ama anlamıyor sıkıştırıyor. tır solluyorum bunu gördüğü halde hala nasıl bana selektor yakıyor korna basıyor anlamıyorum, ben tırı sollarken nasıl sağa geçip yol verebılırım ? yol 2 şeritli.

Yemın ederım durdurup kavga etmek ıstedım yanında ailem vardı tüm moralımı bozdu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Düşüncesiz insanlar, sağımda tır var ve ben solluyorum tırı solaldıktan sonra sağa geçicem ama arkadaki herif dibime girip kornaya basıyor, yol yokuş aşağı ve virajlı ben 100 küsür hızla gıdıyorum sırf arkamdaki rahat etsin diye ama anlamıyor sıkıştırıyor. tır solluyorum bunu gördüğü halde hala nasıl bana selektor yakıyor korna basıyor anlamıyorum, ben tırı sollarken nasıl sağa geçip yol verebılırım ? yol 2 şeritli.

Yemın ederım durdurup kavga etmek ıstedım yanında ailem vardı tüm moralımı bozdu adam.

Değer mi değmez hocam tabak haneye bir şey yetiştirecekler
  • Gidemiyorsan niye yol vermezsin ki anlamıyorum .. Aç yolu abicim bi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercument55

Gidemiyorsan niye yol vermezsin ki anlamıyorum .. Aç yolu abicim bi güzel

diğer şeritler kamyon dolu nereye geçeyim arabayı havaya mı kaldırayım çizdiğimden demi anlamadın
  • Bosluk buldugunda orta seride gec, o da seni gecsin ve hemen arkasindan takip et onu. Sonra isin en guzel kismi basliyor. Sen sellektor yap. Hem de onun yaptiginin 2 kati siklikla. Resmen orgazm oluyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mauel far yukseklik ayarı 3 e alınır uzun ve sisler açılır.Ardından arabanın biraz sağ veya soluna geçilir ve ışığın yan aynalara gelmesi sağlanır.Böylelikle biraz olsun rahatlanabilir.
  • Alacaksın M1.35i'yi arkasına 1.16d yazdıracaksın, tamponları normal 1 tamponu olacak, 16' stok jantları da takacaksın. Sellektör mü atıldı yol ver arkasına geç, sonrasını sellektörü atan düşünsün

• Gaza basarken sol ayağımla frene dokunuyorum stoplar yanınca birden uzaklaşıyorlar geriye doğru

• Bu ülkede sırf sellektör atmak için Xenon ve Led taktıranlar var. Birileri bu işten büyük haz alıyor hatta öndekinin kendisine sövmesinden daha büyük haz alıyor. Sonra gidip kahvede arkaşlarına anlatıyor bi çakıyorum abi Xenon ları herkes yol veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Gaza basarken sol ayağımla frene dokunuyorum stoplar yanınca birden uzaklaşıyorlar geriye doğru

Artık bende öyle yapacağım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.