Şimdi Ara

ANKET: SİZCE DEADLİFT TEHLİKELİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ANKET: SİZCE DEADLİFT TEHLİKELİ Mİ?

(En Son Oy Tarihi: 13.9.2023)
Giriş
  • yıllardır bu muhabbet sürüyor bele zararlı vs diye bana da zararlı gibi geliyor bele ama kaslar için çok faydalı buna alternatif pek hareket de yok tüm vücudu çalıştıran

siz ne dersiniz zararlı mı?

• tamamen dogru formda yapamama olasiligimiz var.yukte omurgayi etkiledigi icin bence tehlikeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şınav ve barfiks gibi hareketler de bileşik egzersizdir. Mesela deadlift yapacağına, tek seferde 20 tane pull ups yap. Hem bele zarar vermez hem de çok etkili hareket. Yapabiliyorsan 30 tane bile yapabilirsin.

Pull ups biceps brachi, lat bölgesi, göğüs, triceps ve hatta az miktarda karın kaslarını dahi çalıştırır. Bileşik egzersiz.

• Cross Thread kullanıcısına yanıt
    Dun 60 ve 90sn dinlenerek 19 chin up yaptim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet tehlikeli çünkü büyük ihtimal tam doğru yapamıyorsun. Profesyonel değilsen gereksiz, illa yapacam diyorsan da birebir antrenörün olmalı tek tek tüm hareketlerini sana göstermeli ve seni izlemeli.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Başlangıç için idare eder. Ama arttırman lazım calisthenicsin etkisini görebilmek için

50 barfiks 100 üzeri de şınav çekebilmeye başladığın zaman fiziğin gitgide forma girecek. Calisthenicsde seviyeler var. Başlangıç, orta ve ileri seviye. Baya da eğlenceli. Sistemi de fitness a göre çok daha basit. Bu zaten en büyük avantajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 5 Aralık 2021; 13:35:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

reis şınavda çok zorlanıyorum ıkına ıkına 50 çıkıyo

chin up inşallah 50ye ulaşır sıfırdan 19a geldim boru mu

• Çok zevkli hareket, doğru formda çok kilo abanmadan yapılabilir. Ayda 1 kere 5x5 yapıyorum 80 90 kilo artırmıyorum. Ama.tehlikeli tabii

• Riske değmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.